Ritueel Winactie | Gesloten

Op 14 april 2023 bracht Dutch FilmWorks de Vlaamse thriller en misdaadfilm Ritueel op DVD. Om dit te vieren mag ik samen met Dutch FilmWorks een winactie houden voor de film. Met de Ritueel Winactie mag ik twee keer een DVD weggeven van de film Ritueel. Mijn dank aan Dutch FilmWorks voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Ritueel (2022)

Ritueel is een Vlaamse thriller en misdaadfilm uit 2022. De film is geregisseerd door Hans Herbots. Ritueel is een vervolg op de film De behandeling uit 2014. Ritueel is gebaseerd op het boek Ritual van auteur Mo Hayder. Scenarioschrijver Carl Joos adapteerde het boek tot een filmverhaal. De cast van de film bestaat uit onder andere Marie Vinck, Geert van Rampelberg en Eriq Ebouaney. Van Rampelberg herneemt zijn rol van rechercheur Nick Cafmeyer uit de film De behandeling. Ritueel werd op 7 september 2022 in de Belgische bioscopen uitgebracht.

Het verhaal van Ritueel volgt Kiki. Ze is een duikster van de civiele bescherming. Daarnaast is ze gespecialiseerd in forensisch duiken en het bergen van lijken. Kiki heeft hard moeten knokken voor het respect van het kleine team macho’s dat ze leidt. Wanneer ze een afgehakte hand opvist uit een Brussels kanaal, komt ze in aanraking met rechercheur Nick Cafmeyer. Ondanks hun verschillende denkwijzen moeten ze samen op zoek gaan naar de daders.

Bekijk hier de officiële trailer van Ritueel (2022). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van de Ritueel Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van dezelfde of verschillende e-mailadressen onder een naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Bij deze winactie kunnen inwoners uit de Benelux meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van de Ritueel Winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Ritueel Winactie
Bron: Dutch FilmWorks (DFW), Bol.com en Eyeworks Film & TV Drama.

Zo doe je mee aan de Ritueel Winactie

De winactie voor de film Ritueel is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.