Star Wars: Episode I — The Phantom Menace 25th Anniversary Winactie | Gesloten

Morgen is het 4 mei 2024 en daarmee (naast dodenherdenking) ook Star Wars Day. Vandaag brengen Disney Nederland en The Walt Disney Company Benelux de film Star Wars: Episode I — The Phantom Menace, ter ere van zijn 25ste verjaardag, tijdelijk opnieuw uit in de Nederlandse bioscopen. Om deze dag en jubileum te vieren, mag ik samen met Disney Nederland en The Walt Disney Company Benelux een winactie opzetten.

Met de Star Wars: Episode I — The Phantom Menace 25th Anniversary Winactie mag ik twee keer twee bioscoop vrijkaarten weggeven van de film Star Wars: Episode I — The Phantom Menace. Wil je weten hoe je kans maakt op deze geweldige prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Disney Nederland en The Walt Disney Company Benelux voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Star Wars: Episode I — The Phantom Menace (1999)

Star Wars: Episode I — The Phantom Menace is een Amerikaanse epische ruimteopera film uit 1999. De film is geregisseerd door de beroemde filmmaker George Lucas. Hij schreef ook het scenario van de film. De cast van de film bestaat uit (o.a.) Liam Neeson, Ewan McGregor, Natalie Portman, Jake Lloyd, Ahmed Best, Ian McDiarmid, Anthony Daniels, Kenny Baker, Samuel L. Jackson, Pernilla August en Frank Oz. Star Wars: Episode I — The Phantom Menace is het eerste chronologische hoofdstuk uit de Skywalker Saga. Daarnaast is dit de eerste film uit de prequel filmtrilogie.

De film werd geproduceerd door Lucasfilm en uitgebracht door 20th Century Fox. Star Wars: Episode I — The Phantom Menace heeft een speeltijd van 133 minuten. De film beleefde zijn wereldpremière op 16 mei 1999. De film werd daarna in de Amerikaanse bioscopen uitgebracht op 19 mei 1999. In Nederland was de film te zien vanaf 30 september 1999. In België kwam de film uit op 13 oktober 1999. De film kreeg twee directe vervolgen in zijn prequel trilogie: Star Wars: Episode II — Attack of the Clones (2002) en Star Wars: Episode III — Revenge of the Sith (2005).

In Star Wars: Episode I — The Phantom Menace beleef je de eerste noodlottige stappen in de reis van Anakin Skywalker. Het verhaal volgt verder Jedi Qui-Gon Jinn en zijn padawan Obi-Wan Kenobi. Nadat ze koningin Amidala hebben gered van de invasie van Naboo, stranden ze op Tatooine. Daar ontmoeten ze de negenjarige Anakin Skywalker, een jonge slaaf die zeer sterk blijkt te zijn in de Force. Onze helden moeten niet alleen proberen Anakins vrijheid te regelen, maar nemen het ook op tegen de gevaarlijke Darth Maul.

Bekijk hierboven de officiële trailer van Star Wars: Episode I – The Phantom Menace (1999).

De voorwaarden van de Star Wars: Episode I — The Phantom Menace 25th Anniversary Winactie

Iedereen kan per winactie eenmaal deelnemen. Spammen of meerdere malen deelnemen aan dezelfde winactie kan leiden tot een mislukte deelname. Bij de Star Wars: Episode I — The Phantom Menace 25th Anniversary Winactie kunnen inwoners uit Nederland meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van deze winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook het e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Star Wars: Episode I — The Phantom Menace 25th Anniversary Winactie
Bron: Disney Nederland, Lucasfilm, The Walt Disney Company Benelux, Filmdepot.nl en Twentieth Century Fox.

Zo doe je mee aan de Star Wars: Episode I — The Phantom Menace 25th Anniversary Winactie

Deze winactie voor de film Star Wars: Episode I — The Phantom Menace is gesloten. Het is niet meer mogelijk deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

2 gedachten over “Star Wars: Episode I — The Phantom Menace 25th Anniversary Winactie | Gesloten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.