Win Actie – Blu-ray Ralph Breaks the Internet – Gesloten

Al sinds 19 april 2019 is Ralph Breaks the Internet verkrijgbaar op DVD en Blu-ray. Om dit te vieren mogen wij één win-actie-exemplaar weggeven. Wil jij kans maken op een GRATIS Blu-ray van Ralph Breaks the Internet? Doe dan zeker mee met deze win actie, want sebkijk! mag in samenwerking met Disney NL één Blu-ray-exemplaar van deze film weggeven. Lees hieronder meer over de film en hoe je kans kunt maken op deze prijs.

Over Ralph Breaks the Internet

Ralph Breaks the Internet speelt zich 6 jaar af na de evenementen van Wreck-It RalphRalph en Vanellope zijn nu beste vrienden. Alleen wanneer – door een ongeluk – het lijkt dat Vanellope’s game dreigt te sluiten, moeten deze twee beste vrienden een avontuur ondernemen om dat te kunnen voorkomen. Een avontuur dat deze twee vrienden brengt naar…het internet!

Het gehele team van sebkijk! wilt graag Disney NL bedanken voor het beschikbaar stellen van een win-actie-exemplaar voor deze website. Volg ook zeker de link naar hun website om meer te weten te komen over opkomende films. De Blu-ray bevat bijzondere extras – waaronder muziekvideo’s, Easter Egg filmpjes en making-of extras. Bekijk hieronder de trailer van de film.

Klik hier voor de trailer.

Stukje uit de Recensie

Voor een zogenaamde kinderfilm pakt Ralph Breaks the Internet veel volwassen thema’s aan. Zo komen niet alleen identiteit-zoektochten voor, maar ook thema’s als (vasthoudende) vriendschap en dromen komen aan bod. Allebei de hoofdpersonages maken daadwerkelijk een karakter-ontwikkeling door. Zo leert Ralph dat het soms nodig is in vriendschappen om de ander los te laten, zodat zij zich beter kan ontplooien. Vanellope leert dat het oké is om haar dromen te volgen en het goed is dat ze haar eigen identiteit mag vormen.

Stukje uit de recensie van Ralph Breaks the Internet. Geschreven door Sebastiaan.
Ralph Breaks the Internet - Uitgelichte Afbeelding
Bron: Walt Disney Studios, Disney, Walt Disney Pictures, Walt Disney Animation Studios, Filmdepot & The Walt Disney Company Benelux

Voorwaarden Deelname Win Actie Blu-ray

  • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Een mail sturen met vragen en/of opmerkingen is altijd mogelijk.
  • De winnaar zal via de e-mail en/of via een privé-bericht benaderd worden.
  • Per persoon kan slechts één keer worden deelgenomen.
  • Om deel te nemen aan deze prijsvraag moet je bepaalde gegevens achterlaten; zoals bijvoorbeeld je (volledige) naam en e-mail adres. Deze gegevens worden alleen gebruikt om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop worden deze gegevens weer verwijderd. Bij uitzondering zullen je gegevens gedeeld worden met de sponsor, die de Prijsvraag mogelijk maakt, zodat de prijs rechtstreeks naar je opgestuurd kan worden.
  • Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.
  • Vul je correcte adres-gegevens in, anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.
  • Je hoeft NIET 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen, maar onder de 16 jaar moet je toestemming van je ouders hebben om mee te doen. Win je de prijsvraag en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mail adres van je ouders doorsturen, zodat wij eventueel contact met hun kunnen opnemen over het verzenden van de prijs.

Deelnemen

Vul hieronder het formulier in en klik op verzenden. Wij krijgen hiervan een melding binnen en zullen je gegevens alleen gebruiken voor deze prijsvraag.

Deze prijsvraag-actie sluit op 2 juli 2019 om 00:01. Op 2 juli neemt het team van sebkijk! contact op met de winnaar.

%d bloggers liken dit: