Reize door het GamingLand – Legendarische Pokémon naar 3DS Pokémon Games

Vandaag heeft The Pokémon Company International bekendgemaakt dat de Legendarische Pokémon Entei en Raikou vanaf 4 april draadloos via Nintendo Netwerk verspreid zullen worden over de videospellen Pokémon SunPokémon MoonPokémon Ultra Sun en Pokémon Ultra Moon op systemen in de Nintendo 3DS™-familie.

Beide Legendarische Pokémon zijn afkomstig uit de regio Johto. Entei is naar verluidt geboren in een uitbarstende vulkaan en Raikou kan bliksemflitsen schieten uit de regenwolken op zijn rug. Het is duidelijk dat ze allebei een belangrijke versterking voor het team van elke Trainer vormen. Spelers krijgen een van deze Legendarische Pokémon in hun spel. De versie bepaald welke van de twee ze krijgen. Daarnaast ontvangen spelers een extra cadeau bij verzilvering in Pokémon Ultra Sun of Pokémon Ultra Moon.

De Pokémon TCG-collectie ”Legends of Johto GX Collection” zal vanaf 6 april verkrijgbaar zijn bij de deelnemende verkooppunten. Nooit eerder verschenen glimmende promokaarten met Entei-GX en Raikou-GX zullen, onder andere, voorkomen bij deze indrukwekkende collectie. Voor meer informatie over formidabele Legendarische Pokémon Entei en Raikou en voor meer bijzonderheden over aanstaande Legendarische evenementen kunt u naar de Legendary pagina van de Pokémon site. Een nieuwe trailer, waarin ook een exclusief fragment te zien is van een interview met ontwikkelaars bij GAME FREAK over deze Legendarische Pokémon is hieronder te bekijken.

 

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan is de eigenaar en oprichter van sebkijk! - De Gids voor Filmisch Reizen. Hij probeert zijn unieke kijk op het leven als een Gids voor Filmisch Reizen te gebruiken. De Gids voor Filmisch Reizen staat in de basis voor het idee dat (filmische) beelden meer dan alleen plaatjes zijn. Ze kunnen je helpen om mee te gaan op een reis door het leven. Hiervoor probeert Sebastiaan een Gids te maken in de vorm van een, steeds vernieuwende, website.