Selecta Bordspel Winactie | Gesloten

Vandaag hebben we een primeur op SebKijk! Voor het eerst mag ik een winactie houden waarbij ik een bordspel mag weggeven aan een (toekomstige) gelukkige winnaar. Recent bracht het merk Selecta het nieuwe bordspel Crime Scene: Brooklyn uit. Om dit te vieren mag ik samen met Selecta en Day One MPM een winactie houden voor Crime Scene: Brooklyn. Met de Selecta Bordspel Winactie mag ik een keer het bordspel Crime Scene: Brooklyn weggeven.

Over Crime Scene: Brooklyn van Selecta

Crime Scene: Brooklyn van Selecta speelt zich af in Brooklyn, New York City. In dit bordspel stap je in de schoenen van een doorgewinterde detective die een plaatselijk delict onderzoekt. Je zoekt naar elk spoor van bewijs en aanwijzingen om zo de zaak stap voor stap af te werken. De puzzels kunnen je je soms op het hoofd laten krabben, maar stukje bij beetje vallen de puzzelstukjes op hun plaats. Met Crime Scene: Brooklyn van Selecta wordt je meegezogen door het meeslepende verhaal en de spannende afbeeldingen van het plaatselijke delict. Het doel van het spel is om de aanwijzingen te verzamelen en de misdaad op te lossen.

Crime Scene: Brooklyn van Selecta kan gespeeld worden met 2 tot en met 99 spelers. Het spel is geschikt voor spelers vanaf 18 jaar en ouder. Crime Scene: Brooklyn van Selecta is een strategisch spel met een speeltijd van meer dan 120 minuten. De verpakking van het bordspel bevat 1 afbeelding van het plaatselijke delict, 1 boekje met het misdaadverhaal, 1 handleiding en 64 kaarten. Het bordspel Crime Scene: Brooklyn behoort – zoals je misschien al hebt kunnen raden – tot het merk Selecta.

Selecta Bordspel Winactie
Bron: Day One MPM, Selecta, en Blokker.nl.

Voorwaarden Selecta Bordspel Winactie

Bij vragen of opmerkingen kan elke deelnemer, op elk moment, een mail sturen naar het volgende mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com. De winnaars van elke winactie zullen via een email of een persoonlijk bericht op de hoogste gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd via de post of email. Fysieke prijzen krijg je altijd gratis opgestuurd via de post, maar digitale prijzen zul je eerder opgestuurd krijgen via de email. Bij uitzondering moeten je gegevens hiervoor gedeeld worden met de sponsor van de winactie. Dit zodat de prijs rechtstreeks naar je opgestuurd kan worden.

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van verschillende e-mails door eenzelfde persoon, kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Bij 4K UHD, Blu-ray en andere fysieke media winacties kunnen inwoners uit de Benelux meedoen, maar bij winacties van bioscoopkaarten en kijkcodes kunnen alleen inwoners uit Nederland meedoen.

Om deel te nemen aan deze prijsvraag moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam en een mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen, maar onder de 16 jaar moet je toestemming van je ouders hebben om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je mailadres van je ouders doorsturen, zodat we eventueel met hen contact kunnen opnemen over het verzenden van de prijs.

Zo doe je mee aan de Selecta Bordspel Winactie

Je kunt je aanmelden voor de Selecta Bordspel Winactie tot en met 11 november 2022. Ik zal nadat de winactie is afgelopen zo snel mogelijk contact opnemen met de winnaar. Je kunt je aanmelden voor deze winactie door het formulier hieronder in te vullen. Wil je extra kans maken? Volg me dan op mijn Facebook, Instagram, of Twitter

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.