Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms Giveaway | Gesloten

Op de eerste dag van SebMas bracht jullie goede vriend SebKijk geweldig nieuws. En wat mag dit geweldige nieuws dan zijn? Het nieuws is dat ik 20 dagen lang achter elkaar een nieuwe giveaway zal plaatsen op SebKijk. Dit doe ik samen met verschillende partners, maar enkele prijzen komen ook uit mijn eigen collectie. Op deze eerste dag van SebMas krijgen jullie de kans om mee te doen met de Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms Giveaway. Met deze giveaway maken jullie kans op een blu-ray van de film Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms. Lees dit artikel verder om erachter te komen waar de film over gaat, en hoe je mee kan doen aan deze giveaway!

Over Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms (2021)

Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms is een Amerikaanse direct-to-video vechtsportfilm uit 2021. De film is gebaseerd op de Mortal Kombat franchise dat bedacht is door Ed Boon en John Tobias. Daarnaast is het een direct vervolg op Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge. De film is geproduceerd door Warner Bros. Animation en geanimeerd door Studio Mir. Ed Boon keerde terug als creatief adviseur.

De film is geïnspireerd op de verhalen van Mortal Kombat II en Mortal Kombat 3. Het verhaal draait om het buitenaardse Mortal Kombat toernooi dat zich afspeelt in Outworld. Liu Kang wordt gekozen om zijn lot als toernooi kampioen te vervullen, terwijl Scorpion probeert te voorkomen dat het Kamidogu artefact in handen van Shinnok valt. Warner Home Video en Day One MPM brachten op 15 september 2021 de film uit op blu-ray. Mijn dank aan beide voor de samenwerking en het verschaffen van een giveaway exemplaar.

Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms Giveaway
Bron: Warner Home Video, Day One MPM, Bol.com, DC Entertainment, Midway Games, Warner Bros. Animation, Warner Bros. NL & Warner Bros.

Informatie en Voorwaarden Giveaway

  1. Het is uiteraard toegestaan om een mail te sturen met vragen of opmerkingen. Elke deelnemer kan altijd een mail sturen naar het volgende mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.
  2. De winnaars van deze giveaway zullen via een mail op de hoogte gesteld worden van hun winst.
  3. Als winnaar krijg je de prijs uiteraard gratis opgestuurd via de post.
  4. Bij deze giveaway kan er per persoon slechts 1 keer worden deelgenomen.
  5. Om deel te nemen aan deze prijsvraag moet je bepaalde gegevens achterlaten; zoals bijvoorbeeld je (volledige) naam en een mailadres. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop worden deze gegevens weer verwijderd. Bij uitzondering zullen je gegevens gedeeld worden met de sponsor, zodat de prijs rechtstreeks naar je opgestuurd kan worden.
  6. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland of België.
  7. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.
  8. Je hoeft NIET 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen, maar onder de 16 jaar moet je toestemming van je ouders hebben om mee te doen. Win je de prijsvraag en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je mailadres van je ouders doorsturen, zodat we eventueel contact met hen kunnen opnemen over het verzenden van de prijs.

Hoe kan ik meedoen aan de Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms Giveaway?

Je kunt je aanmelden voor deze giveaway tot 27 december 2021 00:01. Ik zal dan spoedig contact opnemen met de winnaar. Als je mee wilt doen aan deze giveaway, dan moet je twee stappen ondernemen.

  1. Abonneer je gratis op SebKijk met jouw e-mail en maak extra kans om te winnen. Hiermee blijf je ook op de hoogte van de nieuwste recensies en giveaways op SebKijk. Op desktop kan je dit doen aan de rechterkant van de website. Als je meedoet via je mobiele telefoon, scroll dan naar beneden om je te kunnen abonneren op deze website formulier.
  2. Vul daarna hieronder het formulier in en klik op verzenden. Ik krijg hiervan een melding binnen en zal je gegevens alleen gebruiken voor deze giveaway.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.