Raised by Wolves Winactie | Gesloten

Op 14 december 2022 brachten Warner Home Video en Day One MPM het tweede seizoen van de Amerikaanse sci-fi drama televisieserie Raised by Wolves uit op Blu-ray en DVD. Daarnaast brachten ze de twee seizoenen van de (gecancelde) serie ook samen uit in een Boxset. Om dit te vieren mag ik een winactie houden voor de serie. Met de Raised by Wolves Winactie mag ik eenmaal een DVD Boxset weggeven van de serie Raised by Wolves. De DVD Boxset bevat beide seizoenen van Raised by Wolves. Mijn dank aan Warner Home Video en Day One MPM voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Raised by Wolves

Raised by Wolves is een Amerikaanse sci-fi drama televisieserie dat bedacht is door Aaron Guzikowski. De televisieserie had zijn première op streamingdienst HBO Max op 3 september 2020. De eerste twee afleveringen werden geregisseerd door Ridley Scott, die ook diende als uitvoerend producent van de show. Raised by Wolves werd, kort na de release van het eerste seizoen, verlengd voor een tweede seizoen. Het tweede seizoen ging in première op 3 februari 2022. In juni 2022 werd de serie – na twee seizoenen – stopgezet.

Beide seizoenen ontvingen over het algemeen positieve reacties en lof van de critici. De cast van Raised by Wolves seizoen 1 bestaat uit Amanda CollinAbubakar SalimWinta McGrathTravis FimmelNiamh AlgarJordan LoughranFelix JamiesonEthan HazardAasiya ShahIvy Wong, en Matias Varela.

Het verhaal van Raised by Wolves speelt zich af nadat de aarde compleet verwoest is door een oorlog tussen gelovigen en atheïsten. Twee androïden krijgen de taak om menselijke kinderen op te voeden en een atheïstische kolonie te stichten op de mysterieuze, pas ontdekte planeet Kepler-22b. Hun gevaarlijke taak wordt nog moeilijker uit te voeren als er een Ark met overlevende gelovigen op de planeet landt.

Bekijk hier de officiële trailer van Raised by Wolves.

De voorwaarden van de Raised by Wolves Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van verschillende e-mailadressen onder dezelfde naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Hetzelfde is het geval bij spammers die zich meerdere malen met hetzelfde e-mailadres en dezelfde naam voor een winactie aanmelden. Bij deze winactie kunnen inwoners uit de Benelux meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van de Raised by Wolves Winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik eventueel met hen contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Raised by Wolves Winactie
Bron: Warner Home Video, Day One MPM, HBO Max, HBO Max Nederland, Film Afrika Worldwide, Lit Entertainment Group, Scott Free Productions, en Studio T.

Zo doe je mee aan de Raised by Wolves Winactie

Je kunt je aanmelden voor de Raised by Wolves Winactie tot en met 12 februari 2023. Om je aan te melden voor de Raised by Wolves Winactie moet je het onderstaande formulier invullen. Om deel te nemen aan de Raised by Wolves Winactie moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam, adresgegevens en een e-mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop van de winactie worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.