Sonic the Hedgehog 2 Winactie | Gesloten

Gotta go fast! Vanaf 30 maart 2022 draait de tweede Sonic the Hedgehog film namelijk alweer in de Nederlandse bioscopen. Sonic the Hedgehog 2 belooft een snel en avontuurlijke komediefilm te worden. Wil je graag de blauwe egel snel weer terug zien op het grote scherm? Dan heb ik leuk nieuws, want ik mag een winactie houden voor deze film. Met de Sonic the Hedgehog 2 winactie mag ik twee keer twee bioscoop vrijkaarten weggeven van de film. Mijn dank aan Universal Pictures en NBCUniversal voor het verschaffen van de vrijkaarten. Waar wacht je nu nog op? Lees snel dit artikel verder en doe mee met de Sonic the Hedgehog 2 Winactie.

Over Sonic the Hedgehog 2 (2022)

Sonic the Hedgehog 2 is een opkomende avontuurlijke actiekomedie film. De film, is net zoals het eerste deel uit 2020 geregisseerd door Jeff Fowler. Sonic the Hedgehog 2 is gebaseerd op de videogame franchise dat gaat over de blauwe snelle egel Sonic the Hedgehog. Het scenario van deze tweede film is geschreven door Pat Casey, Josh Miller, en John Whittington. Ben Schwartz spreekt in de oorspronkelijke versie opnieuw de stem van Sonic in. De cast bestaat verder uit James Marsden, Tika Sumpter, Jim Carrey, Natasha Rothwell, Adam Pally, en Shemar Moore. Ook spreekt Idris Elba de stem in van Knuckles the Echidna en Colleen O’Shaughnessey die van Tails.

Na het succes van de eerste film, kondigde Paramount Pictures een vervolg op Sonic the Hedgehog aan in mei 2020. Sonic the Hedgehog 2 zal te zien zijn in de Nederlandse bioscopen vanaf 30 maart 2022. In februari 2022 werd er al aangekondigd dat er een derde Sonic the Hedgehog film zal komen en dat Knuckles zijn eigen serie zal krijgen. Maar waar gaat deze tweede Sonic film over?

Sonic The Hedgehog 2 vervolgt het verhaal van de eerste evenementen uit de film. Sonic wil maar graag laten zien dat hij een echte held is. Wanneer Dr. Robotnik terugkeert, lijkt hij deze kans te krijgen. Robotnik is samen met zijn nieuwe partner Knuckles op zoek, naar een smaragd met een allesvernietigende kracht. Sonic reist nu samen met zijn eigen sidekick Tails de wereld over om de smaragd te vinden voordat deze in de verkeerde handen valt.

Bekijk hieronder de fastest trailer voor Sonic the Hedgehog 2. De trailer bevat Nederlandse ondertiteling.

Voorwaarden Sonic the Hedgehog 2 winactie

  • Het is uiteraard toegestaan om een mail te sturen met vragen of opmerkingen. Elke deelnemer kan op elk moment een mail sturen naar het volgende mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com. Ook mogen de vragen gestuurd worden via een persoonlijk bericht op mijn Facebook, Instagram of Twitter.
  • De winnaars van elke winactie zullen via een email of een persoonlijk bericht op de hoogste gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd via de post of email. Fysieke prijzen krijg je altijd gratis opgestuurd via de post, maar digitale prijzen zul je eerder opgestuurd krijgen via de email. Bij uitzondering moeten je gegevens hiervoor gedeeld worden met de sponsor. Dit zodat de prijs rechtstreeks naar je opgestuurd kan worden.
  • Bij elke winactie kan er per persoon slechts 1 keer worden deelgenomen. Het gebruik van verschillende e-mails door eenzelfde persoon, kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie.
  • Om deel te nemen aan deze prijsvraag moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam en een mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.
  • Bij fysieke winacties kunnen inwoners uit de Benelux meedoen, maar bij lokale en digitale winacties kunnen alleen inwoners uit Nederland meedoen. Onder digitale winacties vallen winacties van kijkcodes en digitale vrijkaartjes. Met lokale winacties bedoel ik bioscoop vrijkaartjes die alleen bruikbaar zijn in Nederland.
  • Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen, maar onder de 16 jaar moet je toestemming van je ouders hebben om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je mailadres van je ouders doorsturen, zodat we eventueel met hen contact kunnen opnemen over het verzenden van de prijs.
Sonic the Hedgehog 2 Winactie
Bron: Paramount Pictures, Original Film, Sega Sammy Group, Blur Studio, Marza Animation Planet, en Universal Pictures International (UPI).

Hoe kan ik meedoen aan de Sonic the Hedgehog 2 winactie?

Je kunt je aanmelden voor de Sonic the Hedgehog 2 winactie tot 1 april 2022. Ik zal nadat de winactie is afgelopen zo snel mogelijk contact opnemen met de winnaar. Je kunt je aanmelden voor deze winactie door het formulier hieronder in te vullen. Wil je extra kans maken? Volg me dan op mijn Facebook, Instagram of Twitter. Hieronder bevinden zich de knoppen naar deze accounts.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

4 gedachten over “Sonic the Hedgehog 2 Winactie | Gesloten

  1. Ik wil graag meedoen met deze super leuke prijsvraag voor mijn 2 kinderen. Sonic is hun lust en leven en ik wil deze leuke prijs aan hun geven. Hun samen na de film, met wat popcorn en cola erbij zijn ze helemaal blij en daar gaat het me om in het leven… het genot en plezier aan mijn kinderen geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.