Space Jam: A New Legacy Giveaway | Gesloten

Jullie krijgen vanaf vandaag de kans om mee te doen met de Space Jam: A New Legacy Giveaway. Ik mag namelijk twee 4K Ultra HD blu-ray exemplaren van de film Space Jam: A New Legacy weggeven. De 4K Ultra HD blu-ray exemplaren bevatten ook nog een 2D blu-ray disc in hun verpakking. Wil je eerst meer te weten komen over deze film? Lees dan ook dit artikel verder. Mijn dank aan Warner Home Video en Day One MPM voor het versturen van de giveaway exemplaren.

Over Space Jam: A New Legacy (2021)

Space Jam: A New Legacy is een Amerikaanse liveaction en geanimeerde film uit 2021. De film staat ook bekend als Space Jam 2 en kan het best gecategoriseerd worden als een sport en komedie film. Space jam: A New Legacy is geproduceerd door Warner Animation Group, en gedistribueerd door Warner Bros. Pictures. De film is geregisseerd door Malcolm D. Lee en is een standalone vervolg op Space Jam uit 1996.

Dit is de eerste in de bioscoop uitgebrachte film waarin de Looney Tunes personages te zien zijn sinds Looney Tunes: Back in Action uit 2003. In de film speelt basketballer LeBron James de rol van een fictieve versie van zichzelf. De film volgt James die de hulp inroept van de Looney Tunes om een basketbalwedstrijd te winnen van een bedrieglijke kunstmatige intelligentie genaamd Al-G Rhythm. Hij moet deze wedstrijd winnen om zo zijn ontvoerde zoon Dom te redden, die door Al-G is meegesleept in een virtuele multiverse met Warner Bros. personages.

Space Jam: A New Legacy kwam in beide de Nederlandse en Belgische bioscopen uit op 14 juli 2021. De film is in Nederland vanaf 24 november 2021 te koop op dvd, blu-ray en 4K Ultra HD blu-ray. Ook komt er een Steelbook versie uit van de 4K Ultra HD blu-ray. Deze verpakking bevat bovendien ook een 2D blu-ray exemplaar.

Space Jam: A New Legacy (2021)
Bron: Warner Home Video, Warner Animation Group, Warner Bros. NL, Warner Bros. Pictures & Day One MPM.

Informatie en Voorwaarden Giveaway

  1. Het is uiteraard toegestaan om een mail te sturen met vragen of opmerkingen. Elke deelnemer kan altijd een mail sturen naar het volgende mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.
  2. De winnaars van deze giveaway zullen via een mail op de hoogte gesteld worden van hun winst.
  3. Als winnaar krijg je de prijs uiteraard gratis opgestuurd via de post.
  4. Bij deze giveaway kan er per persoon slechts 1 keer worden deelgenomen.
  5. Om deel te nemen aan deze prijsvraag moet je bepaalde gegevens achterlaten; zoals bijvoorbeeld je (volledige) naam en een mailadres. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop worden deze gegevens weer verwijderd. Bij uitzondering zullen je gegevens gedeeld worden met de sponsor, zodat de prijs rechtstreeks naar je opgestuurd kan worden.
  6. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland of België.
  7. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.
  8. Je hoeft NIET 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen, maar onder de 16 jaar moet je toestemming van je ouders hebben om mee te doen. Win je de prijsvraag en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je mailadres van je ouders doorsturen, zodat we eventueel contact met hen kunnen opnemen over het verzenden van de prijs.

Hoe kan ik meedoen aan de Space Jam: A New Legacy Giveaway?

Je kunt je aanmelden voor deze giveaway tot 14 december 2021 00:01. Ik zal dan spoedig contact opnemen met de winnaar. Als je mee wilt doen aan deze giveaway, dan moet je twee stappen ondernemen.

  1. Abonneer je gratis op SebKijk met jouw e-mail en maak extra kans om te winnen. Hiermee blijf je ook op de hoogte van de nieuwste recensies en giveaways op SebKijk. Op desktop kan je dit doen aan de rechterkant van de website. Als je meedoet via je mobiele telefoon, scroll dan naar beneden om je te kunnen abonneren op deze website formulier.
  2. Vul daarna hieronder het formulier in en klik op verzenden. Ik krijg hiervan een melding binnen en zal je gegevens alleen gebruiken voor deze giveaway.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.