Nintendo kondigt Speciale Animal Crossing: New Horizons-Editie aan

Animal Crossing New Horizons PackShot Uitgelichte Afbeelding

Op 20 maart wordt de nieuwste Animal Crossing-game uitgebracht. Deze game zal Animal Crossing: New Horizons gaan heten. Op dezelfde datum als de release datum van de game, zal er ook nog een gelimiteerde Nintendo Switch-bundel in de winkels komen. Deze gelimiteerde Nintendo Switch-bundel zal een speciaal design bevatten met een download-code voor de game. Met deze leuke en speciale bundel kunnen spelers zich voorbereiden op een mooie tijd op het eilandparadijs!

Over de Nintendo Switch New Horizons-Bundel

De New Horizons-bundel zal ook een uniek uiterlijk bevatten dat gebaseerd is op de nieuwe game. De bundel bevat pastelblauwe en -groene Joy-Con-controllers met een witte achterkant. Daarnaast bevat de bundel ook een stijlvol patroon op de achterkant van het spelsysteem en een witte Nintendo Switch-houder die versierd is met afbeeldingen van beroemde personages zoals Tom Nook.

Ook zijn vanaf 20 maart het Nintendo Switch Animal Crossing: New Horizons-etui en beschermfolie en het Nintendo Switch Lite Animal Crossing: New Horizons-etui en beschermfolie verkrijgbaar. Deze etuis zorgen ervoor dat het spelsysteem beschermd wordt. Nu kun je zorgeloos je Animal Crossing: New Horizons overal naar meenemen.

Animal Crossing New Horizons Pack Shot Afbeelding 1
De versierde Nintendo Switch Houder met de Joy-Con-controllers.

Over Animal Crossing: New Horizons

De Animal Crossing-serie debuteert met Animal Crossing: New Horizons op de Nintendo Switch. In deze nieuwe game vertrekken spelers met het speciale Eilandleven-pakket van Nook Inc. naar een onbewoond eiland. Als je op het eiland bent aangekomen is het tijd om de handen uit de mouwen te steken en een nieuw leven op te bouwen op geheel eigen wijze. Zo zijn er nu ook allerlei nieuwe mogelijkheden geïntroduceerd om zowel binnen als buiten aan de slag te gaan met decoraties.

Spelers kunnen zo hun eigen huisje inrichten en versieren. Je kunt uiteraard ook je eigen personage creëren en je ervaring delen met vrienden en familie. Daarnaast kun je ook nog honderden voorwerpen vervaardigen. Ook kun je net als in de eerdere games uit de serie deelnemen aan talloze activiteiten. Spelers kunnen zowel bekende als nieuwe dierenvrienden ontmoeten en in hun eigen tempo genieten van elk seizoen.

Korte Teaser van de Speciale Editie van Animal Crossing: New Horizons op de Nintendo Switch.

Handige Extra Informatie

Er kunnen maximaal 8 spelers die als gebruiker geregistreerd zijn op een Nintendo Switch-systeem wonen op een gemeenschappelijk eiland. Daarnaast kunnen er maximaal 4 eilandbewoners tegelijkertijd op hetzelfde systeem spelen.Echter kan er per Nintendo Switch-systeem maar slechts één eiland bestaan, ongeacht het aantal geregistreerde gebruikers of het aantal exemplaren van de game op een spelsysteem. Voor elk eiland heb je een Nintendo Switch en een exemplaar van de game nodig!

Ook kunnen maximaal 8 spelers lokaal draadloos of online samen op één eiland spelen. Voor de lokale draadloze multiplayer-stand heb je een systeem en een exemplaar van de game per speler nodig. Als je online wilt spelen heb je uiteraard een internetverbinding nodig. Als je gebruik wilt maken van de onlinediensten moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Echter zijn sommige onlinediensten mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Als je online wilt spelen heb je een betaald lidmaatschap nodig.

Sebastiaan Khouw
Volg Me Hier

Misschien is dit ook iets voor je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.