Renfield Winactie | Gesloten

Op 9 augustus 2023 brengen Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM de komische horrorfilm Renfield uit op Blu-ray en DVD. Om dit te vieren mag ik samen met Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM een winactie opzetten voor de film. Met de Renfield Winactie mag ik twee keer een DVD weggeven van de film Renfield. Wil je kans maken op deze geweldige prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Renfield (2023)

Renfield is een Amerikaanse komedie horrorfilm uit 2023. De film is geregisseerd en geproduceerd door Chris McKay. Het scenario is geschreven door Ryan Ridley en gebaseerd op een verhaal van Robert Kirkman. Het verhaal is weer gebaseerd op de personages van Bram Stokers roman DraculaKirkman dient ook als producent van de film. De cast van de film bestaat uit onder andere Nicholas HoultAwkwafinaBen SchwartzAdrian MartinezShohreh Aghdashloo en Nicolas CageRenfield werd oorspronkelijk aangekondigd in 2014. Bij de eerste filmversie zou het verhaal behoren tot hetzelfde universum als The Mummy uit 2017.

Doordat The Mummy uiteindelijk een commerciële teleurstelling werd, kwam de productie van Renfield tot een halt. Pas toen Kirkman met het idee van een meer komische filmversie kwam, begon de ontwikkeling van Renfield weer vaart te maken. Renfield beleefde zijn wereldpremière bij het Overlook Film Festival op 30 maart 2023. De film werd daarna uitgebracht in de Verenigde Staten van Amerika op 14 april 2023. In de Nederlandse bioscopen kwam de film uit op 25 mei 2023. In België kwam de film uit op 10 mei 2023.

Renfield ontving gemixte kritieken van de recensenten, waarbij de komische toon en acteerprestaties lof ontvingen. Tegelijkertijd ontvingen het verhaal en het scenario veel kritiek. Renfield is een modern en komisch griezelverhaal over Dracula’s gelijknamige trouwe dienaar. Hij wordt gedwongen om zijn meester van slachtoffers te voorzien en alles te doen wat van hem gevraagd wordt, hoe vernederend dat ook is. Maar na eeuwenlange dienstbaarheid wil Renfield weleens zien wat het leven buiten de schaduw van Dracula te bieden heeft. Alleen weet hij niet zo goed hoe hij uit deze ongezonde relatie moet komen.

Bekijk hier de officiële trailer van Renfield (2023). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van de Renfield Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van dezelfde of verschillende e-mailadressen onder dezelfde naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Bij deze winactie kunnen inwoners uit de Benelux meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van de Renfield Winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Renfield Winactie
Bron: CNN, Universal Pictures Home Entertainment, Universal Pictures Nederland, Day One MPM, Bol.com, Skybound Entertainment, Universal Pictures en Universal Pictures International (UPI).

Zo doe je mee aan de Renfield Winactie

Deze winactie voor de film Renfield is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.