Renfield Winactie | Gesloten

Vanaf 25 mei 2023 zal de komische horrorfilm Renfield in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Om dit te vieren mag ik samen met Triple P Entertainment en Universal Pictures International (UPI) een winactie opzetten voor de film. Met de Renfield Winactie mag ik drie keer twee bioscoop vrijkaarten weggeven voor de film Renfield. Mijn dank aan Triple P Entertainment en Universal Pictures International (UPI) voor de mogelijkheid tot deze samenwerking!

Over Renfield (2023)

Renfield is een Amerikaanse komedie horrorfilm uit 2023. De film is geregisseerd en geproduceerd door Chris McKay. Het scenario is geschreven door Ryan Ridley en gebaseerd op een verhaal van Robert Kirkman. Het verhaal is weer gebaseerd op de personages van Bram Stokers roman Dracula. Kirkman dient ook als producent van de film. De cast van de film bestaat uit onder andere Nicholas Hoult, Awkwafina, Ben Schwartz, Adrian Martinez, Shohreh Aghdashloo en Nicolas Cage. Renfield werd oorspronkelijk aangekondigd in 2014. Bij de eerste filmversie zou het verhaal behoren tot hetzelfde universum als The Mummy uit 2017.

Doordat The Mummy uiteindelijk een commerciële teleurstelling werd, kwam de productie van Renfield tot een halt. Pas toen Kirkman met het idee van een meer komische filmversie kwam, begon de ontwikkeling van Renfield weer vaart te maken. Renfield beleefde zijn wereldpremière bij het Overlook Film Festival op 30 maart 2023. De film werd daarna uitgebracht in de Verenigde Staten van Amerika op 14 april 2023. Renfield ontving gemixte kritieken van de recensenten, waarbij de komische toon en acteerprestaties lof ontvingen. Tegelijkertijd ontvingen het verhaal en het scenario veel kritiek.

Renfield is een modern en komisch griezelverhaal over Dracula’s gelijknamige trouwe dienaar. Hij wordt gedwongen om zijn meester van slachtoffers te voorzien en alles te doen wat van hem gevraagd wordt, hoe vernederend dat ook is. Maar na eeuwenlange dienstbaarheid wil Renfield weleens zien wat het leven buiten de schaduw van Dracula te bieden heeft. Alleen weet hij niet zo goed hoe hij uit deze ongezonde relatie moet komen.

Bekijk hier de officiële trailer van Renfield (2023). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van de Renfield Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van dezelfde of verschillende e-mailadressen onder een naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Bij deze winactie kunnen inwoners uit Nederland meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van de Renfield Winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Renfield Winactie
Bron: Filmdepot.nl, Triple P Entertainment, CNN, Skybound Entertainment, Universal Pictures en Universal Pictures International (UPI).

Zo doe je mee aan de Renfield Winactie

Je kunt je voor de Renfield Winactie aanmelden tot en met 26 mei 2023. Om je aan te melden voor de Renfield Winactie moet je het onderstaande formulier invullen. Om deel te nemen aan de Renfield Winactie moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam, adresgegevens en een e-mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop van de winactie worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.