Reize door het GamingLand – Releasedatum en Collector’s Edition Marvel’s Spider-Man

spiderman screen 01 ps4 eu 14jun16 1

Afgelopen week werd er bekend gemaakt dat Marvel’s Spider-Man uit zal komen op 7 september 2018. Ook kwamen er details naar buiten over de Deluxe Edition, de game, het verhaal en de Special Editionsebkijk! neemt je vandaag op een reize door het GamingLand, samen met Marvel’s Spider-Man.

Introductie

Men kan zich eindelijk echt gaan voorbereiden voor de nieuwe Spider-Man game, nu dat er een releasedatum bekend is gemaakt. We kunnen ons klaar gaan maken voor een nieuw hoofdstuk in de wereld van een van de meest bekende superhelden ooit. Oude bekende acties, zoals acrobatische toeren en webslingeren, zullen er ook weer aanwezig zijn bij deze Playstation 4 game. Maar ook zullen er elementen bij komen die men nog nooit eerder in een Spider-Man game heeft gezien. Speel als Spider-Man op een compleet nieuwe manier met parkourscènes, unieke interactie met de omgeving, nieuwe gevechtsmogelijkheden en actie zoals je die in films ziet.

Insomniac Games en Marvel hebben voor deze game de handen ineengeslagen en een gloednieuwe en authentieke Spider-Man-verhaallijn verzonnen. In dit opkomende spektakel zullen we een Peter Parker zien die al veel ervaring heeft opgedaan in het bestrijden van alle superschurken in New York. Naast deze superheldendaden probeert hij ook zijn chaotische leven en carrière in goede banen te leiden.

spiderman screen 04 ps4 eu 30jun17 1
Foto: Playstation 4
Digital Deluxe Edition

Pre-order nu de Digital Deluxe Edition en je krijgte en voorsprong met het webslingeren. Je ontgrendelt dan vaardigheden aan het begin van de game en kunt de DLC-hoofdstukken van The City that Never Sleeps spelen zodra ze beschikbaar zijn.

Special Edition & Collector’s Edition

Als je de Special Edition in huis haalt, krijg je de volledige game, met een White Spider-sticker, een prachtige SteelBook® en een Mini Artbook met vroege concepten en niet eerder getoond artwork. Bij de Collector’s Edition krijg je de DLC-hoofdstukken van The City that Never Sleeps, waar nieuwe missies bespeelbaar zullen zijn. Maar ook nieuwe kostuums en personages zullen aanwezig zijn. Daarnaast ontvang je een exclusieve Marvel’s Spider-Man Statue die deze zomer bekend gemaakt zal worden. De White Spider-sticker, de SteelBook® en Mini Artbook zijn bij de Collector’s Edition ook inbegrepen.

Sebastiaan Khouw
Volg Me Hier

Misschien is dit ook iets voor je!