At Eternity’s Gate (2018) | Film Recensie – Biografisch Creatief

At Eternity's Gate

At Eternity’s Gate verteld een biografisch verhaal over het leven van Vincent Van Gogh (Willem Dafoe). Wanneer Vincent Van Gogh vertrekt naar Arles, hoopt hij een nieuw bestaan op te kunnen bouwen. Echter verliest Van Gogh zichzelf steeds verder in een wereld van ziekte en depressie. At Eternity’s Gate geeft een biografisch beeld van de laatste levensjaren van Van Gogh weer.

Continue Reading

Beauty and the Beast (2017) | Film Recensie – Onsympathiek & Onaangenaam

Beauty and the Beast 2017 Foto

In 2017 bracht Disney opnieuw een live-action remake uit. Dit keer was het de beurt aan Beauty and the Beast om een remake te krijgen. Echter bleek deze remake toch meer tegen te vallen. Lees verder als je erachter wilt komen waarom deze remake zo tegenviel.

Beauty and the Beast (2017) is nu te koop op Blu-ray en DVD. Je kunt de film ook bekijken op Disney+.

Continue Reading

Toy Story 4 (2019) – Film Recensie

Toy Story 4 Afbeelding 2

Toy Story 4 is het laatste deel in de Toy Story-franchise. Bijna iedereen dacht dat de franchise zou eindigen met Toy Story 3. Dit dacht men omdat het verhaal een perfect einde had. Echter besloten Disney en Pixar toch nog een laatste deel te maken, voordat ze deze franchise zouden eindigen. Ik kan zeer goed begrijpen dat ze deze keuze hebben genomen. In mijn film recensie van Toy Story 4 zal ik jullie vertellen waarom ik dit denk.

Toy Story 4 is nu te zien op de streamingservice Disney+.

Continue Reading

Jurassic World: Fallen Kingdom (2018) | Film Recensie – Een Verloren Franchise?

Jurassic World Fallen Kingdom 2018 Afbeelding

In 2015 kwam na lang wachten eindelijk het vierde deel van de wereldberoemde Jurassic Park-franchise uit. Dit deel – genaamd Jurassic World – zou nieuw leven blazen in deze film franchise. Dat er een vervolg zou komen is dus geen grote verrassing.

Jurassic World: Fallen Kingdom is het vervolg op Jurassic World en het vijfde deel in de franchise. De film is nu te zien op 4K Ultra HD Blu-ray, 3D Blu-ray, Blu-ray en Dvd. Daarnaast is de film ook te kijken op Pathé Thuis vanaf een klein bedrag.

Continue Reading