Sing 2 Winactie | Blu-ray

Illumination is met Sing 2 teruggekomen bij hun muzikaalste en komische filmreeks. De Nederlandse versie bevat onder andere de stemmen van Fedja van Huêt, Birgit Schuurman, Holly Mae Brood, Karin Bloemen, Egbert-Jan Weeber, Gordon en Frank Lammers. Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM brachten Sing 2 op 4 mei uit op 4K Ultra HD, Blu-ray en DVD. Om dit te vieren mag ik samen met Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM een winactie opzetten voor de film Sing 2.

Met de Sing 2 Winactie mag ik twee keer een Blu-ray weggeven van de film Sing 2. De Blu-ray bevat beide de Nederlandse als de originele versie. Daarnaast bevat de Blu-ray ook twee minifilms. Ben je benieuwd naar waar de film over gaat en hoe je gratis mee kan doen aan deze winactie? Lees dan snel dit artikel verder!

Over Sing 2 (2021)

Sing 2 is een Amerikaanse computeranimatie musical komediefilm uit 2021. De film is geproduceerd door Illumination en uitgebracht door Universal Pictures. Sing 2 is het vervolg op Sing uit 2016. Sing 2 is net zoals Sing geschreven en geregisseerd door Garth Jennings. Ook Christophe Lourdelet werkte als coregisseur mee aan de film. De cast van de film bestaat uit de stemmen van Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Scarlett Johansson, Taron Egerton, Tori Kelly, Nick Kroll, Peter Serafinowicz, Jennifer Saunders, Bobby Cannavale, Spike Jonze, Pharrell Williams, Halsey, Chelsea Peretti, Letitia Wright, Eric André, Adam Buxton, Bono en Nick Offerman.

Net zoals de vorige film bevat Sing 2 liedjes van verschillende en meerdere artiesten. Het verhaal speelt zich af na de evenementen van de eerste film. Buster Moon en zijn artiestengroep zijn bezig om een voorstelling te organiseren in Redshore City. Er is alleen een probleem: ze moeten ’s werelds grootste rockster ervan overtuigen om mee te doen aan dit spektakel.

Sing 2 had zijn wereldpremière op het AFI Festival op 14 november 2021. De film werd daarna in de Amerikaanse bioscopen uitgebracht op 22 december 2021. Sing 2 kwam in de Belgische bioscopen uit op 22 december 2021, terwijl de film in de Nederlandse bioscopen werden uitgebracht op 26 januari 2022. De film werd een commercieel en financieel succes. Zo bracht de film 406 miljoen Amerikaanse dollars op, terwijl het productiebudget maar 85 miljoen Amerikaanse dollars bevatte. De film werd daarmee de best verdiende animatiefilm uit 2021 en de tiende best verdienende film uit 2021. Sing 2 ontving ook positieve recensies.

Bekijk hier de officiële trailer van Sing 2. Dit is de Nederlands gesproken versie van de trailer.

Voorwaarden Sing 2 Winactie

Het is uiteraard toegestaan om een mail te sturen met vragen of opmerkingen. Elke deelnemer kan op elk moment een mail sturen naar het volgende mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com. Ook mogen de vragen gestuurd worden via een persoonlijk bericht op mijn Facebook, Instagram of Twitter.

De winnaars van elke winactie zullen via een email of een persoonlijk bericht op de hoogste gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd via de post of email. Fysieke prijzen krijg je altijd gratis opgestuurd via de post, maar digitale prijzen zul je eerder opgestuurd krijgen via de email. Bij uitzondering moeten je gegevens hiervoor gedeeld worden met de sponsor. Dit zodat de prijs rechtstreeks naar je opgestuurd kan worden.

Bij elke winactie kan er per persoon slechts 1 keer worden deelgenomen. Het gebruik van verschillende e-mails door eenzelfde persoon, kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Bij 4K UHD, Blu-ray en andere fysieke media winacties kunnen inwoners uit de Benelux meedoen, maar bij winacties van bioscoop vrijkaarten en kijkcodes kunnen alleen inwoners uit Nederland meedoen.

Om deel te nemen aan deze prijsvraag moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam en een mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen, maar onder de 16 jaar moet je toestemming van je ouders hebben om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je mailadres van je ouders doorsturen, zodat we eventueel met hen contact kunnen opnemen over het verzenden van de prijs.

Sing 2 Winactie
Bron: Universal Pictures, Universal Pictures Nederland, Universal Pictures International (UPI), Universal Pictures Home Entertainment, Day One MPM, Illumination Entertainment, Dentsu, en Fuji Television Network.

Hoe kan ik meedoen aan de Sing 2 Winactie?

Je kunt je aanmelden voor de Sing 2 Winactie tot 31 mei 2022. Ik zal nadat de winactie is afgelopen zo snel mogelijk contact opnemen met de winnaar. Je kunt je aanmelden voor deze winactie door het formulier hieronder in te vullen. Wil je extra kans maken? Volg me dan op mijn Facebook, Instagram of Twitter.

Dit artikel heeft voor het laatst een update gekregen op 10 mei 2022.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als groot filmfanaat volgt hij zijn droom om een professioneel recensent en filmjournalist te worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.