Soof 3 Winactie | Gesloten

Op 23 december 2022 bracht Dutch FilmWorks dan eindelijk het derde deel uit de Soof filmtrilogie uit op Blu-ray en DVD. Om dit te vieren mag ik samen met Dutch FilmWorks een winactie houden voor de film Soof 3. Met de Soof 3 Winactie mag ik eenmaal een Blu-ray weggeven van de film Soof 3. Mijn dank aan Dutch FilmWorks voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Soof 3 (2022)

Soof 3 is een Nederlandse romantische komedie uit 2022. Soof 3 is het langverwachte derde deel uit de Soof filmtrilogie. Dit derde deel trok afgelopen jaar een half miljoen bezoekers naar de Nederlandse bioscopen. Soof 3 is geregisseerd door Anne De Clercq. Het scenario van de film is geschreven door De Clercq, Eddy Terstall en Luuk van Bemmele. De cast van de film bestaat uit onder andere Lies Visschedijk, Fedja van Huêt, Dan Karaty, Roos Dickmann, Anneke Blok, Elise Schaap, en Dick van der Toorn. In Soof 3 heeft Soof haar leven eindelijk lekker op de rit.

Ze is gelukkig, de Kooksoof loopt prima en de kinderen zijn (bijna) klaar om uit te vliegen. Zoals gewoonlijk houdt Soof voor iedereen alle ballen in de lucht. In deze derde speelfilm leert Soof nu dat ze zelf ook eens hulp toe moet laten, omdat ze die hulp waard is en haar familie van haar houdt.

Bekijk hier de officiële trailer van Soof 3 (2022).

De voorwaarden van de Soof 3 Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van verschillende e-mailadressen onder dezelfde naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Hetzelfde is het geval bij spammers die meerdere malen met hetzelfde e-mailadres en dezelfde naam zich voor een winactie aanmelden. Bij deze winactie kunnen inwoners uit de Benelux meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van de Soof 3 Winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik eventueel met hen contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Soof 3 Winactie
Bron: KeyFilm, Millstreet Films en Dutch FilmWorks (DFW).

Zo doe je mee aan de Soof 3 Winactie

Je kunt je aanmelden voor de Soof 3 Winactie tot en met 31 januari 2023. Om je aan te melden voor de Soof 3 Winactie moet je het onderstaande formulier invullen. Om deel te nemen aan de Soof 3 Winactie moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam, adresgegevens en een e-mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop van de winactie worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.