She-Hulk: Attorney at Law Winactie | Gesloten

Over minder dan twee weken zal de nieuwste Marvel Studios televisieserie uitkomen op Disney+. Om de opkomende release van She-Hulk: Attorney at Law te vieren, mag ik samen met The Walt Disney Company Benelux en Disney Nederland een winactie houden voor de televisieserie.

Met de She-Hulk: Attorney at Law Winactie maken twee gelukkige winnaars kans op een prijzenpakket. Dit prijzenpakket bestaat uit twee T-shirts en twee tote bags. Mijn dank aan The Walt Disney Company Benelux en Disney Nederland voor deze samenwerking. Wil je kans maken op dit prijzenpakket? Lees dan snel dit artikel verder en meld je via het formulier onderaan dit artikel aan voor de winactie.

Over She-Hulk: Attorney at Law

She-Hulk: Attorney at Law is een opkomende Amerikaanse televisieserie dat bedacht is door Jessica Gao. Gao was het hoofd van de scenaristen van de serie, terwijl Kat Coiro als het hoofd van het regieteam diende. De televisieserie is gemaakt voor de streamingdienst Disney+ en gebaseerd op het Marvel Comics-personage She-Hulk. She-Hulk: Attorney at Law dient als de achtste televisieserie uit het Marvel Cinematic Universe (MCU) dat geproduceerd is door Marvel Studios. Zo deelt de televisieserie ook de continuïteit met de andere films en series uit de franchise.

In She-Hulk: Attorney at Law volgen we Jennifer Walters, een dertigplusser en single advocate. Door bijzondere omstandigheden wordt ze ook een supergrote en sterke hulk. Tatiana Maslany speelt de hoofdrol van Jennifer Walters en She-Hulk. De televisieserie ziet ook de terugkeer van Mark Ruffalo als Smart Hulk, Tim Roth als Emil Blonsky (alias The Abomination) en Benedict Wong als Wong. Verder bestaat de cast ook uit Ginger Gonzaga, Josh Segarra, Jameela Jamil, Jon Bass en Renée Elise Goldsberry.

She-Hulk: Attorney at Law zal bestaan uit negen afleveringen, waarbij de serie zijn première zal beleven op 18 augustus 2022. She-Hulk: Attorney at Law is onderdeel van de vierde fase (Phase Four) van het Marvel Cinematic Universe.

Bekijk hier de officiële trailer van She-Hulk: Attorney at Law. De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

Voorwaarden She-Hulk: Attorney at Law Winactie

Het is uiteraard toegestaan om een mail te sturen met vragen of opmerkingen. Elke deelnemer kan op elk moment een mail sturen naar het volgende mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com. Ook mogen de vragen gestuurd worden via een persoonlijk bericht op mijn Facebook, Instagram of Twitter.

De winnaars van elke winactie zullen via een email of een persoonlijk bericht op de hoogste gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd via de post of email. Fysieke prijzen krijg je altijd gratis opgestuurd via de post, maar digitale prijzen zul je eerder opgestuurd krijgen via de email. Bij uitzondering moeten je gegevens hiervoor gedeeld worden met de sponsor. Dit zodat de prijs rechtstreeks naar je opgestuurd kan worden.

She-Hulk: Attorney at Law Winactie
Bron: Disney Nederland, The Walt Disney Company Benelux, Disney+ Nederland, en Marvel Studios.

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van verschillende e-mails door eenzelfde persoon, kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Bij 4K UHD, Blu-ray en andere fysieke media winacties kunnen inwoners uit de Benelux meedoen, maar bij winacties van bioscoopkaarten en kijkcodes kunnen alleen inwoners uit Nederland meedoen.

Om deel te nemen aan deze prijsvraag moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam en een mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen, maar onder de 16 jaar moet je toestemming van je ouders hebben om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je mailadres van je ouders doorsturen, zodat we eventueel met hen contact kunnen opnemen over het verzenden van de prijs.

  • She-Hulk: Attorney at Law Winactie
  • She-Hulk: Attorney at Law Winactie

Zo doe je mee aan de She-Hulk: Attorney at Law Winactie!

Je kunt je aanmelden voor de She-Hulk: Attorney at Law Winactie tot 22 augustus 2022. Ik zal nadat de winactie is afgelopen zo snel mogelijk contact opnemen met de winnaar. Je kunt je aanmelden voor deze winactie door het formulier hieronder in te vullen. Wil je extra kans maken? Volg me dan op mijn Facebook, Instagram, Twitter of Youtube.

Geen velden gevonden.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

7 gedachten over “She-Hulk: Attorney at Law Winactie | Gesloten

    1. Leuk dat je weer mee doet Diana! Wel even een heads up: dit is een prijzenpakket voor het eerste seizoen van She-Hulk. Dit is niet een prijzenpakket voor een film. Ik dacht ik stel je voor de zekerheid even op de hoogte 🙂

  1. Superleuke prijsvraag. She-Hulk gaat een heel belangrijke serie worden voor het vervolg van vele MCU-films. Ben benieuwd, de trailer ziet er in ieder geval al super uit, met daarin een aantal oude bekenden!

          1. Net de eerste aflevering gezien. Hartstikke leuk en zeer vermakelijk, met volop verwijzingen naar de MCU!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.