Reize door het GamingLand – LEGO Incredibles-Game Aangekondigd

Incredibles 2 OV  ps 1 jpg sd low © 2018 Disney Pixar All Rights Reserved

Op 28 maart werd, na vele geruchten, het dan eindelijk waargemaakt. Er komt een heuse LEGO The Incredibles-Game aan. Deze zal gelijktijdig met de opkomende Incredibles II uitkomen.

Over LEGO The Incredibles

Gisteren heeft Warner Bros. Interactive Entertainment eindelijk bekendgemaakt dat er een LEGO-Game van de Pixar superheldenfamilie zal komen. Dit werd bekendgemaakt met een aankondigingstrailer. Hierbij is ook meteen een releasedatum bekendgemaakt. De game zal in Nederland uitkomen op 27 juni. Dezelfde dag dat het vervolg op de originele Incredibles film in de Nederlandse bioscopen zal komen. LEGO The Incredibles zal verschijnen voor Playstation 4Xbox OneNintendo Switch en pc.

Uit de aankondigingstrailer blijkt ook dat de game de verhalen van beide films zal gaan vertellen. Dit is iets wat vaak voorkomt bij de LEGO-versies van film-franchises. LEGO heeft in het verleden al games uitgebracht van Star WarsJurassic Park/WorldDC Comics/Batman en Marvel Superheroes/The Avengers.

Synopsis Incredibles II

De superheldenfamilie Parr is terug en ze zullen opnieuw de show stelen in Incredibles II. In dit opkomende nieuwe avontuur staat Helen in de spotlight als superheld, terwijl Bob de dagelijkse heldendaden verricht in het huishouden, met Violet, Dash en baby Jack-Jack – wiens superkrachten nog ontdekt moeten worden. De familie komt al snel op zijn kop te staan als er een briljante schurk opduikt met een meesterplan dat alles in gevaar zal brengen. Dit laat de superheldenfamilie natuurlijk niet gebeuren en samen met Frozone gaan ze de strijd aan.

Sebastiaan Khouw
Volg Me Hier

Misschien is dit ook iets voor je!