Soul Winactie | Gesloten

Op 26 april 2024 brengen The Walt Disney Company Benelux en Disney Nederland de Nederlandstalige versie van de Pixar film Soul tijdelijk uit in de Nederlandse bioscopen. Om de bioscooprelease van deze film te vieren, mag ik samen met Disney Nederland en The Walt Disney Company Benelux een winactie opzetten voor de film. Met de Soul Winactie mag ik twee keer twee bioscoop vrijkaarten weggeven voor de film Soul.

Wil je weten hoe je kans maakt op deze leuke prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Disney Nederland en The Walt Disney Company Benelux voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Soul (2020)

Soul is een Amerikaanse geanimeerde en fantasierijke tragikomedie film uit 2020. De film is geregisseerd door Pete Docter. Deze filmmaker regisseerde eerder al Monsters, Inc. (2001), Up (2009) en Inside Out (2015). De coregisseur van Soul is Kemp Powers. Beide regisseurs schreven het scenario van de film samen met Mike Jones. Soul is geproduceerd door Pixar Animation Studios voor Walt Disney Pictures. De Engelstalige stemmencast bestaat uit (o.a.) Jamie Foxx, Tina Fey, Graham Norton, Rachel House, Alice Braga, Richard Ayoade, Phylicia Rashad, Donnell Rawlings, Questlove en Angela Bassett.

De Nederlandstalige versie bevat (o.a.) de stemmen van Kenny B., Jacqueline Govaerts, Rianne van Dorst en Glennis Grace. Soul is geproduceerd door Dana Murray. De film heeft een speeltijd van 100 minuten. Soul beleefde zijn wereldpremière op 11 oktober 2020. De film werd door de COVID-19-pandemie rechtstreeks op streamingdienst Disney+ uitgebracht op 25 december 2020. Op 12 januari 2024 werd Soul tijdelijk uitgebracht in de Amerikaanse bioscopen. In Nederland zal Soul vanaf 26 april 2024 tijdelijk in de Nederlandstalige versie in de bioscopen te zien zijn.

Soul Winactie
Bron: Filmdepot.nl, The Walt Disney Company Benelux, Disney Nederland, Walt Disney Pictures, Pixar Animation Studios en Disney+.

Soul vertelt het verhaal van Joe Gardner, een muziekdocent aan een middelbare school in New York. Hij krijgt de kans van zijn leven als hij mag optreden in de bekendste jazzclub van de stad. Door een ongeluk verlaat Joe, onderweg naar zijn optreden, de straten van New York City en gaat hij naar het “Hiervoormaals”. Dit is een wonderlijke plek waar personen hun eigenaardigheden, persoonlijke interesses en persoonlijkheid vormen voordat ze kunnen “aarden”.

Joe is wanhopig om weer terug te keren naar zijn leven op aarde. Daarom besluit hij samen te werken met de jeugdige ziel 22. Ziel 22 heeft nooit de aantrekkingskracht van het menselijk leven begrepen. Terwijl Joe wanhopig probeert te laten zien wat zo geweldig is aan het leven op aarde, ontdekt hij zelf de antwoorden op enkele van zijn belangrijkste levensvragen.

Bekijk hierboven de officiële Nederlandstalige trailer van Soul (2020).

De voorwaarden van de Soul Winactie

Iedereen kan per winactie eenmaal deelnemen. Spammen of meerdere malen deelnemen aan dezelfde winactie kan leiden tot een mislukte deelname. Bij de Soul Winactie kunnen inwoners uit Nederland meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van deze winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook het e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Soul Winactie
Bron: Filmdepot.nl, The Walt Disney Company Benelux, Disney Nederland, Walt Disney Pictures, Pixar Animation Studios en Disney+.

Zo doe je mee aan de Soul Winactie

Deze winactie voor de film Soul is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

2 gedachten over “Soul Winactie | Gesloten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.