Shazam!/Shazam! Fury of the Gods Winactie | Gesloten

Op 27 juli 2023 brachten Warner Home Video en Day One MPM de komische en avontuurlijke superhelden film Shazam! Fury of the Gods uit op 4K UHD Blu-ray, Blu-ray, DVD en Steelbook. Shazam! Fury of the Gods werd ook samen met zijn voorganger (Shazam! uit 2019) uitgebracht in een Boxset. Deze Boxset is zowel verkrijgbaar op Blu-ray als op DVD. Om de release van deze Boxset en Shazam! Fury of the Gods te vieren mag ik samen met Warner Home Video en Day One MPM ook een winactie opzetten voor de Boxset.

Met de Shazam!/Shazam! Fury of the Gods Winactie mag ik eenmaal een Blu-ray Boxset weggeven van de films Shazam! en Shazam! Fury of the Gods. Wil je kans maken op deze geweldige prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Warner Home Video en Day One MPM voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Shazam! (2019)

Shazam! is een Amerikaanse superhelden film uit 2019. De film is gebaseerd op het gelijknamige DC Comics personage. Dit personage was vroeger ook bekend onder de heldennaam Captain Marvel. Shazam! is geproduceerd door New Line Cinema, DC Films, The Safran Company en Seven Bucks Productions. De film werd wereldwijd uitgebracht door Warner Bros. Pictures. Shazam! is de zevende film uit het DC Extended Universe (in andere woorden: het DCEU). De film is geregisseerd door David F. Sandberg. Het scenario van de film is geschreven door Henry Gayden en Darren Lemke.

De cast van Shazam! bestaat uit onder andere Zachary Levi, Asher Angel, Mark Strong, Jack Dylan Grazer en Djimon Hounsou. Shazam! werd in de Verenigde Staten van Amerika uitgebracht op 5 april 2019. In Nederland was de film al te zien vanaf 25 maart 2019 en in België kwam Shazam! uit in de bioscopen op 3 april 2019. De film werd een commercieel succes en bracht wereldwijd ruim 367 miljoen Amerikaanse dollars op. De film werd ook goed ontvangen door de recensenten. Ze spraken vooral met lof over Sandbergs regievisie. Daarnaast waren veel recensenten ook enthousiast te spreken over het acteerwerk van Levi, Angel en Grazer.

Shazam! kreeg een spin-off film in 2022 – genaamd Black Adam. Daarnaast kreeg de film ook een direct vervolg in 2023 – genaamd Shazam! Fury of the Gods. Beide films werden zowel commercieel als kritisch slechter ontvangen dan Shazam! In Shazam! krijgt Billy Batson ongewenst krachten van een tovenaar om de wereld te beschermen tegen de Seven Deadly Sins. Zodra Billy het woord “Shazam” zegt, wordt hij in een (donder)klap volwassen. Daarnaast krijgt hij meerdere brute krachten tot zijn beschikking. Met behulp van zijn gloednieuwe pleegbroer leert Billy een superheld te worden.

Bekijk hier de officiële trailer van Shazam! (2019). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

Over Shazam! Fury of the Gods (2023)

Shazam! Fury of the Gods is een Amerikaanse superhelden film uit 2023. De film is gebaseerd op het gelijknamige DC Comics personage Shazam. Shazam! Fury of the Gods is geproduceerd door New Line Cinema, DC Studios en The Safran Company. De film werd internationaal uitgebracht door Warner Bros. Pictures. Shazam! Fury of the Gods is een direct vervolg op de superhelden film Shazam! uit 2019. Daarnaast is dit de 12e film uit het DC Extended Universe. Shazam! Fury of the Gods is net zoals het eerste deel geregisseerd door David F. Sandberg.

Het scenario van deze film is geschreven door Henry Gayden en Chris Morgan. De cast van de film bestaat uit Zachary Levi, Asher Angel, Jack Dylan Grazer, Rachel Zegler, Adam Brody, Ross Butler, D. J. Cotrona, Grace Fulton, Meagan Good, Lucy Liu, Djimon Hounsou en Helen Mirren. Shazam! Fury of the Gods beleefde zijn wereldpremière bij het Fox Village Theatre in Los Angeles op 14 maart 2023. De film werd daarna in de Amerikaanse bioscopen uitgebracht op 17 maart 2023. In Nederland kwam de superhelden film uit in de bioscopen op 16 maart 2023. In België was de film in de bioscopen te zien vanaf 15 maart 2023.

Shazam!/Shazam! Fury of the Gods Winactie
Bron: Filmdepot.nl, Warner Home Video, Day One MPM, New Line Cinema, DC Entertainment, DC Studios, DC Comics, The Safran Company, Warner Bros. Pictures, Warner Bros. en Warner Bros. Holland.

Shazam! Fury of the Gods ontving gemixte recensies van de filmcritici. Veel recensenten noemden dit vervolg slechter dan het eerste deel. Deze tweede Shazam! film werd ook een box office teleurstelling. Shazam! Fury of the Gods bracht maar 133 miljoen Amerikaanse dollars op tegen een productiebudget van 125 miljoen Amerikaanse dollars. In Shazam! Fury of the Gods wordt het verhaal van tiener Billy Batson vervolgd. Dit is een tiener die door het uitspreken van het magische woord “Shazam” verandert in zijn alter ego, de volwassen superheld Shazam.

In Shazam! Fury of the Gods hebben Billy en zijn broers en zussen allemaal de krachten van de goden. Het blijft voor Billy en de andere kinderen uit het pleeggezin best lastig om tegelijkertijd gewone tieners en volwassen superhelden te zijn. Wanneer de dochters van Atlas naar de aarde komen, zijn ze uit op wraak. De drie dochters van Atlas zijn drie oude goden die hen gestolen magie terug willen krijgen. Billy en zijn (heldhaftige) familie zullen moeten vechten voor hun superkrachten, hun levens en het voortbestaan van hun wereld.

Bekijk hier de officiële trailer van Shazam! Fury of the Gods (2023). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van de Shazam!/Shazam! Fury of the Gods Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van dezelfde of verschillende e-mailadressen onder dezelfde naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Bij deze winactie kunnen inwoners uit de Benelux meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van de Shazam!/Shazam! Fury of the Gods Winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Shazam!/Shazam! Fury of the Gods Winactie
Bron: Filmdepot.nl, Warner Home Video, Day One MPM, New Line Cinema, DC Entertainment, DC Studios, DC Comics, The Safran Company, Warner Bros. Pictures, Warner Bros. en Warner Bros. Holland.

Zo doe je mee aan de Shazam!/Shazam! Fury of the Gods Winactie

Deze winactie voor de films Shazam! en Shazam! Fury of the Gods is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.