Pretty Little Liars: Original Sin Seizoen 1 Winactie | Gesloten

Op 21 juni 2023 brengen Warner Home Video en Day One MPM het eerste seizoen van Pretty Little Liars: Original Sin uit op DVD. In deze donkere coming-of-age dramaserie keer je terug naar de wereld van Pretty Little Liars. Dit keer neemt de serie plaats in een geheel nieuwe stad met een geheel nieuwe generatie “Pretty Little Liars”. Om de release van Pretty Little Liars: Original Sin Seizoen 1 te vieren mag ik samen met Warner Home Video en Day One MPM een winactie houden voor de serie.

Met de Pretty Little Liars: Original Sin Seizoen 1 Winactie mag ik samen met Warner Home Video en Day One MPM drie keer een DVD weggeven van het eerste seizoen van Pretty Little Liars: Original Sin. Wil je kans maken op deze geweldige prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Warner Home Video en Day One MPM voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Pretty Little Liars: Original Sin Seizoen 1

Pretty Little Liars: Original Sin is een Amerikaanse slasher en mysterieuze dramaserie. De serie is bedacht door Roberto Aguirre-Sacasa en Lindsay Calhoon Bring voor streamingdienst HBO Max. Pretty Little Liars: Original Sin is de vierde televisieserie uit de Pretty Little Liars franchise. De televisieseries uit deze franchise zijn gebaseerd op de boekenreeks van auteur Sara Shepard. Pretty Little Liars: Original Sin neemt plaats in dezelfde continuïteit als de vorige series. Dit eerste seizoen heeft een cast bestaande uit onder andere Bailee Madison, Chandler Kinney, Zaria, Malia Pyles en Maia Reficco.

Pritte Little Liars: Original Sin is de eerste serie uit de franchise die direct uitkwam op een streamingdienst. De serie beleefde zijn wereldpremière op 28 juli 2022. In september 2022 werd de serie verlengd voor een tweede seizoen. Dit tweede seizoen heeft de titel Pretty Little Liars: Summer School gekregen. In Pretty Little Liars: Original Sin is een groep uiteenlopende tieners het doelwit van de wraakzucht van een mysterieuze onbekende die de meiden niet alleen wil laten boeten voor een zonde die hun ouders twintig jaar geleden hebben begaan, maar ook voor hun eigen zonde.

Bekijk hier de officiële trailer van Pretty Little Liars: Original Sin Seizoen 1.

De voorwaarden van de Pretty Little Liars: Original Sin Seizoen 1 Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van dezelfde of verschillende e-mailadressen onder dezelfde naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Bij deze winactie kunnen inwoners uit de Benelux meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van de Pretty Little Liars: Original Sin Winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Pretty Little Liars: Original Sin Winactie
Bron: Warner Home Video, Day One MPM, HBO Max, Warner Bros. Television, Alloy Entertainment en Muckle Man Productions.

Zo doe je mee aan de Pretty Little Liars: Original Sin Seizoen 1 Winactie

De winactie voor het eerste seizoen van Pretty Little Liars: Original Sin is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.