Gaming Preview – Paper Mario: The Origami King

Paper Mario The Origami King Uitgelichte Afbeelding

Op 14 mei 2020 werd aangekondigd dat Paper Mario: The Origami King op 17 juli exclusief uitgebracht zal worden voor de Nintendo Switch. Paper Mario: The Origami King biedt een humoristische reis vol eigenaardige personages, puzzels, unieke graphics en strategische ring-based gevechten. Lees in deze preview alles wat je moet weten over deze opkomende Switch-game.

Het Verhaal van Paper Mario: The Origami King

Er ligt een uitnodiging naar een kleurrijke papieren wereld voor je klaar. Ga met Mario, prinses Peach en Luigi naar het origamifestival in het koninkrijk. Er vindt echter alleen iets aparts plaats tijdens deze festiviteiten. Zo gedraagt prinses Peach zich de laatste tijd ietwat vreemd. Het verhaal van deze opkomende game verteld ons dat koning Olly het duivelse plan heeft om de gehele wereld op te vouwen. Dat lijkt op papier nogal gevaarlijk, dus er is iemand nodig om daar een stokje voor te steken! (Pun intended).

In Paper Mario: The Origami King komt Mario voor een van zijn spannendste uitdagingen ooitje staan. Op het moment dat het niet ergere lijkt te kunnen worden, heeft koning Olly het kasteel van prinses Peach gevangen met grote gekleurde linten en he naar een verafgelegen berg getransporteerd. Hij heeft zelfs de onderdanen van Bowser veranderd in gevouwen soldaten, zodat die het vuile werk voor hem kunnen opknappen.

Gelukkig heeft Mario meer dan genoeg handige hulpmiddelen om de klus te klaren. Spelers kunnen bijvoorbeeld vouwarmen gebruiken om puzzels op te lossen, onverwachte verrassingen te ontdekken en toegang te krijgen tot nieuwe locaties. Onderweg komen spelers vele bekende en nieuwe gezichten tegen, zoals koning Olly’s zus Olivia, die vastberaden is om de plannen van haar broer door de papierversnipperaar te halen. (Pun Intended – nogmaals). Naast Olivia zijn er nog talloze andere onwaarschijnlijke bondgenoten om te ontmoeten. Zelfs Bowser schaart zich niet achter koning Olly, en Mario verwelkomt alle hulp met open armen!

Paper Mario The Origami King Afbeelding 1
Mario probeert zijn nieuwste aanvalstechniek uit – zich verstoppen!

Over het spelen van Paper Mario: The Origami King

Bij Paper Mario: The Origami King wordt een nieuw gevechtssysteem geïntroduceerd dat op ringen gebaseerd is. Spelers moeten hun puzzelvaardigheden gebruiken om vijanden op een rijtje te krijgen om zo maximale schade uit te delen. Hoewel de vijanden van papier gemaakt zijn, zijn de dynamische turn-based gevechten alles behalve statisch. Je moet continu scherp blijven om alle vijanden te verfrommelen en de zege in de wacht te slepen.

Dit nieuwe Mario-avontuur op de Nintendo Switch biedt talloze minigames om te spleen, allerlei mysteries om op te lossen, een gedetailleerde wereld om te verkennen en vooral veel humor waar je dubbel van zult liggen.

Vroege kopers hebben nu al de mogelijkheid om de game te pre-laden in de Nintendo eShop. Er zijn ongelofelijk veel games verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. De wenslijst in de Nintendo eShop kan daarom een goede manier zijn om het overzicht te behouden. Deze wenslijst is nu ook te vinden op de officiële website van Nintendo, zodat het nog makkelijker is om er games aan toe te voegen.

Paper Mario: The Origami King wordt op 17 juli uitgebracht voor de Nintendo Switch. Ga met prinses Peach, Mario en Luigi naar een origamifestival in het koninkrijk en verken een levendige wereld vol minigames en talloze mysteries om op te lossen.

Bekijk hier de officiële aankondiging-trailer van Paper Mario: The Origami King.

Over Nintendo

Op het gebied van interactief entertainment is Nintendo Co., Ltd., de wereldwijde pionier. Nintendo distribueert en produceert de hardware en software voor diverse spelsystemen, waaronder de Nintendo 3DS™ en de Nintendo Switch™. Er zijn meer dan 4,6 miljard videogames en meer dan 725 miljoen stuks hardware verkocht, waaronder de meer nieuwe en de oudere systemen. Ook heeft Nintendo grote iconen gecreëerd zoals Mario™Donkey Kong™Metroid™Zelda™ en Pokémon™. Daarnaast is er ook nog Nintendo of Europe, wat een volwaardige dochteronderneming is, die sinds 1990 gevestigd in Duitsland, en functioneert als hoofdkantoor voor Nintendo’s activiteiten in Europa.

Misschien is dit ook iets voor je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.