Pre.Kijk – Pathé Thuis – April 2018

Star Wars  The Last Jedi st 1 jpg sd high © Lucasfilm Ltd TM All Rights Reserved

Ook in april haalt Pathé Thuis de nieuwste films in huis. In de nieuwste editie van Pre.Kijkwordt er een blik geworpen op de films die in de maand april zullen verschijnen op deze VOD (video-on-demand) dienst.

Voor Jong en Oud

Coco is niet alleen de nieuwste animatiefilm van Pixar, maar ook de nieuwste animatiefilm die vanaf vandaag te zien zal zijn op Pathé Thuis. In deze kleurrijke film zien we hoe de Mexicaanse Miguel ervan droomt om een succesvol muzikant te worden. Dit ontroerende en muzikale avontuur van Miguel is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen.

Coco OV  ps 1 jpg sd high © 2017 Disney Pixar All Rights Reserved
Foto: The Walt Disney Company Benelux & Pixar Animation Studios

Ook zal de film Ferdinand, van de makers van Rio en de Ice Age-films, vanaf 30 maart te zien zijn op Pathé Thuis. Deze bijzondere film, die het verhaal vertelt van een stier die liever aan bloemen ruikt dan vijanden maakt, zal te zien zijn in het Nederlands en het Engels. Daarnaast zal Paddington 2 vanaf 6 april op Pathé Thuis te zien zijn. Paddington 2 vertelt het hartverwarmende en avontuurlijke verhaal van beer Paddington, die voor de honderdste verjaardag van zijn geliefde tante Lucy een bijzonder cadeau wilt vinden. Voor de allerkleinsten komt op 10 april de Noorse animatiefilm De dieren uit het Hakkebakkebos uit. En vanaf 19 april is de spannende dino-film Mijn Dino en ik te zien.

Paddington 2 OV  ps 1 jpg sd high
Foto: Independent Films, StudioCanal, Anton Capital Entertainment (ACE), Amazon Prime Instant Video, Canal+, Ciné+, Heyday Films & Marmalade Films Ltd.
Blockbusters

Leuk nieuws voor fans van sci-fi en de Star Wars-franchise, want de allernieuwste Star Wars is vanaf 4 april te zien op Pathé Thuis. In Star Wars: The Last Jedi wordt de epische reis van Rey (Daisy Ridley, Murder on the Orient Express) vervolgd. In dit spannende avontuur worden eeuwenoude mysteries over de Force ontrafeld en schokkende openbaringen uit het verleden onthuld. En als je na het zien van de film helemaal in de stemming bent? Dan kun je naast de nieuwste Star Wars-film, ook de vorige delen op Pathé Thuis bekijken.

Star Wars  The Last Jedi ps 2 jpg sd high © Lucasfilm Ltd TM All Rights Reserved
Foto: Walt Disney Pictures, The Walt Disney Company Benelux, Lucasfilm & Ram Bergman Productions

Naast Star Wars: The Last Jedi zijn nu Bad Moms 2 (ook bekend als A Bad Moms Christmas)en Escape Room te zien op Pathé Thuis. Bad Moms 2 is een komedie over ondergewaardeerde en overbelaste moeders. De cast bestaat onder andere uit Mila Kunis (Black Swan) en Kristen Bell (Frozen). Escape Room is een spannende horror-film met in de hoofdrol een heuse Escape Room. Dat was te verwachten natuurlijk. Verder zullen er ook twee nieuwe musical-films rechtstreeks uit de bioscoop op Pathé Thuis terecht komen. Ik heb het natuurlijk over The Greatest Showman, een spectaculaire musicalfilm met Hugh Jackman (Logan) in de hoofdrol, en Pitch Perfect 3, waar de Bellas voor een laatste keer te zien zijn. The Greatest Showman is vanaf 16 april te zien en Pitch Perfect 3 vanaf 26 april. Ook komt de meest succesvolste Nederlandse film uit 2017, getiteld Huisvrouwen bestaan niet, op Pathé Thuis. Deze film is vanaf 20 april te zien.

The Greatest Showman ps 1 jpg sd high © 2017 Twentieth Century Fox Film Corporation All rights reserved
Foto: Twentieth Century Fox, Chernin Entertainment, TSG Entertainment, 20th Century Fox & Warner Bros.
Ontroerende Drama’s

Een van de drama’s die binnenkort op Pathé Thuis verschijnt is Wonder. In de film zien we hoe de 10-jarige August Pullman (Jacob Tremblay, Room) – geboren met afwijkingen aan zijn gezicht – voor het eerst naar school gaat en leert op eigen benen te staan.  Dit nadat zijn ouders hem jarenlang thuishielden in de angst dat hij niet geaccepteerd zou worden door leeftijdsgenootjes. Na wat horten en stoten blijkt het tegendeel waar te zijn. Wonder zal van 9 april te zien zijn.

Wonder ps 1 jpg sd high
Foto: Independent Films, Lionsgate, Mandeville Films, Participant Media & Walden Media

Daarnaast zijn Vele Hemels boven de Zevende en 6 below nu al te zien op Pathé Thuis. Vele Hemels boven de Zevende is de verfilming van de succesroman van Griet op de Beeck en 6 below vertelt het waargebeurde verhaal van ex-hockeyster Eric LeMarque. Ook de een komedie van George Clooney, getiteld Suburbicon zal vanaf 3 april te zien zijn. Hoofdrollen zijn voor Matt Damon en Julianne Moore. Ook vanaf 3 april te zien is; The End of Fear, over een bijzondere geschiedenis van het schilderij Who’s Afraid of Red, Yellow and Blue III (1966-67) van Barnett Newman.

Vanaf 4 april zullen Stronger, een inspirerend en waargebeurd verhaal over de impact van de Boston Marathon-aanslag, en On Body and Soul, een prachtige Hongaarse arthouse-liefdesfilm, te zien zijn. De documentaire Visages, Villages van de Franse fotografe Agnès Varda zal vanaf 6 april te zien zijn op Pathé Thuis. Vanaf 10 april zijn Il Colore Nascosto Delle Cose, een Italiaans liefdesdrama, en Final Portrait, een film over het laatste meesterwerk van Alberto Giacometti, te zien op Pathé Thuis. En vanaf 26 april zullen Dr. Knock, een Franse komedie met Franse legende Omar Sy (Intouchables), en Mayhem, een spannende actie-horrorfilm over een dodelijk virus, te zien zijn.

Dr Knock ps 1 jpg sd high
Foto : Dutch Filmworks, Solo Films, Korokoro, Canal+, OCS, France Télévisions, Région Auvergne-Rhône-Alpes & Centre National de la Cinématographie (CNC)
Over Pathé Thuis

Een account bij Pathé Thuis is laagdrempelig en vrijblijvend. Voor het aanmaken van een account heb je alleen een e-mailadres nodig. Vervolgens betaal je per gekochte / gehuurde film. De nieuwste films huur je bij Pathé Thuis voor 4,99 euro.

Pathé Thuis is een Nederlandse video-on-demand dienst (VOD) en aanbieder van talloze films die kortgeleden in de bioscoop hebben gedraaid, en meer. Het huidige online aanbod bestaat uit meer dan 2000 titels en wordt wekelijks uitgebreid met de nieuwste films. Pathé Thuis is beschikbaar op alle gangbare platformen zoals desktop, Smart-TV’s, gameconsoles, tablets en smartphones. Een account is gratis aan te maken. Gebruikers van de dienst betalen per gehuurde of gekochte film (transactional VOD).

Het aantal accounts van Pathé Thuis ligt momenteel op 1,4 miljoen. Qua omzet liet Pathé Thuis de afgelopen twee jaren een constante groei van 50 procent zien. Vanaf 1 april is het aanbod van Pathé Thuis voor Nederlandse klanten beschikbaar in alle landen van de EU, conform de nieuwe EU-regelgeving met betrekking tot portabiliteit.

Pathé Thuis – Pasen Actie

Als je dit weekend bij Pathé Thuis een film huurt, krijg je er op 2 april eentje cadeau. Let wel op, de code is alleen op Tweede Paasdag te gebruiken en je ontvangt maximaal één code. Hoe werkt dit precies?

  1. Huur of koop een film op vrijdag 30 maart, zaterdag 31 maart of zondag 1 april.
  2. Pathé Thuis stuurt je op maandag 2 april in de ochtend je cadeaucode per mail.
  3. Met deze cadeaucode kun je op 2 april een film uitkiezen.
happy easter
Foto: Pixabay
Sebastiaan Khouw
Volg Me Hier

Misschien is dit ook iets voor je!