Predator 2 Winactie | Gesloten

Op 5 augustus 2022 werd het nieuwste deel van de Predator-franchise uitgebracht op Disney+. Om de release van de veelbelovende film Prey te vieren, organiseer ik twee winacties. De eerste winactie was voor Predator uit 1987. Deze tweede winactie is voor Predator 2. Met de Predator 2 Winactie geef ik een keer een DVD van de film Predator 2 weg. De Predator 2 Winactie organiseer ik op eigen initiatief en de Predator 2 DVD komt dus ook uit mijn eigen collectie. Wil je kans maken op deze DVD? Lees dan snel dit artikel verder en meld je via het formulier onderaan dit artikel aan voor de winactie.

Over Predator 2 (1990)

Predator 2 is een Amerikaanse sciencefiction horror en actiefilm uit 1990. De film is geregisseerd door Stephen Hopkins en het scenario is opnieuw geschreven door de gebroeders Thomas. De cast van de film bestaat uit Danny Glover, Gary Busey, Ruben Blades, María Conchita Alonso, Bill Paxton, en Kevin Peter Hall. Predator 2 is het tweede deel uit de Predator-franchise en dient als een direct vervolg op Predator uit 1987. Kevin Peter Hall keerde terug om zijn rol als de Predator te herpakken.

Predator 2 speelt zich tien jaar na de evenementen uit de eerste film plaats. De film speelt zich af in Los Angeles en laat de inspanningen van een ontevreden politieagent en zijn bondgenoten zien om de Predator te verslaan. Predator 2 werd ontvangen met redelijk veel negatieve recensies en daarnaast bracht de film ook minder geld op bij de box office dan het eerste deel. Tegenwoordig heeft de film meer fans die vooral met lof praten over Danny Glovers acteerwerk, de regie van de film en de gecomponeerde muziek van Alan Silvestri.

Bekijk hier de officiële trailer van Predator 2 (1990).

Over Prey (2022)

Prey volgt het personage Naru – een Comanche krijger die het opneemt tegen een Predator die de Aarde bezoekt. Naru moet haar stam beschermen tegen de buitenaardse dreiging. De hoofdrol wordt gespeeld door Amber Midthunder, die eerder al te zien was in de serie Legion. De rest van de cast bestaat uit onder andere Dane DiLiegroStormee KippStefany Mathias en Dakota Beavers.

De ontwikkeling van de film begon in het geheim terwijl Shane Blacks The Predator ook in productie was. Prey kwam in ontwikkeling toen 10 Cloverfield Lane regisseur Dane Trachtenberg franchise producent John Davis bezocht met het idee voor een nieuwe Predator-film. De productie van Prey begon vroeg in 2021 onder de codenaam Skulls. Prey kreeg deze codename zodat het een geheim zou blijven dat de film verbonden is aan de Predator-franchise. De productie werd afgemaakt in september 2021.

Bekijk hier de officiële trailer van Prey (2022).

Voorwaarden Predator 2 Winactie

Bij vragen of opmerkingen kan elke deelnemer, op elk moment, een mail sturen naar het volgende mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com. De winnaars van elke winactie zullen via een email of een persoonlijk bericht op de hoogste gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd via de post of email. Fysieke prijzen krijg je altijd gratis opgestuurd via de post, maar digitale prijzen zul je eerder opgestuurd krijgen via de email. Bij uitzondering moeten je gegevens hiervoor gedeeld worden met de sponsor van de winactie. Dit zodat de prijs rechtstreeks naar je opgestuurd kan worden.

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van verschillende e-mails door eenzelfde persoon, kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Bij 4K UHD, Blu-ray en andere fysieke media winacties kunnen inwoners uit de Benelux meedoen, maar bij winacties van bioscoopkaarten en kijkcodes kunnen alleen inwoners uit Nederland meedoen.

Predator 2 Winactie
Bron: Davis Entertainment, Lawrence Gordon Pictures, Silver Pictures, fanart.tv, Twentieth Century Fox, 20th Century Fox, en 20th Century Fox Home Entertainment.

Om deel te nemen aan deze prijsvraag moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam en een mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen, maar onder de 16 jaar moet je toestemming van je ouders hebben om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je mailadres van je ouders doorsturen, zodat we eventueel met hen contact kunnen opnemen over het verzenden van de prijs.

Predator 2 Winactie
Bron: Davis Entertainment, Lawrence Gordon Pictures, Silver Pictures, fanart.tv, Twentieth Century Fox, 20th Century Fox, en 20th Century Fox Home Entertainment.

Zo doe je mee aan de Predator 2 Winactie!

Je kunt je aanmelden voor de Predator 2 Winactie tot 26 augustus 2022. Ik zal nadat de winactie is afgelopen zo snel mogelijk contact opnemen met de winnaar. Je kunt je aanmelden voor deze winactie door het formulier hieronder in te vullen. Wil je extra kans maken? Volg me dan op mijn Facebook, Instagram, TikTok, Twitter of Youtube.

Dit artikel heeft voor het laatst een update gekregen op 26 augustus 2022.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.