Ruby Kieuwmans: Tiener met tentakels Winactie | Gesloten

Op 11 oktober brachten Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM de animatiefilm Ruby Kieuwmans: Tiener met tentakels uit op Blu-ray en DVD. Om de fysieke media release van deze vrolijke animatiefilm te vieren, mag ik samen met Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM een winactie opzetten voor de film. Met de Ruby Kieuwmans: Tiener met tentakels Winactie mag ik twee keer een DVD weggeven van de film Ruby Kieuwmans: Tiener met tentakels.

Wil je weten hoe je kans maakt op deze leuke prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Ruby Kieuwmans: Tiener met tentakels (2023)

Ruby Kieuwmans: Tiener met tentakels is een animatie en familiefilm uit 2023. De Engelstalige (internationale) titel van de film is Ruby Gillman, Teenage Kraken. De film is geregisseerd door Kirk DeMiccoFaryn Pearl is de coregisseur van de film. Het scenario van de film is geschreven door Pam BradyBrian C. Brown en Elliott DiGuiseppi. De film wordt geproduceerd door DreamWorks Animation en uitgebracht door Universal Pictures.

De Engelstalige cast van de film bestaat uit Lana CondorToni ColletteAnnie MurphySam RichardsonLiza KoshyWill ForteColman DomingoJaboukie Young-WhiteBlue ChapmanRamona YoungEduardo Franco en Jane Fonda. De Nederlandstalige cast van de film bestaat uit onder andere Tina de BruinRoosmarijn WindYannick JozefzoonKarin BloemenErik van MuiswinkelCarolien SpoorEdwin JonkerValentijn AvéDennis WillekensCarolina Dijkhuizen en Moïse Trustfull.

Ruby Kieuwmans: Tiener met tentakels Winactie
Bron: Filmdepot.nl, Triple P Entertainment, Universal Pictures Home Entertainment, Day One MPM, Universal Pictures Benelux, Universal Pictures International (UPI), DreamWorks Animation en Universal Pictures.

De film stond oorspronkelijk bekend onder de filmtitel Meet the GillmansRuby Kieuwmans: Tiener met tentakels nam voor het verhaal inspiratie van films van filmmaker John HughesEasy A uit 2010, Lady Bird uit 2017 en Booksmart uit 2019. Ruby Kieuwmans: Tiener met tentakels kan daarom ook als een fantasierijke coming-of-age komediefilm beschouwd worden. De film beleefde zijn wereldpremière bij het Annecy International Animation Film Festival op 15 juni 2023. Het verhaal van de film gaat over Ruby Kieuwmans. Ze is een lief, maar onhandig zestienjarig meisje.

Ruby doet wanhopig haar best om erbij te horen op Oceanside High, maar meestal voelt ze zich onzichtbaar. Ruby kan ook niet met de coole kinderen mee naar het strand, want haar overbezorgde moeder heeft haar verboden het water in te gaan. Als ze toch doet wat haar moeder verboden heeft, ontdekt Ruby dat ze een afstammeling is van een lange lijn krakenkoninginnen en krijgers. Ze blijkt zelfs de troonopvolger te zijn van haar imponerende oma die de koningin van de krijgers van de zeven zeeën is.

Bekijk hier de officiële Nederlands gesproken trailer van Ruby Kieuwmans: Tiener met tentakels (2023).

De voorwaarden van de Ruby Kieuwmans: Tiener met tentakels Winactie

Iedereen kan per winactie eenmaal deelnemen. Spammen of meerdere malen deelnemen aan dezelfde winactie kan leiden tot een mislukte deelname. Bij de Ruby Kieuwmans: Tiener met tenakels Winactie kunnen inwoners uit de Benelux meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van deze winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Ruby Kieuwmans: Tiener met tentakels Winactie
Bron: Filmdepot.nl, Triple P Entertainment, Universal Pictures Home Entertainment, Day One MPM, Universal Pictures Benelux, Universal Pictures International (UPI), DreamWorks Animation en Universal Pictures.

Zo doe je mee aan de Ruby Kieuwmans: Tiener met tentakels Winactie

Deze winactie voor de film Ruby Kieuwmans: Tiener met tentakels is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.