Reizen door het GamingLand – Releasedatum Remastered Assassin’s Creed III bekend

AC3

De Remastered editie van Assassin’s Creed III heeft dan eindelijk een releasedatum gekregen. Vanaf 29 maart 2019 zal deze vernieuwde editie van de bekende game verkrijgbaar zijn voor Playstation 4, Xbox One en Windows PC. Assassin’s Creed III Remastered was al gratis te verkrijgen als je een Assassin’s Creed Odyssey Season Pass had aangeschaft. Nu zal de game zowel fysiek als digitaal beschikbaar komen.

Over Assassin´s Creed III Remastered

Assassin’s Creed III Remastered bevat verbeterde gameplayelementen, textures van hogere resolutie, een nieuwe grafische egine en nog veel meer. Daarnaast ondersteunt deze vernieuwde versie ook nog 4K en HDR (High Dynamic Range) voor Playstation4 Pro, Xbox One X en Windows PC. Assassin’s Creed III Remastered bevat de volledige game, de singleplayermissies Benedict Arnold en Hidden Secrets, the Tyranny of King Washington en Assassin’s Creed III Liberation Remastered

Assassin´s Creed III Remasterd - Foto 1
Foto: Ubisoft, Ubisoft BV (Netherlands), ubisoftgroup, Ubisoft Montreal, Ubisoft Massive, Ubisoft Reflections, Ubisoft Shanghai & Ubisoft Red Storm

In Assassin’s Creed III Remastered kruipt de speler in de rol van Connor, een meester assassin geboren in het Amerika van de 18eeuw. Connor wordt belaagd door een krachtige groep anti-revolutie strijders die zelf de macht zoeken over alle dertien kolonies. Wanneer Connor ziet hoeveel verwoesting deze groep met zich meebrengt, komt hij in actie. Een decennialange reis op zoek naar vrijheid staat op het punt van beginnen. In Tyranny of King Washington ontdekt de speler een alternatieve tijdlijn waarin een van Amerika´s grootste helden, George Washington, valt voor de verleiding van oneidige macht. Zo benoemd hij zichzelf tot koning. De speler moet de vrijheid in het land terugbrengen door deze tiran, zijn oude kameraad, te onttronen. In Assassin’s Creed III Liberation Remastered volgt de speler het verhaal van Aveline. Zij strijdt voor haar volk en vrijheid tegen het Spaanse leger. Aveline is een vrouw vol overtuiging die gelooft dat zij haar stad New Orleans van de ondergang kan redden. Volg Aveline in haar epische reis van de drukke straten van New Orleans naar vervloekte voodoomoerassen en eeuwenoude Mayaruïnes.

Over Ubisoft

Ubisoft is één van de grootste distributeurs en uitgevers van interactieve entertainmentproducten ter wereld. Ubisoft heeft een brede line-up van wereldberoemde merken, waaronder Just Dance, Assassin’s Creed, Rayman, Far Cry, Watch Dogs en de Tom Clancy-series. Ubisoft levert en produceert, middels haar wereldwijde netwerk van studio’s en kantoren, memorable en hoogwaardige game-ervaringen voor alle populaire platformen, waaronder consoles, mobiele telefoons, PC en tablets. en levert, middels haar wereldwijde netwerk van studio’s en kantoren, hoogwaardige en memorabele game-ervaringen voor alle populaire platformen, waaronder consoles, mobiele telefoons, tablets en PC.

Sebastiaan Khouw
Volg Me Hier

Misschien is dit ook iets voor je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.