Spider-Man: Into the Spider-Verse Winactie | Gesloten

Op 30 april 2019 brachten Sony Pictures Home Entertainment Benelux en Weber Shandwick de animatiefilm Spider-Man: Into the Spider-Verse uit op Blu-ray en DVD. Om dit vieren mag ik samen met Sony Pictures Home Entertainment Benelux en Weber Shandwick een winactie opzetten voor de film. Met de Spider-Man: Into the Spider-Verse Winactie mag ik een keer een DVD weggeven van de film Spider-Man: Into the Spider-Verse. Mijn dank aan Sony Pictures Home Entertainment Benelux en Weber Shandwick voor de mogelijkheid tot een samenwerking.

Over Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018)

Spider-Man: Into the Spider-Verse is een Amerikaanse computeranimatie superhelden film uit 2018. De film legt de focus op verschillende interpretaties van het Marvel Comics personage Spider-Man. Hierbij is de hoofdrol weggelegd voor het personage Miles Morales. Spider-Man: Into the Spider-Verse is geproduceerd door Columbia Pictures en Sony Pictures Animation met Marvel Entertainment. De film werd uitgebracht door Sony Pictures Releasing. Spider-Man: Into the Spider-Verse is de eerste animatiefilm uit de Spider-Verse filmreeks. De film werd geregisseerd door Bob Persichetti, Peter Ramsey en Rodney Rothman.

Het scenario van de film is geschreven door Phil Lord en Rothman. De Engelstalige cast van de film bestaat uit Shameik Moore, Jake Johnson, Hailee Steinfeld, Mahershala Ali, Brian Tyree Henry, Lily Tomlin, Luna Lauren Vélez, John Mulaney, Kimiko Glenn, Nicolas Cage, Liev Schreiber en Chris Pine. De film beleefde zijn wereldpremière bij het Regency Village Theatre in Los Angeles op 1 december 2018. De film werd daarna in de Amerikaanse bioscopen uitgebracht op 14 december 2018. Spider-Man: Into the Spider-Verse was vanaf 20 december 2018 te zien in de Nederlandse bioscopen.

Spider-Man: Into the Spider-Verse Winactie
Bron: Fanart.tv, Weber Shandwick, Sony Pictures Home Entertainment Benelux, Sony Pictures Entertainment (SPE), Columbia Pictures, Marvel Entertainment, Avi Arad Productions, Lord Miller, Pascal Pictures, Sony Pictures Animation, Sony Pictures Releasing International en Universal Pictures International (UPI).

De film bracht ruim 384.3 miljoen Amerikaanse dollars op tegen een budget van 90 miljoen Amerikaanse dollars. De recensenten, fans en alledaagse bioscoopbezoekers waren dolenthousiast te spreken over deze animatiefilm. Spider-Man: Into the Spider-Verse won de prijs voor Beste animatiefilm bij de 91ste Academy Awards, de 76ste Golden Globe Awards, de 72ste British Academy Film Awards en de 46ste Annie Awards. De film werd opgedragen aan de herinneringen van de bedenkers van Spider-Man: Stan Lee en Steve Ditko. Deze twee striplegendes stierven beide in 2018.

Het eerste vervolg op Spider-Man: Into the Spider-Verse – getiteld Spider-Man: Across the Spider-Verse – is nu te zien in de Nederlandse en Amerikaanse bioscopen. Spider-Man: Across the Spider-Verse ontving soortgelijke positieve kritieken van de recensenten. Over het algemeen werd deze tweede Spider-Verse film nog positiever ontvangen en beoordeeld dan de eerste film. In 2024 zal de afsluitende film van de Spider-Verse trilogie – getiteld Spider-Man: Beyond the Spider-Verse – uitkomen. Toch lijkt de franchise hier niet te stoppen.

Er is al een eerste spin-off film in ontwikkeling, waarbij de focus gelegd zal worden op de verschillende interpretaties van het personage Spider-Woman. Daarnaast wordt er overwogen om een televisieserie te maken die zich afspeelt in deze franchise. Maar waar gaat het verhaal van de eerste film, Spider-Man: Into the Spider-Verse, nu precies over? In het verhaal van de eerste film maken we kennis met Miles Morales. We zien hem gebeten worden door een radioactieve spin. Hierdoor is hij de nieuwe Spider-Man geworden. Met behulp van andere Spider-People van diverse andere universums moet hij proberen de schurk Kingpin tegen te houden en zijn universum van totale destructie te redden.

Bekijk hier de officiële trailer van Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018).

De voorwaarden van de Spider-Man: Into the Spider-Verse Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van dezelfde of verschillende e-mailadressen onder een naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Bij deze winactie kunnen inwoners uit de Benelux meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van de Spider-Man: Into the Spider-Verse Winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Spider-Man: Into the Spider-Verse Winactie
Bron: Fanart.tv, Weber Shandwick, Sony Pictures Home Entertainment Benelux, Sony Pictures Entertainment (SPE), Columbia Pictures, Marvel Entertainment, Avi Arad Productions, Lord Miller, Pascal Pictures, Sony Pictures Animation, Sony Pictures Releasing International en Universal Pictures International (UPI).

Zo doe je mee aan de Spider-Man: Into the Spider-Verse Winactie

Deze winactie voor de film Spider-Man: Into the Spider-Verse is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.