Studentendrukwerk 2020 – Foto op Aluminium Recensie

Studentendrukwerk 2020

Ben jij op zoek naar een webshop waar je foto’s op grote doeken kunt laten uitprinten? En zou je dit doek graag omlijst ontvangen? Dan zul je bij Studentendrukwerk misschien wel op de juiste plek zitten. Vandaag zal ik jullie vertellen over mijn ervaring met dit bedrijf en zijn webshop.

Dit artikel is niet gesponsord door Studentendrukwerk. Ik heb wel een recensie-exemplaar mogen ontvangen voor dit artikel, maar verder dan dit ging onze samenwerking ook niet.

Continue Reading

Fotofabriek 2020 Recensie | Is het Betaalbaar & Efficiënt?

Fotofabriek 2020

In samenwerking met Fotofabriek heeft het team van Sebkijk een magazine exemplaar mogen creëren. Vandaag bespreek ik onze ervaring bij het maken van deze magazine. Ben jij benieuwd of een Fotoboek maken iets voor jou kan zijn? Lees dan snel dit artikel verder!

Dit artikel is een repost. Dit artikel was eerder gepubliceerd op deze website, maar vanwege omstandigheden was het artikel tijdelijk verplaatst naar een andere website. Vanaf vandaag staat het artikel gewoon weer op SebKijk.

Continue Reading

Boekrecensie – Hoe Vang Je De Grote Vis? – David Lynch

David Lynch - Hoe Vang Je De Grote Vis - Uitgelichte Afbeelding

Deze boekrecensie is mede mogelijk gemaakt door het recensie-exemplaar dat sebkijk! heeft mogen ontvangen van Uitgeverij Ten Have. Onze dank voor deze mogelijkheid.

sebkijk! is een website die constant in verandering is. Van een constant veranderend uiterlijk van de website zelf, tot een steeds uitgebreidere inhoud. Zo bespreken we vandaag ook voor het eerst op sebkijk! een boek. Vandaag bespreken we namelijk de onlangs Nederlands vertaalde versie van het boek; “Catching the Big Fish“, van de wereldberoemde regisseur en kunstenaar – David Lynch (Mulholland Drive).

Continue Reading