SCOOB! (2020) – Merchandise Win Actie – Afgelopen

UPDATE: De winnaars zijn gecontacteerd. Iedereen enorm bedankt voor het meedoen en tot de volgende win-actie!

Het is op Sebkijk! een tijdje stil geweest met win acties. Maar in samenwerking met Warner Bros. Pictures International Holland komen we nu terug met onze grootste (en waarschijnlijk) ook leukste win actie tot nu toe. We mogen namelijk 3 x een aantal merchandise prijzenpakketten van de film SCOOB! weggeven. Wil jij meer te weten komen over deze film en hoe je kans kunt maken op deze prijzen? Lees dan snel verder.

Over SCOOB!

SCOOB! is de eerste volledig geanimeerde Scooby-Doo-avontuur voor de bioscoop. In deze spannende film zie je hoe de vriendschap van deze groep begon. Je zult te zien krijgen hoe Scooby en Shaggy elkaar ontmoet hebben. Ook laat SCOOB! zien hoe deze twee vrienden samen met Fred, Velma en Daphne het beroemde Mystery Inc. vormden.

Daarnaast komt Mystery Inc. voor hun grootste mysterie uit hun carrière te staan. Ze komen namelijk een mysterie tegen van een complot om de geesthond Cerberus op aarde los te laten. Tijdens de strijd om deze wereldwijde “hondpocalyps” te voorkomen, ontdekt de groep ook nog een geheim over Scooby’s achtergrond.

SCOOB Afbeelding 2
Een schattig moment tussen twee beste vrienden!

De Engelstalige stemmencast van SCOOB! bestaat onder andere uit Will Forte als Shaggy, Mark Wahlberg als Blue Falcon, Jason Isaacs als de gevaarlijke Dick Dastardly, Gina Rodriguez als Velma, Amanda Seyfried als Daphne, Zac Efron als Fred en Frank Welker als Scooby-Doo. De Engelstalige versie van SCOOB! is geregisseerd door Tony Cervone. Hij was genomineerd voor een Annie Award voor de film Space Jam en was twee keer genomineerd voor een Emmy® voor zijn bijdrage aan Duck Dodgers.

De Nederlandse stemmencast bestaat onder andere uit Huub Dikstaal als Scooby-Doo en Shaggy, Roos van Erkel als Daphne, Jeske van de Staak als Velma, Wiebe Pier Cnossen als Dick Dastardly en Alexander de Bruijn als Blue Falcon. De Nederlandstalige versie van SCOOB! is geregisseerd door Stephan Holwerda. Ook leuk om te weten is dat de Nederlandse componist Tom Holkenborg – ook wel bekend als Junkie XL – verantwoordelijk was voor de soundtrack van SCOOB!. Holkenborg was eerder ook al verantwoordelijk voor de soundtracks van onder andere; Deadpool en Mad Max: Fury Road.

SCOOB! is vanaf nu al te zien in de Nederlandse bioscopen. Beide de Nederlandse- en Engelstalige versies zullen in de bioscopen te zien zijn.

Bekijk hier de Nederlandse officiële trailer van SCOOB!.

Over de Win Actie

Ik mag in samenwerking met Warner Bros. Pictures International Holland 3 keer een merchandise prijzenpakket van de film SCOOB! weggeven. Een van deze 3 prijspakketten bevat ook nog een hoofdprijs – namelijk een SCOOB! hondenmand. Deze hoofdprijs zal dus aan maar 1 winnaar worden meegegeven. Hieronder volgen alle merchandise prijzen op een rijtje. De volgende items mag ik weggeven in deze win-actie:

 • 3 x SCOOB! hondenbandana.
 • 3 x SCOOB! hondenriem.
 • 3 x SCOOB! bag dispenser.
 • 1 x SCOOB! hondenmand – oftewel de hoofdprijs.

Bekijk hier ook een aantal foto’s van hoe de prijzen eruit zullen zien.

Ik mag deze merchandise prijzen onder de deelnemers van deze win actie verloten. Wil je mee doen met deze win actie en kans maken op deze prijzen? Lees dan eerst de spelregels hieronder.

 • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Een mail sturen met vragen en/of opmerkingen is altijd mogelijk.
 • De winnaar zal via de e-mail en/of via een privé-bericht benaderd worden.
 • Per persoon kan slechts één keer worden deelgenomen.
 • Om deel te nemen aan deze prijsvraag moet je bepaalde gegevens achterlaten; zoals bijvoorbeeld je (volledige) naam en e-mail adres. Deze gegevens worden alleen gebruikt om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop worden deze gegevens weer verwijderd. Bij uitzondering zullen je gegevens gedeeld worden met de sponsor, die de Prijsvraag mogelijk maakt, zodat de prijs rechtstreeks naar je opgestuurd kan worden.
 • Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.
 • Vul je correcte adres-gegevens in, anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.
 • Je hoeft NIET 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen, maar onder de 16 jaar moet je toestemming van je ouders hebben om mee te doen. Win je de prijsvraag en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mail adres van je ouders doorsturen, zodat wij eventueel contact met hun kunnen opnemen over het verzenden van de prijs.

Deelnemen

Vul hieronder het formulier in en klik op verzenden. Wij krijgen hiervan een melding binnen en zullen je gegevens alleen gebruiken voor deze win actie. Je kunt je aanmelden voor deze win actie tot 24 juli 00:01.

Dit artikel heeft een update gekregen op 11 december 2021 van Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als groot filmfanaat volgt hij zijn droom om een professioneel recensent en filmjournalist te worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.