Reize door het GamingLand – Veelbelovende Sci-Fi game Elea vanaf 24 april beschikbaar

ELEA Press Header2 002

Op 5 april 2018 kondigde uitgever SOEDESCO een gloednieuwe titel aan. De titel die werd aangekondigd was het meerdelige sci-fi avontuur Elea van de Bulgaarse KyodiaElea komt komende zomer uit voor Steam en Xbox One, maar zal al vanaf 24 april in early access beschikbaar zijn op Steam.

Early Access

Zoals ik al eerder benoemde is Elea vanaf 24 april beschikbaar in early access op Steam. De game zal dan voor een gereduceerde prijs verkrijgbaar zijn zodat spelers hun feedback kunnen geven. Deze feedback zal gebruikt worden om de puntjes op de i te zetten en de game helemaal af te maken voor de utieindelijke release, die twee tot drie maanden later zal plaatsvinden. Dan zal Elea uit komen op zowel Steam als Xbox One.

Over Elea

Elea is een spectaculair first person science-fiction avontuur dat het persoonlijke verhaal vertelt van Elea, een ruimtewetenschapper op een missie om haar echtgenoot Ethan terug te vidnen. De aarde werd in 2073 getroffen door een verschikkelijke ziekte die talloze kinderen liet veranderen in mutanten, waaronder ook Elea’s jongste zoon. Ruimteschip Pilgrimage, waar Ethan mee vertrok, ging op zoek naar een bewoonbare exoplaneet om die te koloniseren en zo de mensheid te redden van de ondergang. Echter sinds zijn vertrek is er niks meer van de bemanning van het ruimteschip vernomen. Dertien jaar later gaat Elea  an boord van ruimteschip RSS Recovery. Ze is vastbesloten om erachter te komen wat er met Ethan en de rest van de bemanning is gebeurd. Op haar reis komt ze oog in oog te staan met verschijnselen die het menselijk begrip te boven gaan. Met Elea ontrafel je een rijke, ontroerende verhaallijn geïnspireerd door de boeken van klassieke sci-fi schrijvers. Je ervaart het genot van geweldige graphics, gemaakt met Unreal Engine 4. Ook ontdek je prachtige vergezichten in de ruimte, maar ook gedetaillerde interieurs. Ook kun je verder het onverwachtse verwachten op deze wonderbaarlijke ruimtereis.

Elea Screenshot 3
Foto: HiDrive, GamesPress, SOEDESCO & Kyodai
Over SOEDESCO

SOEDESCO® is een wereldwijde uitgever van zowel digitale- en fysieke games op diverse platforms. De portfolio van SOEDESCO bevat third party titels zoals Wuppo, Owlboy, Tricky Towers, Among the Sleep en N.E.R.O. SOEDESCO heeft daarnaast eigen IP’s uitgegeven zoals Adam’s Venture® en Real Farm. Volg voor meer informatie @SOEDESCO ook op Facebook, Twitter en Instagram. Of bezoek de website van SOEDESCO voor meer informatie.

Over Kyodai

Kyodai Ltd. is een kleine Bulgaarse game ontwikkelstudio, die in 2016 werd opgericht door Ivaylo Koralsky en Todor Todorov. Uit het Japans vertaald betekent Kyodai ‘‘broers”. Dit is een treffende omschrijving van hun persoonlijke en professionele relatie binnen het bedrijf. De eerste game gemaakt door het team is het ambitieuze first-person sci-fi avontuur Elea.

Sebastiaan Khouw
Volg Me Hier

Misschien is dit ook iets voor je!