sebkijk!

De Gids voor Filmisch Reizen

Reize door het Filmnieuws – Manu Bennett komt naar Comic Con Ahoy

Organisatie Comic Con Ahoy heeft weer een nieuwe gast bekendgemaakt op hun Facebook-pagina. Ze hadden vandaag de eer om te mogen bekendmaken dat niemand minder dan Manu Bennett naar Comic Con Ahoy zal komen op 3 en 4 maart 2018. 

De nieuw aangekondigde gast

Manu Bennett is een welbekende acteur. Hij speelt een belangrijke rol als de superschurk Deathstroke, alias Slade Wilson, in de CW-superheldenserie Arrow. Hier speelde hij voornamelijk een grote rol in Seizoen 1 en Seizoen 2. Hij werkte in Arrow samen met onder andere Stephen Amell, die zelf Green Arrow speelt. Daarnaast is hij ook bekend van de, helaas gecancelde, Shannara Chronicles. Hier speelt hij Allanon, de eerste Druïde uit de gehele serie.

Ook is Bennett een bekend van de serie Spartacus, waar hij Crixus speelde. Als laatste mogen wij zijn belangrijke rol in de Hobbit-Trilogie natuurlijk niet vergeten. Bennett speelde hier de meedogenloze schurk Azog, die op een constante jacht was om Bilbo Baggins (Martin Freeman) en zijn dwergvrienden te vernietigen.

Bennett is een enorm gewaardeerde acteur en zeer populair bij zijn fans. Dit komt doordat hij bij evenementen, zoals Comic Con, erg toegankelijk is en de tijd neemt voor zijn fans. Bennett zal zowel voor foto shoots als ook handtekeningen beschikbaar zijn op beide dagen tijdens het event. Als jij dus een groet fan bent van deze acteur of van een van zijn personages, dan is dit de kans om hem te ontmoeten. Mis deze kans dan niet en koop nu je kaarten.

Foto: Wikimedia Commons
Het evenement

Tijdens Comic Con Ahoy kun je veel entertainment verwachten, waarbij er nationale en internationale gasten uit de wereld van comics, cosplay, film en televisie langskomen. Er zullen fotoshoots, handtekeningensessies en panels plaatsvinden. Hierdoor kom je op een nieuwe manier in contact met je helden. Ook zullen er meerdere retailers uit heel Europa en de USA komen om hun comics, boeken, manga, anime, dvd’s, Blu-ray’s, games, T-shirts, merchandise en meer te verkopen.