Reize door het GamingLand – Releasedatum YO-KAI WATCH BLASTERS

PS CTR YW Blasters RC EAP

Voor de fans van YO-KAI WATCH is er goed nieuws. Deze game-serie is namelijk terug met meer actie dan ooit in YO-KAI WATCH BLASTERS: Red Cat Corps en YO-KAI WATCH BLASTERS: White Dog Squad. Beide games zullen in Europa op de Nintendo 3DS-systemen verkrijgbaar zijn vanaf 7 september.

Over YO-KAI WATCH BLASTERS

In de nieuwste game van de YO-KAI WATCH-reeks, kunnen spelers krachten bundelen met maximaal drie andere spelers. Dit kan zowel lokaal als online gedaan worden.

  • Belangrijk om te weten als je lokaal speelt; Extra Nintendo 3DS-systemen en exemplaren van de software zijn vereist voor de multiplayerbestand. Deze worden apart verkocht. 
  • Handig om te weten als je online wilt spelen in de multiplayer-stand; Je hebt een internetverbinding nodig om online te kunnen spelen. Het koppelen en registreren van een Nintendo Account en accepteren van de bijhorende voorwaarden en het privacybeleid zijn ook vereist.

Als je samenwerkt kun je proberen gigantische einbazen te verslaan met behendigheid en krachtige Soultimate-acties. De gevechten in eerdere YO-KAI WATCH-games waren turn-based, maar in YO-KAI WATCH BLASTERS kun je van realtime-gevechten genieten. Hiermee is dit de eerste actie-RPG in de serie. Als speler moet je strategisch gebruiken van je Yo-kai’s vaardigheden en voorwerpen om enorme eindbazen te verslaan. Tijdens je avonturen in deze nieuwe game moet je actierijke missies voltooien en kun je meer dan 400 nieuwe en terugkerende Yo-kai ontmoeten, bestrijden of tot vriend maken.

PS CTR YW Blasters WD EAP
Foto: Nintendo Nederland, Nintendo Europe Media, Nintendo EAD, 1-UP Studio & Nintendo Co. Ltd.

Door te trainen met je Yo-kai kun je voorwerpen en uitrustingen creëren voor je persoonlijke Yo-kai-team! Je zou dus kunnen zeggen dat het trainen van je Yo-kai van invloed is op de kracht van je team tijdens gevechten. Door missies af te maken komen handige en sterkere items beschikbaar. Er zijn dus twee versies van de game en elke versies bevat andere Yo-kai, missies en eindbazen. Door tussen de twee versies te ruilen, kun je alle Yo-kai verzamelen. Plus, als je je game koppelt met opgeslagen gegevens van YO-KAI WATCH 2: Skeletspoken, YO-KAI WATCH 2: Gigageesten of YO-KAI WATCH 2: Droomfantomen krijg je één van de drie speciale Yo-kai om mee te strijden. Ook zal er na de lancering van de game een update verschijnen die nieuwe verhalen, Yo-kai, eindbazen en missies toevoegt. Voor het ultieme speelplezier! Bekijk hieronder de aankondigingstrailer!

Over Nintendo

Op het gebied van interactief entertainment is Nintendo Co., Ltd., de wereldwijde pionier. Nintendo distribueert en produceert de hardware en software voor diverse spelsystemen, waaronder de Nintendo 3DS™ en de Nintendo Switch™. Er zijn meer dan 4,6 miljard videogames en meer dan 725 miljoen stuks hardware verkocht, waaronder de meer nieuwe en de oudere systemen. Ook heeft Nintendo grote iconen gecreëerd zoals Mario™, Donkey Kong™, Metroid™, Zelda™ en Pokémon™. Daarnaast is er ook nog Nintendo of Europe, wat een volwaardige dochteronderneming is, die sinds 1990 gevestigd in Duitsland, en functioneert als hoofdkantoor voor Nintendo’s activiteiten in Europa.

Sebastiaan Khouw
Volg Me Hier

Misschien is dit ook iets voor je!