SCOOB! (2020) – Merchandise Win Actie – Afgelopen

SCOOB! Afbeelding 1

UPDATE: De winnaars zijn gecontacteerd. Iedereen enorm bedankt voor het meedoen en tot de volgende win-actie!

Het is op Sebkijk! een tijdje stil geweest met win acties. Maar in samenwerking met Warner Bros. Pictures International Holland komen we nu terug met onze grootste (en waarschijnlijk) ook leukste win actie tot nu toe. We mogen namelijk 3 x een aantal merchandise prijzenpakketten van de film SCOOB! weggeven. Wil jij meer te weten komen over deze film en hoe je kans kunt maken op deze prijzen? Lees dan snel verder.

Over SCOOB!

SCOOB! is de eerste volledig geanimeerde Scooby-Doo-avontuur voor de bioscoop. In deze spannende film zie je hoe de vriendschap van deze groep begon. Je zult te zien krijgen hoe Scooby en Shaggy elkaar ontmoet hebben. Ook laat SCOOB! zien hoe deze twee vrienden samen met Fred, Velma en Daphne het beroemde Mystery Inc. vormden.

Daarnaast komt Mystery Inc. voor hun grootste mysterie uit hun carrière te staan. Ze komen namelijk een mysterie tegen van een complot om de geesthond Cerberus op aarde los te laten. Tijdens de strijd om deze wereldwijde “hondpocalyps” te voorkomen, ontdekt de groep ook nog een geheim over Scooby’s achtergrond.

Een schattig moment tussen twee beste vrienden!

De Engelstalige stemmencast van SCOOB! bestaat onder andere uit Will Forte als Shaggy, Mark Wahlberg als Blue Falcon, Jason Isaacs als de gevaarlijke Dick Dastardly, Gina Rodriguez als Velma, Amanda Seyfried als Daphne, Zac Efron als Fred en Frank Welker als Scooby-Doo. De Engelstalige versie van SCOOB! is geregisseerd door Tony Cervone. Hij was genomineerd voor een Annie Award voor de film Space Jam en was twee keer genomineerd voor een Emmy® voor zijn bijdrage aan Duck Dodgers.

De Nederlandse stemmencast bestaat onder andere uit Huub Dikstaal als Scooby-Doo en Shaggy, Roos van Erkel als Daphne, Jeske van de Staak als Velma, Wiebe Pier Cnossen als Dick Dastardly en Alexander de Bruijn als Blue Falcon. De Nederlandstalige versie van SCOOB! is geregisseerd door Stephan Holwerda. Ook leuk om te weten is dat de Nederlandse componist Tom Holkenborg – ook wel bekend als Junkie XL – verantwoordelijk was voor de soundtrack van SCOOB!. Holkenborg was eerder ook al verantwoordelijk voor de soundtracks van onder andere; Deadpool en Mad Max: Fury Road.

SCOOB! is vanaf nu al te zien in de Nederlandse bioscopen. Beide de Nederlandse- en Engelstalige versies zullen in de bioscopen te zien zijn.

Bekijk hier de Nederlandse officiële trailer van SCOOB!.

Over de Win Actie

Ik mag in samenwerking met Warner Bros. Pictures International Holland 3 keer een merchandise prijzenpakket van de film SCOOB! weggeven. Een van deze 3 prijspakketten bevat ook nog een hoofdprijs – namelijk een SCOOB! hondenmand. Deze hoofdprijs zal dus aan maar 1 winnaar worden meegegeven. Hieronder volgen alle merchandise prijzen op een rijtje. De volgende items mag ik weggeven in deze win-actie:

 • 3 x SCOOB! hondenbandana.
 • 3 x SCOOB! hondenriem.
 • 3 x SCOOB! bag dispenser.
 • 1 x SCOOB! hondenmand – oftewel de hoofdprijs.

Bekijk hier ook een aantal foto’s van hoe de prijzen eruit zullen zien.

Ik mag deze merchandise prijzen onder de deelnemers van deze win actie verloten. Wil je mee doen met deze win actie en kans maken op deze prijzen? Lees dan eerst de spelregels hieronder.

 • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Een mail sturen met vragen en/of opmerkingen is altijd mogelijk.
 • De winnaar zal via de e-mail en/of via een privé-bericht benaderd worden.
 • Per persoon kan slechts één keer worden deelgenomen.
 • Om deel te nemen aan deze prijsvraag moet je bepaalde gegevens achterlaten; zoals bijvoorbeeld je (volledige) naam en e-mail adres. Deze gegevens worden alleen gebruikt om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop worden deze gegevens weer verwijderd. Bij uitzondering zullen je gegevens gedeeld worden met de sponsor, die de Prijsvraag mogelijk maakt, zodat de prijs rechtstreeks naar je opgestuurd kan worden.
 • Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.
 • Vul je correcte adres-gegevens in, anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.
 • Je hoeft NIET 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen, maar onder de 16 jaar moet je toestemming van je ouders hebben om mee te doen. Win je de prijsvraag en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mail adres van je ouders doorsturen, zodat wij eventueel contact met hun kunnen opnemen over het verzenden van de prijs.

Deelnemen

Vul hieronder het formulier in en klik op verzenden. Wij krijgen hiervan een melding binnen en zullen je gegevens alleen gebruiken voor deze win actie. Je kunt je aanmelden voor deze win actie tot 24 juli 00:01.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Gerelateerde Artikelen

Batman (1989)

Batman (1989) – Movie Review

Batman is a 1989 American superhero film. The film is directed by Tim Burton and is based on the DC Comics character of the same name. It is the first installment of Warner Bros.’ Batman film series. The film stars Michael Keaton as Bruce Wayne (also known as Batman, duh!) and Jack Nicholson as the Joker, alongside Kim Basinger, Robert Wuhl, Billy Dee Williams, Jack Palance, Pat Hingle and Michael Gough. Batman is considered by many as a revolutionary superhero movie. Are you curious if I agree with this? Then keep reading my film review.

Lees Verder >
Black Widow (2021)

Black Widow (2021) – Film Recensie

Black Widow is een Amerikaanse superheldenfilm uit 2021. De film is gebaseerd op het gelijknamige personage uit Marvel Comics. Black Widow is geproduceerd door Marvel Studios. Het is de 24e film in het Marvel Cinematic Universe; ook wel bekend als het MCU. De film werd geregisseerd door Cate Shortland naar een scenario van Eric Pearson. Scarlett Johansson speelt de rol van Natasha Romanoff / Black Widow naast Florence Pugh, David Harbour, O-T Fagbenle, Olga Kurylenko, William Hurt, Ray Winstone en Rachel Weisz. De film speelt zich onmiddellijk af na de gebeurtenissen van Captain America: Civil War. Natasha Romanoff is op de vlucht voor de autoriteiten en wordt onverwachts geconfronteerd door haar verleden. ok met VIP-toegang te streamen op Disney+.

Lees Verder >
Godzilla: King of the Monsters (2019)

Godzilla: King of the Monsters (2019) – Film Recensie

Godzilla: King of the Monsters is een Amerikaanse monsterfilm uit 2019. De film is geregisseerd door Michael Dougherty. Het scenario is geschreven door Michael Dougherty en Zach Schields. De film is ook wel bekend als Godzilla II. Het is een vervolg op Godzilla uit 2014 en is de 35e film in de Godzilla-franchise. Daarnaast is het de derde film in Legendary’s MonsterVerse en de derde Godzilla-film die volledig door een Hollywood-studio wordt geproduceerd. De cast van Godzilla: King of the Monsters bestaat uit Kyle Chandler, Vera Farmiga, Millie Bobby Brown, Bradley Whitford, Sally Hawkins, Charles Dance, Thomas Middleditch, Aisha Hinds, O’Shea Jackson Jr., David Strathairn, Ken Watanabe en Zhang Ziyi. In de film moeten de mensen vertrouwen op Godzilla om Koning Ghidorah te verslaan. Deze nieuwe Alfa Titaan heeft de andere Titanen wakker gemaakt om de wereld te vernietigen. Ben jij benieuwd of deze derde film in de MonsterVerse ook een geslaagde film is? Lees dan snel mijn recensie verder!

Lees Verder >
Justice Society: World War II Giveaway

Justice Society: World War II Giveaway | Gesloten

Lees in dit artikel hoe je mee kan doen aan de Justice Society: World War II Giveaway. Samen met Warner Home Video en Day One MPM mag ik een giveaway houden voor deze film. Mijn dank aan beide voor deze mogelijkheid. De prijs van deze giveaway is een dvd-exemplaar van de film Justice Society: World War II. Deze prijs zal naar de winnaar toegestuurd worden.

Lees Verder >

De Beste Plek voor Tweetalige Recensies & Giveaways

English

Film Recensies

Serie Recensies

Game Recensies

Neem contact op

Klik op de knop hieronder om bij de contact-pagina te komen van deze website. Of stuur hoofdredacteur Seb direct een mail via contact@sebkijk.nl.