SCOOB! (2020) – Merchandise Win Actie – Afgelopen

SCOOB! Afbeelding 1

UPDATE: De winnaars zijn gecontacteerd. Iedereen enorm bedankt voor het meedoen en tot de volgende win-actie!

Het is op Sebkijk! een tijdje stil geweest met win acties. Maar in samenwerking met Warner Bros. Pictures International Holland komen we nu terug met onze grootste (en waarschijnlijk) ook leukste win actie tot nu toe. We mogen namelijk 3 x een aantal merchandise prijzenpakketten van de film SCOOB! weggeven. Wil jij meer te weten komen over deze film en hoe je kans kunt maken op deze prijzen? Lees dan snel verder.

Over SCOOB!

SCOOB! is de eerste volledig geanimeerde Scooby-Doo-avontuur voor de bioscoop. In deze spannende film zie je hoe de vriendschap van deze groep begon. Je zult te zien krijgen hoe Scooby en Shaggy elkaar ontmoet hebben. Ook laat SCOOB! zien hoe deze twee vrienden samen met Fred, Velma en Daphne het beroemde Mystery Inc. vormden.

Daarnaast komt Mystery Inc. voor hun grootste mysterie uit hun carrière te staan. Ze komen namelijk een mysterie tegen van een complot om de geesthond Cerberus op aarde los te laten. Tijdens de strijd om deze wereldwijde “hondpocalyps” te voorkomen, ontdekt de groep ook nog een geheim over Scooby’s achtergrond.

Een schattig moment tussen twee beste vrienden!

De Engelstalige stemmencast van SCOOB! bestaat onder andere uit Will Forte als Shaggy, Mark Wahlberg als Blue Falcon, Jason Isaacs als de gevaarlijke Dick Dastardly, Gina Rodriguez als Velma, Amanda Seyfried als Daphne, Zac Efron als Fred en Frank Welker als Scooby-Doo. De Engelstalige versie van SCOOB! is geregisseerd door Tony Cervone. Hij was genomineerd voor een Annie Award voor de film Space Jam en was twee keer genomineerd voor een Emmy® voor zijn bijdrage aan Duck Dodgers.

De Nederlandse stemmencast bestaat onder andere uit Huub Dikstaal als Scooby-Doo en Shaggy, Roos van Erkel als Daphne, Jeske van de Staak als Velma, Wiebe Pier Cnossen als Dick Dastardly en Alexander de Bruijn als Blue Falcon. De Nederlandstalige versie van SCOOB! is geregisseerd door Stephan Holwerda. Ook leuk om te weten is dat de Nederlandse componist Tom Holkenborg – ook wel bekend als Junkie XL – verantwoordelijk was voor de soundtrack van SCOOB!. Holkenborg was eerder ook al verantwoordelijk voor de soundtracks van onder andere; Deadpool en Mad Max: Fury Road.

SCOOB! is vanaf nu al te zien in de Nederlandse bioscopen. Beide de Nederlandse- en Engelstalige versies zullen in de bioscopen te zien zijn.

Bekijk hier de Nederlandse officiële trailer van SCOOB!.

Over de Win Actie

Ik mag in samenwerking met Warner Bros. Pictures International Holland 3 keer een merchandise prijzenpakket van de film SCOOB! weggeven. Een van deze 3 prijspakketten bevat ook nog een hoofdprijs – namelijk een SCOOB! hondenmand. Deze hoofdprijs zal dus aan maar 1 winnaar worden meegegeven. Hieronder volgen alle merchandise prijzen op een rijtje. De volgende items mag ik weggeven in deze win-actie:

 • 3 x SCOOB! hondenbandana.
 • 3 x SCOOB! hondenriem.
 • 3 x SCOOB! bag dispenser.
 • 1 x SCOOB! hondenmand – oftewel de hoofdprijs.

Bekijk hier ook een aantal foto’s van hoe de prijzen eruit zullen zien.

Ik mag deze merchandise prijzen onder de deelnemers van deze win actie verloten. Wil je mee doen met deze win actie en kans maken op deze prijzen? Lees dan eerst de spelregels hieronder.

 • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Een mail sturen met vragen en/of opmerkingen is altijd mogelijk.
 • De winnaar zal via de e-mail en/of via een privé-bericht benaderd worden.
 • Per persoon kan slechts één keer worden deelgenomen.
 • Om deel te nemen aan deze prijsvraag moet je bepaalde gegevens achterlaten; zoals bijvoorbeeld je (volledige) naam en e-mail adres. Deze gegevens worden alleen gebruikt om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop worden deze gegevens weer verwijderd. Bij uitzondering zullen je gegevens gedeeld worden met de sponsor, die de Prijsvraag mogelijk maakt, zodat de prijs rechtstreeks naar je opgestuurd kan worden.
 • Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.
 • Vul je correcte adres-gegevens in, anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.
 • Je hoeft NIET 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen, maar onder de 16 jaar moet je toestemming van je ouders hebben om mee te doen. Win je de prijsvraag en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mail adres van je ouders doorsturen, zodat wij eventueel contact met hun kunnen opnemen over het verzenden van de prijs.

Deelnemen

Vul hieronder het formulier in en klik op verzenden. Wij krijgen hiervan een melding binnen en zullen je gegevens alleen gebruiken voor deze win actie. Je kunt je aanmelden voor deze win actie tot 24 juli 00:01.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Gerelateerde Artikelen

Directors' Collection Foto

Cinéart lanceert Directors’ Collection

Op 30 april 2021 lanceerde Cinéart een plek waar je je kunt onderdompelen in de wereld van Cinéart’s toonaangevende regisseurs. Op die dag werd op de website van Cinéart de Directors’ Collection gelanceerd. De Directors’ Collection is de plek voor liefhebbers van auteurscinema. Het maakt niet uit of je al jaren een liefhebber bent of geïntrigeerd bent om te beginnen. Bij deze collectie kun je je laten inspireren door de uitgebreide interviews, biografieën, soundtracks, masterclasses en podcasts over de invloedrijke filmmakers van onze tijd. Daarnaast kun je uiteraard de geselecteerde films van deze meesters uit de Cinéart-catalogus kijken.

Lees Verder >
The Undoing Miniserie Giveaway 2020

The Undoing Miniserie Giveaway | Blu-ray

Lees in dit artikel hoe je mee kan doen aan The Undoing Miniserie Giveaway. In samenwerking met Day One MPM & Warner Home Video mag ik een giveaway houden voor de miniserie The Undoing. Mijn dank aan beide voor deze samenwerkingsmogelijkheid. De prijs van deze giveaway is één Blu-ray exemplaar van The Undoing die naar de winnaar toegestuurd zal worden.

Lees Verder >
The Undoing Miniserie 2020

The Undoing Miniserie (2020) – Recensie

The Undoing is een Amerikaanse psychologische thriller miniserie. De miniserie is zesdelig en het scenario is geschreven door David E. Kelley. Het verhaal is een verfilming van de roman You Should Have Known dat geschreven is door schrijfster Jean Hanff Korelitz. De miniserie is geregisseerd door Susanne Bier en de hoofdrollen worden gespeeld door Nicole Kidman, Hugh Grant, Donald Sutherland en Noah Jupe. De miniserie werd veelbesproken toen het oorspronkelijk uitkwam. De zesdelige miniserie ontving veel positieve reacties. Echter ben ik het zelf (grotendeels) niet eens met de lof die de miniserie ontvang. Lees in mijn recensie wat ik vind van de miniserie The Undoing.

Lees Verder >
Wonder Woman 1984 Giveaway

Wonder Woman 1984 Giveaway | 4K Blu-ray & 2D Blu-ray

In samenwerking met Day One MPM & Warner Home Video mag ik een grote Wonder Woman 1984 Giveaway houden. Mijn dank aan beide voor deze samenwerkingsmogelijkheid. Ik mag bij deze giveaway twee normale Blu-ray’s en één 4K Blu-ray Steelbook van Wonder Woman 1984 weggeven. De 4K Blu-ray Steelbook van Wonder Woman 1984 bevat ook nog één 3D Blu-ray en één 2D Blu-ray disc. Naast de Blu-ray’s maakt er ook nog één gelukkige winnaar kans op een sleutelhanger van de superheldin Wonder Woman zelf. Lees in dit artikel hoe je kans kan maken op deze toffe prijs!

Lees Verder >

Dé Beste Plek voor Nederlandse Recensies & Giveaways

Blu-ray & DVD

On Demand

Games

Neem contact op

Klik op de knop hieronder om bij de contact-pagina te komen van deze website. Of stuur hoofdredacteur Seb direct een mail via contact@sebkijk.nl.