Reize door het Filmnieuws – Tweede Avengers: Infinity War Trailer is uit

Avengers  Infinity War Part 1 ps 1 jpg sd low © Marvel 2018

Na lang moeten wachten op een nieuwe officiële trailer van Marvel Studios’ Avengers: Infinity War, is het dan eindelijk zover. Een nieuwe trailer is vandaag online gekomen. En oh, wat is de trailer geweldig.

De Avengers en bondgenoten zijn nog altijd, na de evenementen van Captain America: Civil War, bezig met het beschermen van de wereld tegen bedreigingen die te groot zijn voor een enkele held. Maar dan komt er een nieuwe dreiging op uit de kosmische schaduwen. Een despoot die intergalactisch berucht is, met als doel om alle zes de Infinity Stones, artefacten van onmetelijke kracht, te verzamelen, en hen te gebruiken om zijn gestoorde wil aan de hele realiteit op te leggen. Alles waar de Avengers voor gevochten hebben, leidt naar dit moment. Het lot van de Aarde en het bestaan zelf zijn nog nooit zo onzeker geweest.

Avengers  Infinity War Part 1 st 10 jpg sd high © Marvel 2018
Marvel Studios’ AVENGERS: INFINITY WAR. Photo: Film Frame..©Marvel Studios 2018

Avengers: Infinity War heeft een indrukwekkende cast, met bekende leden die voor hun zoveelste Marvel-film terugkeren. De cast bestaat uit Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Chadwick Boseman, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Mark Ruffalo, Elizabeth Olsen, Letita Wright, Danai Gurira, Winston Duke, Karen Gillan, Sebastian Stan, Linda Cardellini, Tom Hiddleston, Josh Brolin, Chris Pratt, Zoe Saldana, Vin Diesel, Bradley Cooper, Dave Bautista, Tom Holland, Benedict Cumberbatch, Paul Rudd, Pom Klementieff, Paul Bettany, Benicio Del Toro, Jon Favreau, Gwyneth Paltrow, Benedict Wong, Terry Notary, Anthony Mackie, Sean Gunn en Don Cheadle. Daarnaast kunnen we (waarschijnlijk), net zoals altijd, een cameo van Stan Lee verwachten. Volgens mij heb ik nu alle belangrijke namen gehad voor de film. Jezus, wat een cast als je er bij stilstaat. Ik kijk in ieder geval enorm uit naar Avengers: Infinity War. En als je ernog niet naar uit kijkt, dan raad ik je zeker aan om de twee trailers en tv-spot te gaan kijken. Die beloven namelijk veel goeds en zullen er waarschijnlijk voor zorgen dat je ernaar uit gaat kijken.

Sebastiaan Khouw
Volg Me Hier

Misschien is dit ook iets voor je!