Scooby-Doo & Krypto! Winactie | Gesloten

Op 11 oktober 2023 brachten Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM een nieuwe leuke animatiefilm rondom Scooby-Doo en Mystery Incorporated uit. Dit is de 38ste direct-to-video film uit de reeks van Scooby-Doo films. De film heeft de titel Scooby-Doo & Krypto! gekregen. Om de fysieke media release van Scooby-Doo & Krypto! te vieren, mag ik samen met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM een winactie opzetten voor de film.

Met de Scooby-Doo & Krypto! Winactie mag ik twee keer een DVD weggeven van de film Scooby-Doo & Krypto! Wil je weten hoe je kans maakt op deze leuke prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Scooby-Doo & Krypto! (2023)

Scooby-Doo & Krypto! is een Amerikaanse geanimeerde mysteriefilm. De originele filmtitel is Scooby-Doo! and Krypto, Too! De film is geproduceerd door Warner Bros. Animation en DC Entertainment. De film werd uitgebracht door Warner Bros. Home Entertainment. Scooby-Doo & Krypto! is alweer de 38ste film uit de reeks direct-to-video Scooby-Doo films. Het verhaal van Scooby-Doo & Krypto start wanneer alle superhelden uit de Justice League plotseling zijn verdwenen.

Maar het kwaad rust nooit, dus moeten ‘s werelds grootste vriendengroep van detectives – Mystery Incorporated – het mysterie oplossen om de helden van de Justice League te redden. Hierbij krijgen ze hulp van hun nieuwe vriend Krypto, de superhond van Superman.

Bekijk hierboven de officiële trailer van Scooby-Doo & Krypto! (2023).

De voorwaarden van de Scooby-Doo & Krypto! Winactie

Iedereen kan per winactie eenmaal deelnemen. Spammen of meerdere malen deelnemen aan dezelfde winactie kan leiden tot een mislukte deelname. Bij de Scooby-Doo & Krypto! Winactie kunnen inwoners uit de Benelux meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van deze winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook het e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Scooby-Doo & Krypto! Winactie
Bron: Warner Home Video, Warner Bros. Home Entertainment, Day One MPM, DC Comics, DC Entertainment, Hanna-Barbera Productions, Warner Bros. Animation en Warner Brothers Entertainment.

Zo doe je mee aan de Scooby-Doo & Krypto! Winactie

Deze winactie voor de film Scooby-Doo & Krypto! is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.