Rosa – de kleine bloemenfee Winactie | Gesloten

Op 27 september wordt de geanimeerde kinderfilm Rosa – de kleine bloemenfee in de Nederlandse bioscopen uitgebracht. Om dit te vieren mag ik samen met filmdistributeur In the Air een winactie opzetten voor de film. Met de Rosa – de kleine bloemenfee Winactie mag ik twee keer twee bioscoop vrijkaarten weggeven voor de film Rosa – de kleine bloemenfee. Wil je weten hoe je kans maakt op deze leuke prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan filmdistributeur In the Air voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Rosa – de kleine bloemenfee (2023)

Rosa – de kleine bloemenfee is een Noorse geanimeerde kinderfilm uit 2023. De oorspronkelijke filmtitel is Roselil og Stentrolden. De film staat ook bekend onder zijn Engelstalige filmtitel Rosa and the Stone Troll. De film is geregisseerd door Karla Holmback. De Nederlandse stemmencast van Rosa – de kleine bloemenfee bestaat uit onder andere Ida Verspaandonk, Amber Beishuizen, Edward Reekers, Trevor Reekers, Jannemien Cnossen en Aïden Maij. Het verhaal van Rosa – de kleine bloemenfee gaat over Rosa. Ze is een kleine bloemenfee dat alleen woont in haar rozenstruik.

Rosa zou graag een vriendje willen hebben, maar ze durft nooit haar struik te verlaten omdat ze te bang is. Dan ontmoet ze de avontuurlijke vlinder Silk. Ze worden meteen vriendjes, ondanks hun grote verschillen. Silk wil altijd graag op avontuur gaan, terwijl Rosa liever in haar rozenstruik blijft. Maar wanneer Silk wordt ontvoerd door een gemene Steentrol, moet Rosa haar angsten loslaten en op een gevaarlijke reis gaan om haar beste vriend te redden. Rosa – de kleine bloemenfee wordt op 27 september 2023 uitgebracht in de Nederlandse bioscopen door filmdistributeur In the Air.

Bekijk hierboven de officiële Nederlands gesproken trailer van Rosa – de kleine bloemenfee (2023).

De voorwaarden van de Rosa – de kleine bloemenfee Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruiken van dezelfde e-mailadressen onder dezelfde (of een andere) naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Dit kan ook gebeuren als je meerdere malen deelneemt aan een enkele winactie met hetzelfde e-mailadres en dezelfde naam. Bij de Rosa – de kleine bloemenfee Winactie kunnen inwoners uit Nederland meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd.

De prijs van deze winactie zal via de post naar je toegestuurd worden. Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Rosa – de kleine bloemenfee Winactie
Bron: Filmdepot.nl, In the Air, In the Air Family Entertainment, A. Film, Dansk Tegnefilm en Scandinavian Film Distribution.

Zo doe je mee aan de Rosa – de kleine bloemenfee Winactie

Deze winactie voor de film Rosa – de kleine bloemenfee is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

3 gedachten over “Rosa – de kleine bloemenfee Winactie | Gesloten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.