Predator Winactie | Gesloten

Op 5 augustus 2022 werd het nieuwste deel van de Predator-franchise uitgebracht op Disney+. Om de release van de veelbelovende film Prey te vieren, organiseer ik een winactie. Met de Predator Winactie geef ik een keer een DVD weg van de film Predator. De Predator Winactie organiseer ik op eigen initiatief en de Predator DVD komt dus ook uit mijn eigen collectie. Wil je kans maken op deze DVD? Lees dan snel dit artikel verder en meld je via het formulier onderaan dit artikel aan voor de winactie.

Over Predator (1987)

Predator is een Amerikaanse sciencefiction horror en actiefilm uit 1987. De film is geregisseerd door John McTiernan en het scenario is geschreven door de gebroeders Thomas (Jim en John Thomas). Predator is het eerste deel uit de Predator-franchise. Het verhaal van Predator heeft Arnold Schwarzenegger in de hoofdrol als de leider van een elite paramilitair reddingsteam. Het team is op een missie om gijzelaars te redden in een door guerrilla’s bezet gebied in een Midden-Amerikaans regenwoud. Tijdens hun reddingsmissie komt het team in aanraking met de dodelijke Predator, een bekwaam, technologisch geavanceerd buitenaards wezen dat hen achtervolgt en op hen jaagt.

Predator ontving oorspronkelijke gemixte reacties van de recensenten, maar de film is sindsdien (terecht) bekend komen te staan als een actie en sciencefiction klassieker. Daarnaast wordt Predator beschouwd als een van de beste films uit de jaren 1980. Het commerciële succes van Predator zorgde voor drie directe vervolgen: Predator 2 uit 1990, Predators uit 2010, en The Predator uit 2018. Daarnaast zorgde het ook voor de prequel Prey. Ook zijn er twee cross-over films met de Alien-franchise uitgebracht – namelijk Alien vs. Predator uit 2004 en Aliens vs. Predator: Requiem uit 2007.

Predator Winactie
Bron: Twentieth Century Fox, Lawrence Gordon Productions, A Gordon-Silver-Davis Production, Silver Productions, Davis Entertainment, Amercent Films, American Entertainment Partners L.P., Estudios Churubusco Azteca S.A., en Twentieth Century Fox Home Entertainment.

Over Prey (2022)

Prey volgt het personage Naru – een Comanche krijger die het opneemt tegen een Predator die de Aarde bezoekt. Naru moet haar stam beschermen tegen de buitenaardse dreiging. De hoofdrol wordt gespeeld door Amber Midthunder, die eerder al te zien was in de serie Legion. De rest van de cast bestaat uit onder andere Dane DiLiegroStormee KippStefany Mathias en Dakota Beavers.

De ontwikkeling van de film begon in het geheim terwijl Shane Blacks The Predator ook in productie was. Prey kwam in ontwikkeling toen 10 Cloverfield Lane regisseur Dane Trachtenberg franchise producent John Davis bezocht met het idee voor een nieuwe Predator-film. De productie van Prey begon vroeg in 2021 onder de codenaam Skulls. Prey kreeg deze codenaam zodat het een geheim zou blijven dat de film verbonden is aan de Predator-franchise. De productie werd afgemaakt in september 2021.

Bekijk hier de officiële trailer van Prey (2022).

Voorwaarden Predator Winactie

Bij vragen of opmerkingen kan elke deelnemer, op elk moment, een mail sturen naar het volgende mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com. De winnaars van elke winactie zullen via een email of een persoonlijk bericht op de hoogste gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd via de post of email. Fysieke prijzen krijg je altijd gratis opgestuurd via de post, maar digitale prijzen zul je eerder opgestuurd krijgen via de email. Bij uitzondering moeten je gegevens hiervoor gedeeld worden met de sponsor van de winactie. Dit zodat de prijs rechtstreeks naar je opgestuurd kan worden.

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van verschillende e-mails door eenzelfde persoon, kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Bij 4K UHD, Blu-ray en andere fysieke media winacties kunnen inwoners uit de Benelux meedoen, maar bij winacties van bioscoopkaarten en kijkcodes kunnen alleen inwoners uit Nederland meedoen.

Predator Winactie
Bron: Twentieth Century Fox, Lawrence Gordon Productions, A Gordon-Silver-Davis Production, Silver Productions, Davis Entertainment, Amercent Films, American Entertainment Partners L.P., Estudios Churubusco Azteca S.A., en Twentieth Century Fox Home Entertainment.

Om deel te nemen aan deze prijsvraag moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam en een mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen, maar onder de 16 jaar moet je toestemming van je ouders hebben om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je mailadres van je ouders doorsturen, zodat we eventueel met hen contact kunnen opnemen over het verzenden van de prijs.

Predator Winactie
Bron: Twentieth Century Fox, Lawrence Gordon Productions, A Gordon-Silver-Davis Production, Silver Productions, Davis Entertainment, Amercent Films, American Entertainment Partners L.P., Estudios Churubusco Azteca S.A., en Twentieth Century Fox Home Entertainment.

Zo doe je mee aan de Predator Winactie!

Je kunt je aanmelden voor de Predator Winactie tot 24 augustus 2022. Ik zal nadat de winactie is afgelopen zo snel mogelijk contact opnemen met de winnaar. Je kunt je aanmelden voor deze winactie door het formulier hieronder in te vullen. Wil je extra kans maken? Volg me dan op mijn Facebook, Instagram, TikTok, Twitter of Youtube.

Dit artikel heeft voor het laatst een update gekregen op 25 augustus 2022.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

3 gedachten over “Predator Winactie | Gesloten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.