sebkijk!

De Gids voor Filmisch Reizen

Reize door het Filmnieuws – Trailer Johnny English Strikes Again uitgebracht

Op donderdag 5 april bracht Universal Pictures de allereerste trailer voor de nieuwste Johnny English film uit. Deze film is alweer het derde deel en zal Johnny English Strikes Again heten. Rowan Atkinson (Mr. Bean) is de hoofdrolspeler van de film, net zoals bij de vorige twee delen.

Atkinson speelt de rol van Johnny English, de klunzige MI7 agent. In de vorige twee films moest hij missies uitvoeren waarbij English in situaties terechtkomt waar hij altijd een bijzondere oplossing voor heeft. Johnny English is een spoof-personage van James Bond.

Het eerste deel, simpel getiteld Johnny English, kwam in 2003 uit en werd vervolgd met Johnny English Reborn in 2011. Vorig jaar werd de nieuwe film al aangekondigd en we hebben sinds gisteren dan eindelijk een trailer in handen. Rowan Atkinson mag dan misschien voornamelijk bekend zijn als Mr. Bean, maar Johnny English is toch wel het personage dat daarna het meest populair is bij de acteur.

Het nieuwste komische avontuur van Johnny English begint wanneer een cyber-aanval de identiteitsgegevens van alle geheime agenten in Groot Brittannië uit brengt. Hierdoor is de voormalig spion Johnny English de laatste hoop van de Britse geheime dienst. Hij wordt ingeschakeld om de meesterhacker achter deze aanval te vinden. Het is een grote uitdaging voor de onhandige Johnny English om met behulp van de moderne technologie zijn missie met succes te volbrengen. Johnny English Strikes Again zal vanaf 20 september in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.