Stargirl Seizoen 3 Winactie | Gesloten

Op 21 juni 2023 brachten Warner Home Video en Day One MPM het derde – en bovendien laatste – seizoen van Stargirl uit op DVD. Om dit te vieren mag ik samen met Warner Home Video en Day One MPM een winactie opzetten voor deze serie. Met de Stargirl Seizoen 3 Winactie mag ik twee keer een DVD weggeven van het derde seizoen van Stargirl. Wil je kans maken op deze geweldige prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Warner Home Video en Day One MPM voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Stargirl Seizoen 3

Stargirl is een Amerikaanse superhelden televisieserie dat gemaakt is door Geoff Johns. De serie staat ook bekend onder de titel DC’s Stargirl. De serie beleefde zijn première oorspronkelijk op de streamingdienst DC Universe. Stargirl is gebaseerd op de gelijknamige DC Comics superheld. Deze superheld werd bedacht door Johns en Lee Moder. In Stargirl volgen we de avonturen van middelbare scholier Courtney Whitmore. Ze ontdekt een kosmische staf dat oorspronkelijk gebruik werd door superheld Starman.

Courtney besluit de kosmische staf te gebruiken om superheldin Stargirl te worden en een nieuwe generatie van superhelden te inspireren om misdaden te bevechten. De rol van Courtney Whitmore (alias Stargirl) wordt gespeeld door Brec Bassinger. De rest van de cast bestaat uit onder andere Yvett Monreal, Anjelika Washington, Cameron Gellman, Luke Wilson, Neil Jackson, Meg DeLacy, Joel McHale en John Wesley Shipp. Het eerste seizoen van Stargirl ging in première op 18 mei 2020. In juli 2020 werd de serie al verlengd voor een tweede seizoen.

Stargirl Seizoen 3 Winactie
Bron: fanart.tv, Warner Home Video, Day One MPM, Berlanti Productions, Mad Ghost Productions, DC Entertainment, Warner Bros. Television, DC Universe en HBO Max Nederland.

Dit tweede seizoen staat ook bekend als Stargirl: Summer School. Dit tweede seizoen beleefde zijn première op 10 augustus 2021. Daarvoor werd de serie al verlengd voor een derde seizoen. Dit derde seizoen staat ook bekend als Stargirl: Frenemies en beleefde zijn première op 31 augustus 2022. In oktober 2022 werd bekendgemaakt dat het derde seizoen van Stargirl ook het laatste seizoen zou zijn. Maar waar gaat Stargirl Seizoen 3 eigenlijk over?

In het derde seizoen keert Starman wonderbaarlijk genoeg terug. Hij biedt Courtney aan haar te trainen in ruil voor hulp bij het aanpassen aan zijn nieuwe leven in het slaperige stadje Blue Valley. Wanneer ze een moordmysterie moeten oplossen, beginnen de helden te twijfelen aan de oprechte bedoelingen van de voormalige schurken om hun leven te beteren. Daarnaast krijgen ze te maken met de onthulling van een geheim dat Courtney, Pat en Starman diep zal schokkeren.

Bekijk hier de officiële trailer van Stargirl Seizoen 3.

De voorwaarden van de Stargirl Seizoen 3 Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van dezelfde of verschillende e-mailadressen onder dezelfde naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Bij deze winactie kunnen inwoners uit de Benelux meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van de Stargirl Seizoen 3 Winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Stargirl Seizoen 3 Winactie
Bron: Bol.com, Warner Home Video, Day One MPM, Berlanti Productions, Mad Ghost Productions, DC Entertainment, Warner Bros. Television, DC Universe en HBO Max Nederland.

Zo doe je mee aan de Stargirl Seizoen 3 Winactie

Deze winactie voor het derde seizoen van Stargirl is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.