Primal Seizoen 2 Winactie | Gesloten

Wil je een holbewoner en een Tyrannosaurus Rex samen zien vechten tegen andere beesten, piraten en Vikingen? Dan heb ik goed nieuws! Het tweede seizoen van de geanimeerde hitserie Primal wordt op 26 april 2023 door Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM uitgebracht op Blu-ray en DVD. En laat Primal nu net het soort serie zijn waarin holbewoners, dinosaurussen en Vikingen met elkaar op de vuist gaan!

Samen met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mag ik een winactie op zetten voor Primal Seizoen 2. Met de Primal Seizoen 2 Winactie mag ik een keer een Blu-ray exemplaar weggeven van het tweede seizoen van Primal. Mijn dank aan Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Primal Seizoen 2

Primal is een Amerikaanse geanimeerde actie en horror televisieserie. De serie is gemaakt voor een volwassen publiek. Primal staat ook bekend als Genndy Tartakovsky’s Primal. Zoals je misschien al hebt kunnen raden: Tartakovsky is de bedenker en regisseur van deze animatieserie. Primal is ontwikkeld voor het nachtprogramma van Cartoon Network. Dit programma staat ook wel bekend als Adult Swim. Primal is de eerste horror televisieserie van Cartoon Network Studios en Williams Street. Primal speelt zich af in een anachronistische visie op de prehistorie.

In deze anachronistische visie op de prehistorie leven dinosaurussen, holbewoners en andere wezens samen in dezelfde tijdsperiode. Het verhaal volgt een holbewoner en een vrouwelijke Tyrannosaurus rex. Ze worden elkaars enige hoop om te overleven in een onleefbare en wrede wereld. In Primal Seizoen 2 nemen onze helden het op tegen steeds meer verschillende en modernere vijanden. Primal bevat geen dialogen in het eerste seizoen, maar vanaf het tweede seizoen komt er minimale dialoog voor in de animatieserie. Dit is een terugkerend fenomeen in Tartakovsky’s werk.

Primal Seizoen 2 Winactie
Bron: Warner Home Video, Warner Bros. Home Entertainment, Day One MPM, fanart.tv, Entertainment Weekly (EW), Williams Street, Cartoon Network Studios en Adult Swim.

Het eerste seizoen van Primal beleefde zijn première op 8 oktober 2019. In augustus 2020 werd de serie verlengd voor een tweede seizoen. Primal Seizoen 2 ging in première op 22 juli 2022 en kwam tot een einde op 16 september 2022. Tartakovsky bevestigde dat Primal een derde seizoen zou krijgen, maar dat de animatieserie vanaf dit derde seizoen een anthologie serie zou worden. In dit geval betekent dit dat Primal vanaf seizoen 3 elk seizoen een ander verhaal en andere reeks personages zal bevatten. De geanimeerd actie en horrorserie Primal ontving wereldwijd lovende woorden van de critici.

De critici spraken met admiratie over de animatie, de muziek, de storytelling, de montagetechnieken, en de emotionele diepte inclusief de horrorelementen van het verhaal. Primal ontving vier Primetime Emmy Awards for Outstanding Individual Achievement in Animation. Dit is een jaarlijkse prijs die wordt toegekend aan de beste animatoren van het jaar. Er zijn geen genomineerden voor deze categorie, alleen winnaars gekozen door een jury. De prijzen gingen naar Genndy Tartakovsky en David Krentz voor hun werk als Storyboard Artist, Scott Wills voor zijn werk als Art Director en Stephen DeStefano voor zijn werk als Character Designer.

Bekijk hier de officiële trailer voor Primal Seizoen 2.

De voorwaarden van de Primal Seizoen 2 Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van dezelfde of verschillende e-mailadressen onder een naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Bij deze winactie kunnen inwoners uit de Benelux meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van de Primal Seizoen 2 Winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Primal Seizoen 2 Winactie
Bron: Warner Home Video, Warner Bros. Home Entertainment, Day One MPM, bol.com, Entertainment Weekly (EW), Williams Street, Cartoon Network Studios en Adult Swim.

Zo doe je mee aan de Primal Seizoen 2 Winactie

Deze winactie is gesloten.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.