Smile Winactie | Gesloten

Horrorfans en filmliefhebbers opgelet! De nieuwe spannende en enge horrorfilm Smile is nu te zien in de Nederlandse bioscopen. Om de release van deze nieuwe bioscoopfilm te vieren mag ik samen met Universal Pictures International (UPI), Paramount Pictures International (PPI) en NBCUniversal een winactie houden. Met de Smile Winactie mag ik twee keer twee bioscoop vrijkaarten weggeven voor de film Smile. De bioscoop vrijkaarten kunnen dus alleen gebruikt worden voor het bekijken van Smile. In Nederland draait de film sinds 23 september 2022 in de bioscoop.

Over Smile (2022)

Smile is een Amerikaanse bovennatuurlijke psychologische horrorfilm die geschreven en geregisseerd is door Parker Finn. Smile is zijn lange speelfilmdebuut en is daarnaast gebaseerd op zijn korte film Laura Hasn’t Slept uit 2020. De cast van de film bestaat uit onder andere Sosie Bacon, Jessie T. Usher, Kyle Gallner, Caitlin Stasey, Kal Penn, en Rob Morgan.

Het verhaal volgt dr. Rose Cotter nadat ze getuige is geweest van een bizar en traumatisch incident met een patiënt. Door dit incident krijgt ze te maken met onheilspellende gebeurtenissen die ze niet kan verklaren. Terwijl een overweldigende angst langzamerhand haar leven overneemt, moet Rose haar verontrustende verleden onder ogen zien om te overleven en te ontsnappen aan haar gruwelijke nieuwe realiteit.

Bekijk hier de officiële trailer van Smile (2022). De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

Voorwaarden Smile Winactie

Bij vragen of opmerkingen kan elke deelnemer, op elk moment, een mail sturen naar het volgende mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com. De winnaars van elke winactie zullen via een email of een persoonlijk bericht op de hoogste gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd via de post of email. Fysieke prijzen krijg je altijd gratis opgestuurd via de post, maar digitale prijzen zul je eerder opgestuurd krijgen via de email. Bij uitzondering moeten je gegevens hiervoor gedeeld worden met de sponsor van de winactie. Dit zodat de prijs rechtstreeks naar je opgestuurd kan worden.

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van verschillende e-mails door eenzelfde persoon, kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Bij 4K UHD, Blu-ray en andere fysieke media winacties kunnen inwoners uit de Benelux meedoen, maar bij winacties van bioscoopkaarten en kijkcodes kunnen alleen inwoners uit Nederland meedoen.

Smile Winactie
Bron: Universal Pictures, NBCUniversal, Universal Pictures International (UPI), Universal Pictures Nederland, Paramount Pictures International (PPI), Paramount Pictures, en Temple Hill Entertainment,.

Om deel te nemen aan deze prijsvraag moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam en een mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen, maar onder de 16 jaar moet je toestemming van je ouders hebben om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je mailadres van je ouders doorsturen, zodat we eventueel met hen contact kunnen opnemen over het verzenden van de prijs.

Smile Winactie
Bron: Universal Pictures, NBCUniversal, Universal Pictures International (UPI), Universal Pictures Nederland, Paramount Pictures International (PPI), Paramount Pictures, en Temple Hill Entertainment,.

Zo doe je mee aan de Smile Winactie

Je kunt je aanmelden voor de Smile Winactie tot en met 4 oktober 2022. Ik zal nadat de winactie is afgelopen zo snel mogelijk contact opnemen met de winnaar. Je kunt je aanmelden voor deze winactie door het formulier hieronder in te vullen. Wil je extra kans maken? Volg me dan op mijn Facebook, Instagram, of Twitter.

Dit artikel heeft voor het laatst een update gekregen op 5 oktober 2022.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.