She Said Winactie | Gesloten

She Said is de dramafilm over het ontstaan van de MeToo-beweging. Vandaag worden vele vrouwen nog steeds geïnspireerd door de vastbesloten journalisten die met hun baanbrekende onderzoek de wereld op zijn kop wisten te zetten. Op 15 februari 2023 brengen Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM de bijzondere film uit op Blu-ray en DVD. Om dit te vieren mag ik een winactie houden voor de film. Met de She Said Winactie mag ik keer een DVD weggeven van de film She Said. Mijn dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over She Said (2022)

She Said is een Amerikaanse biografische dramafilm uit 2022. De film is geregisseerd door Maria Schrader en het scenario is geschreven door Rebecca Lenkiewicz. Het verhaal van het scenario is gebaseerd op het gelijknamige boek uit 2019. Dit boek werd geschreven door journalisten Jodi Kantor en Megan Twohey. De hoofdrollen in She Said worden gespeeld door Carey Mulligan en Zoe Kazan. Mulligan speelt Megan Twohey en Kazan speelt Jodi Kantor. De rest van de cast bestaat uit Patricia Clarkson, Andre Braugher, Jennifer Ehle en Samantha Morton. Ook is Ashley Judd als haar zelf te zien in de film.

She Said beleefde zijn wereldpremière tijdens het 60ste New York Film Festival op 13 oktober 2022. De film werd daarna uitgebracht in de Amerikaanse bioscopen op 18 november 2022. In Nederland werd de film uitgebracht op 24 november 2022. De film ontving over het algemeen positieve recensies van de filmcritici. Ze spraken vooral met lof over het scenario en de acteerprestaties van de twee hoofdrolspeelsters. She Said werd door het American Film Institute ook genoemd als een van de tien beste films uit 2022. De film werd echter een box office teleurstelling.

Zo bracht de film maar 13 miljoen Amerikaanse dollars op tegen een budget van 32 miljoen Amerikaanse dollars. De film ontving BAFTA nominaties voor Beste Actrice in een Bijrol voor Mulligan en Beste Aangepaste Scenario voor Lenkiewicz. Het leverde Mulligan ook een Golden Globe Award nominatie op en Lenkiewicz een Critics’ Choice Award nominatie. Het verhaal van She Said volgt het opmerkelijke, waargebeurde verhaal van verslaggevers Megan Twohey en Jodi Kantor die met een opzwepende MeToo-beweging de stilte rond seksueel misbruik in Hollywood wisten te doorbreken.

Bekijk hier de officiële trailer van She Said (2022). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

De voorwaarden van de She Said Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van verschillende e-mailadressen onder dezelfde naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Hetzelfde is het geval bij spammers die zich meerdere malen met hetzelfde e-mailadres en dezelfde naam voor een winactie aanmelden. Bij deze winactie kunnen inwoners uit de Benelux meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van She Said Winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik eventueel met hen contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

She Said Winactie
Bron: Universal Pictures Home Entertainment, Day One MPM, Annapurna Pictures, Universal Pictures, Universal Pictures Nederland, Plan B Entertainment en Universal Pictures International (UPI).

Zo doe je mee aan de She Said Winactie

Je kunt je aanmelden voor de She Said Winactie tot en met 4 maart 2023. Om je aan te melden voor de She Said Winactie moet je het onderstaande formulier invullen. Om deel te nemen aan de She Said Winactie moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam, adresgegevens en een e-mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop van de winactie worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Geen velden gevonden.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Een gedachte over “She Said Winactie | Gesloten”"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.