Reize door het GamingLand – Far Cry 3 Classic Edition nu verkrijgbaar

De singleplayercontent van één van de meest bekende Far Cry-games is vanaf afgelopen woendsag los verkrijgbaar voor de Playstation 4 en Xbox One. We hebben het hier natuurlijk over Far Cry 3 Classic Edition.

Over Far Cry 3 Classic Edition

Met de Far Cry 5 Season Pass was Far Cry 3 Classic Edition al eerder gratis beschikbaar voor spelers. Fans en nieuwkomers bezoeken in Far Cry 3 Classic Edition Rook Island en worden zij geconfronteerd met Vaas, die volgens velen de meest iconische schurk uit de Far Cry-reeks is. Als speler kruip je in de huid van Jason Brody en verken je het tropische eiland om je vrienden te redden. Far Cry 3 Classic Edition is vanaf nu digitaal verkrijgbaar voor de Playstation 4 en Xbox One. Voor een fysieke kopie van de game, kun je exclusief terecht in de Ubisoft Store.

Foto: Ubisoft, Ubisoft BV (Netherlands), ubisoftgroup, Ubisoft Montreal, Ubisoft Massive, Ubisoft Reflections, Ubisoft Shanghai & Ubisoft Red Storm
Over Ubisoft

Ubisoft is één van de grootste distributeurs en uitgevers van interactieve entertainmentproducten ter wereld. Ubisoft heeft een brede line-up van wereldberoemde merken, waaronder Just Dance, Assassin’s Creed, Rayman, Far Cry, Watch Dogs en de Tom Clancy-series. Ubisoft levert en produceert, middels haar wereldwijde netwerk van studio’s en kantoren, memorable en hoogwaardige game-ervaringen voor alle populaire platformen, waaronder consoles, mobiele telefoons, PC en tablets. en levert, middels haar wereldwijde netwerk van studio’s en kantoren, hoogwaardige en memorabele game-ervaringen voor alle populaire platformen, waaronder consoles, mobiele telefoons, tablets en PC.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan is de eigenaar en oprichter van sebkijk! - De Gids voor Filmisch Reizen. Hij probeert zijn unieke kijk op het leven als een Gids voor Filmisch Reizen te gebruiken. De Gids voor Filmisch Reizen staat in de basis voor het idee dat (filmische) beelden meer dan alleen plaatjes zijn. Ze kunnen je helpen om mee te gaan op een reis door het leven. Hiervoor probeert Sebastiaan een Gids te maken in de vorm van een, steeds vernieuwende, website.