See for Me Winactie | Gesloten

Met de thriller film See for Me kunnen filmliefhebbers zich weer vastgrijpen aan een spannende film. See for Me werd op 8 juli 2022 door Dutch FilmWorks uitgebracht op Blu-ray en DVD. Om de release van de thriller film See for Me te vieren, organiseer ik een winactie voor de film. Met de See for Me Winactie mag ik samen met Dutch FilmWorks een keer een DVD weggeven van de film. Mijn dank aan Dutch FilmWorks voor de mogelijkheid tot een samenwerking! Wil je kans maken op deze toffe prijs? Lees dan snel dit artikel verder, en meld je, via het formulier onderaan dit artikel aan, voor de winactie.

Over See for Me (2021)

See for Me is een Canadese thriller film uit 2021. De film is geregisseerd door Randall Okita. De cast van de film bestaat uit onder andere Skyler Davenport, Jessica Parker Kennedy, Laura Vandervoort, Matthew Gouveia, Emily Piggford, Joe Pingue, en Kim Coates. Het verhaal gaat over Sophie die op jonge leeftijd blind is geworden. Nu staat haar skicarrière op een laag pitje. Wanneer ze de kans krijgt om tegen betaling op een afgelegen landhuis te passen, grijpt ze die kans met beide handen aan.

Op aandringen van haar bezorgde moeder installeert ze een nieuwe app waarmee ze aan vrijwilliger Kelly wordt gekoppeld die voor haar waarneemt wat er gebeurt. Maar in hoeverre kan Kelly haar helpen als het landhuis wordt overvallen door indringers? Kan Kelly – die enkel op een afstand mee kan kijken – Sophie haar leven redden? De film had zijn publieke première op het Tribeca Film Festival in 2021.

Bekijk hier de officiële trailer van See for Me (2021).

Voorwaarden See for Me Winactie

Het is uiteraard toegestaan om een mail te sturen met vragen of opmerkingen. Elke deelnemer kan op elk moment een mail sturen naar het volgende mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com. Ook mogen de vragen gestuurd worden via een persoonlijk bericht op mijn Facebook, Instagram of Twitter.

De winnaars van elke winactie zullen via een e-mail of een persoonlijk bericht op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd via de post of email. Fysieke prijzen krijg je altijd gratis opgestuurd via de post, maar digitale prijzen zul je eerder opgestuurd krijgen via de email. Bij uitzondering moeten je gegevens hiervoor gedeeld worden met de sponsor. Dit zodat de prijs rechtstreeks naar je opgestuurd kan worden.

See for Me Winactie
Bron: Dutch FilmWorks (DFW), Wildling Pictures, en Di Brina Film.

Bij elke winactie kan er per persoon 1 keer worden deelgenomen. Het gebruik van verschillende e-mails door eenzelfde persoon, kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Bij 4K UHD, Blu-ray en andere fysieke media winacties kunnen inwoners uit de Benelux meedoen, maar bij winacties van bioscoop vrijkaarten en kijk codes kunnen alleen inwoners uit Nederland meedoen.

Om deel te nemen aan deze prijsvraag moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam en een mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

See for Me Winactie
Bron: Dutch FilmWorks (DFW), Wildling Pictures, en Di Brina Film.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen, maar onder de 16 jaar moet je toestemming van je ouders hebben om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je mailadres van je ouders doorsturen, zodat we eventueel met hen contact kunnen opnemen over het verzenden van de prijs.

Zo doe je mee aan de See for Me Winactie!

Je kunt je aanmelden voor de See for Me Winactie tot 4 augustus 2022. Ik zal nadat de winactie is afgelopen zo snel mogelijk contact opnemen met de winnaar. Je kunt je aanmelden voor deze winactie door het formulier hieronder in te vullen. Wil je extra kans maken? Volg me dan op mijn Facebook, Instagram, Twitter of Youtube.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.