Reize door het GamingLand – Releasedatum Shadow of the Tomb Raider

tombraiderafbeelding

Square Enix® heeft op 15 maart 2018 aangekondigd dat de volgende Tomb Raider game, getiteld SHADOW OF THE TOMB RAIDER, zal uitkomen op 14 september. De game zal uitkomen op de Microsoft entertainmentsystemen Xbox One Xbox X. Maar ook zal de game op 14 september uitkomen op Windows pc/Steam en de Playstation®4-computerentertainmentsysteem en de Playstation®4 Pro.

Introductie

De nieuwste Lara Croft game, SHADOW OF THE TOMB RAIDER, zal onthuld worden op 27 april 2018. Op dezelfde dag kunnen fans van over de hele wereld naar de Tomb Raider website gaan voor een kans om de game te spelen en de ontwikkelaars te ontmoeten tijdens een van de drie exclusieve onthullingsevenementen.

Over Tomb Raider

Er zijn meer dan 63 miljoen games, die zich afspelen in de Tomb Raider-franchise, wereldwijd verkocht. De originele game leidde tot een van de succesvolste videogamefilms ooit. In 2013 kwam er een reboot in de game-franchise die de nieuwe film uit 2018 inspireerde. Veel van de kenmerkende survival-actie uit de games zijn bij deze nieuwe film terug te zien. Lara Croft®, de hoofdrolspeler van de game-franchise, is al meer dan twintig jaar een wereldwijd icoon. De laatste release in de wereldberoemde franchise, getiteld Rise of the Tomb Raider, heeft meer dan 100 ”Best-of”-nominaties en awards ontvangen en is een van de hoogst beoordeelde games ooit. De opkomende release zal een beslissend moment van Lara Croft onthullen.

tombraiderafbeeldign
Foto: Flickr, BagoGames & Sqaure Enix, Inc.
 Over Square Enix, Inc.

Square Enix Ltd. publiceert, ontwikkelt, licenseert en distribueert entertainment van de merken EIDOS®, TAITO® en SQUARE ENIX® in Europa en andere PAL-regio’s als onderdeel van de Square Enix-bedrijvengroep. De Square Enix-bedrijvengroep heeft een waardevolle portfolio van intellectueel eigendom opgebouwd, met onder andere: FINAL FANTASY® (waarvan wereldwijd meer dan 135 miljoen exemplaren zijn verkocht), DRAGON QUEST® (waarvan wereldwijd meer dan 75 miljoen exemplaren zijn verkocht) en TOMB RAIDER® (waarvan wereldwijd meer dan 63 miljoen exemplaren zijn verkocht); daarnaast is er nog het legendarische SPACE INVADERS®. Square Enix Ltd. beschikt tevens over een wereldwijd netwerk aan toonaangevende ontwikkelingsstudio’s, zoals Crystal Dynamics® en Eidos Montréal. Square Enix Ltd. is een in Londen gevestigde volledige dochtermaatschappij van Square Enix Holdings Co., Ltd.

Sebastiaan Khouw
Volg Me Hier

Misschien is dit ook iets voor je!