Reize door het Filmnieuws – Trailer Gekte #2

Welkom tot de tweede editie van sebkijk!’s nieuwste rubriek, genaamd Trailer Gekte. Bij deze nieuwe rubriek wordt er een blik geworpen op de trailers die er in de afgelopen dagen zijn vrijgelaten. In deze tweede editie zal sebkijk! het onder andere hebben over Incredibles 2The Meg en Solo: A Star Wars Story.

American Animals

Op woensdag 11 april kwam de allereerste officiële trailer van American Animals uit. Dit is een Amerikaans-Britse film uit 2018, geschreven en geregisseerd door Bart Layton (The Imposter). American Animals speelt zich af in Lexington, Kentucky. Het jaar is 2004. Vier vrienden zijn ervan overtuigd dat ze, net zoals in een film, ongestraft een kunstroof kunnen plegen. De film ging op 19 januari 2018 in première op het Sundance Film Festival in de U.S. Dramatic CompetitionAmerican Animals heeft een cast bestaande uit Evan Peters (Kick-Ass), Barry Keoghan (Dunkirk), Blake Jenner (The Edge of Seventeen) & Jared Abrahamson (Fear the Walking Dead). Het is momenteel nog onbekend wanneer de film in Nederland zal uitkomen.

Bobby Kennedy For President

Ook kwam op woensdag 11 april de trailer voor, de opkomende Netflix-documentaireBobby Kennedy For President online. Bobby Kennedy was niet alleen een jurist, advocaat, auteur en activist van broep, maar ook een Amerikaans politicus van de Democratische Partij. Zijn broer, die destijds de Amerikaanse president was, John F. Kennedy benoemde hem in januari 1961 tot minister van Justitie in zijn kabinet. Hier trad hij sterk op tegen de Amerikaanse maffia. Op 5 juni 1968 werd Bobby Kennedy neergeschoten. Bobby Kennedy For President zal vanaf 27 april te zien zijn op Netflix.

Escobar

Escobar (2018) is waarschijnlijk beter bekend onder het publiek als de film Loving Pablo. De trailer voor deze film is al een tijdje uit, maar op 9 april liet Dutch Filmworks een trailer vrij met Nederlandse ondertiteling. Ik beschouw dit als een nieuwe trailer, vandaar dat hij in deze rij voorkomt. Escobar vertelt het waargebeurde verhaal van de opkomst en ondergang van Pablo Escobar (Javier Bardem, Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge). Hij was een van de grootste, rijkste en meest gevreesde drugshandelaren in de geschiedenis. We volgen zijn verhaal door de ogen van de charmante journaliste Virginia Vallejo (Penélope CruzMurder on the Orient Express). Hiernaast krijgen we ook hun gepassioneerde en stormachtige affaire te zien. Escobar’s leven is al vaak verfilmd.Een daarvan is de zeer succesvolle Netflix-serie, Narcos. Ik ben persoonlijk erg benieuwd naar wat deze film toe te voegen heeft aan de bekendheid van dit verhaal.

Incredibles 2

Vandaag kwam de eerste officiële trailer van Incredibles 2 uit. De superheldenfamilie Parr is terug en ze zullen opnieuw de show stelen in Incredibles 2. In dit opkomende nieuwe avontuur staat Helen in de spotlight als superheld, terwijl Bob de dagelijkse heldendaden verricht in het huishouden, met Violet, Dash en baby Jack-Jack – wiens superkrachten nog ontdekt moeten worden. De familie komt al snel op zijn kop te staan als er een briljante schurk opduikt met een meesterplan dat alles in gevaar zal brengen. Dit laat de superheldenfamilie natuurlijk niet gebeuren en samen met Frozone gaan ze de strijd aan.

Dark Crimes

Op woensdag 11 april kwam de ook de eerste echte trailer van Dark Crimes uit. Hierin speelt Jim Carrey (Eternal Sunshine of the Spotless Mind) een politieagent die een beruchte oude zaak heropent en een schokkende ontdekking doet. Deze thriller is gebaseerd op een artikel uit de New Yorker, genaamd True Crimes. Dit artikel is geschreven door David Grann in 2008 en was weer gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Poolse auteur Krystian Bala, die veroordeeld werd voor het plegen van een echte moord die heel erg leek op een moord in een van zijn romans. De trailer is fenomenaal. Ik ben een groot van Jim Carrey en ben daarom ook erg benieuwd naar deze film. De film kwam oorspronkelijk al uit in 2016 op het Warsaw Film Festival. Dit jaar zal het op 11 mei uitkomen in de Verenigde Staten. Het is momenteel nog onbekend of de film ook zal uitkomen in Nederland.

Future World

Op 9 april kwam de eerste trailer voor de, door James Franco (The Disaster Artist) geregiseerde, Mad Max rip-off ”Future World” uit. Franco regisseerde de film samen met Thierry Cheung (Tar) en greep nog een aantal bekende sterren erbij voor de cast. Zo bestaat de cast onder andere uit Franco zelf, Milla Jovovich (The Fifth Element), Lucy Liu (Kill Bill: Vol.1), Suki Waterhouse (The Bad Batch) en Snoop Dogg (Training Day). In Future World is een jongen op zoek naar een geneesmiddel voor zijn stervende moeder. De trailer vertelt echter niet veel over de plot, maar laat best wel overdreven acteerwerk zien. Hierdoor is mijn interesse voor deze film eigenlijk alleen maar minder geworden.

Ocean’s 8
Op donderdag 12 april kwam de eerste trailer voor Ocean’s 8 uit. Deze film is geregiseerd door Gary Ross (The Hunger Games) en heeft een enorm sterren-cast, bestaande uit; Sandra Bullock (Gravity), Cate Blanchett (Thor: Ragnarok), Anne Hathaway (The Dark Knight Rises), Mindy Kaling (The Night Before), Sarah Paulson (American Crime Story), Awkwafina (Storks), Rihanna (Valerian and the City of a Thousand Planets) en Helena Bonham Carter (Fight Club). Het verhaal gaat over Debbie Ocean die samen met haar team experts een roof van diamanten ter waarde van 150 miljoen dollar gaan plannen. Ik ben niet echt bekend met de Ocean’s Trilogy, dus dit kan een mooi ontvangst zijn tot dat universum. In ieder geval, dat hoop ik.

The Meg

Ook kwam op 9 april de eerste trailer van The Meg uit. In The Meg wordt een onderzeeër – deel van een internationaal observatieprogramma – aangevallen door een enorm wezen dat voorheen als uitgestorven werd beschouwd. Deskundige diepzeeduiker Jonas Taylor (Jason StathamFurious 7) wordt er naar toegestuurd om de situatie op te lossen. Hier komt hij oog in oog te staan met zijn angsten, in de vorm van de welbekende Megalodon. De film is geregisseerd door Jon Turtelaub (Last Vegas) en de cast bestaat verder nog uit Li Bingbing (Forbidden Kingdom), Rainn Wilson (Super) en Ruby Rose (John Wick: Chapter Two). De trailer belooft veel goeds voor fans van B-movies, maar ik zelf verwacht niet veel ervan. Ik denk zeker wel dat het vermakelijk zal zijn, maar een meesterwerk dat zal het niet worden.

Solo: A Star Wars Story

Op 8 april kwam de eerste officiële trailer van Disney’s Solo: A Star Wars Story uit. Het verhaal speelt zich af voor de evenementen van Star Wars: A New Hope en gaat over de beginnende vriendschap tussen Han Solo (Alden EhrenreichHail Caesar!) en Chewbacca (Joonas SuotamoStar Wars: The Last Jedi). De film is geregiseerd door Ron Howard. Er is veel gebeurd om deze film te maken. Toch is de film geselecteerd voor het opkomende wereldberoemde Cannes Festival. Ik blijf hoop houden dat dit toch een goede film zal gaan worden.

You may also like