Prey for the Devil Winactie | Gesloten

Op 24 februari 2023 brengt Dutch FilmWorks de Amerikaanse bovennatuurlijke horrorfilm Prey for the Devil uit op Blu-ray en DVD. Om dit te vieren mag ik samen met Dutch FilmWorks een winactie houden voor de film. Met de Prey for the Devil Winactie mag ik een keer een DVD weggeven van de film Prey for the Devil. Mijn dank aan Dutch FilmWorks voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Prey for the Devil (2022)

Prey for the Devil is een Amerikaanse bovennatuurlijke horrorfilm uit 2022. De film is geregisseerd door Daniel Stamm en het scenario is geschreven door Robert Zappia. Prey for the Devil heeft een speeltijd van 93 minuten. De cast van de film bestaat uit onder andere Jacqueline ByersColin Salmon, Lisa Palfrey, Nicholas Ralph, Virginia Madsen, Ben Cross en Christian Navarro. Het verhaal van Prey for the Devil volgt Ann, een jonge non met een bijzondere roeping: ze wil de eerste vrouwelijke exorcist van de katholieke kerk worden. Haar persoonlijke motief hiervoor is dat haar moeder jaren geleden was bezeten door een demon.

Terwijl wereldwijd het aantal gevallen van demonische bezetenheid toeneemt, besluit de kerk om Ann op te leiden tot exorcist. Haar eerste zaak brengt haar in contact met een jong meisje dat bezeten is. Terwijl ze alles op alles zet om de ziel van het meisje te redden, ontdekt Ann dat haar roeping om exorcist te worden niet van God kwam, of van haar eigen geweten, maar van de Duivel zelf. Prey for the Devil werd op 17 november 2022 uitgebracht in de Nederlandse bioscopen. Daarvoor was de film eenmalig al te zien bij de Halloween Horror Show 2022 op zaterdag 29 oktober.

Bekijk hier de officiële Prey for the Devil (2022). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van de Prey for the Devil Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van verschillende e-mailadressen onder dezelfde naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Hetzelfde is het geval bij spammers die zich meerdere malen met hetzelfde e-mailadres en dezelfde naam voor een winactie aanmelden. Bij deze winactie kunnen inwoners uit de Benelux meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van Prey for the Devil Winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik eventueel met hen contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Prey for the Devil Winactie
Bron: Dutch FilmWorks (DFW), Gold Circle Films en Lionsgate.

Zo doe je mee aan de Prey for the Devil Winactie

Je kunt je aanmelden voor de Prey for the Devil Winactie tot en met 9 maart 2023. Om je aan te melden voor de Prey for the Devil Winactie moet je het onderstaande formulier invullen. Om deel te nemen aan de Prey for the Devil Winactie moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam, adresgegevens en een e-mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop van de winactie worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.