Steun Capo di Famiglia III via CineCrowd

Dirk Gunther Mohr Capo di Famiglia III

Na succesvolle filmfestival tours van Capo di Famiglia I en II, moest er een derde en laatste deel komen over de Italiaans-Nederlandse familie la Rosa. Scriptschrijver en hoofdrolspeler Dirk Gunther Mohr pakte de pen weer op en schreef het script voor Capo di Famiglia III. Een verhaal vol met drama, familieperikelen, machtsspel en liefde. In dit artikel wil ik jullie vertellen over hoe jullie de totstandkoming van deze derde film kunnen steunen.

Met Capo III zetten we de grand finale neer van de trilogie over de familie La Rosa.

Crowdfunding en Capo di Famiglia III

Met Capo di Famiglia III willen de filmmakers de fans een film van hoogwaardige kwaliteit geven, die de kijkers bijna een uur lang aan je stoel gekluisterd zullen houden. Om deze productie mogelijk te maken is het filmmakers team momenteel bezig met een crowdfundingscampagne op Cinecrowd. Ook jullie kunnen de filmmakers steunen door middel van een donatie. 

Speciaal voor Sebkijk hebben de makers een leuke actie bedacht: Krijg de gehele trilogie van Capo di Famiglia op DVD bij een donatie van € 50 of meer. De DVD’s worden gesigneerd door scriptschrijver en acteur Dirk Gunther Mohr. Het gaat hier om een limited edition, dus wees er snel bij! Want op is ook daadwerkelijk op. Ga naar www.cinecrowd.com/capodifamiglia3, steun het project en stuur een mail aan het productieteam capodifam@gmail.com met je contactgegevens.

Over Capo di Famiglia & Capo di Famiglia II

Capo di Famiglia is een korte film die uitkwam in 2017. De film deed het heel erg goed op filmfestivals. Zo werd de film op filmfestivals over de hele wereld vertoond. Deze film werd voor meerdere prijzen genomineerd en won zelfs 14 prijzen. De film deed het zelfs zo goed dat er een vervolg is gemaakt die dit jaar uitkwam. Ik kreeg de mogelijkheid om Capo di Famiglia online te zien. Mijn dank voor deze mogelijkheid. Capo di Famiglia vertelt het verhaal van een Italiaanse familie en de conflicten die uit hun verbondenheid met de maffiawereld voortkomen. Lees hier mijn volledige recensie van Capo di Famiglia.

Capo di Famiglia II is een korte speelfilm die in 2020 is uitgekomen. Dit tweede deel is het vervolg op het succesvolle eerste deel uit 2017. Het eerste deel had de naam Capo di Famiglia en won 14 prijzen. Daarnaast werd het voor meerdere prijzen genomineerd en was de film op film festivals over de hele wereld te zien. Dit tweede deel won zelfs 15 prijzen en ontving ook meerdere nominaties.

Capo di Famiglia II vervolgt het verhaal van de Italiaanse familie la Rosa. Vincent is nu het hoofd van zijn familie. Zijn vader had hem – vlak voor zijn dood – gevraagd deze positie op zich te nemen. Nu hij deze rol op zich heeft genomen maakt hij steeds meer vijanden en vlakt de relatie tot zijn familie ook steeds meer af. Vincent denkt alles onder controle te kunnen houden, maar is dit ook daadwerkelijk echt het geval? Mijn volledige recensie van Capo di Famiglia II is hier te lezen.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Gerelateerde Artikelen

Directors' Collection Foto

Cinéart lanceert Directors’ Collection

Op 30 april 2021 lanceerde Cinéart een plek waar je je kunt onderdompelen in de wereld van Cinéart’s toonaangevende regisseurs. Op die dag werd op de website van Cinéart de Directors’ Collection gelanceerd. De Directors’ Collection is de plek voor liefhebbers van auteurscinema. Het maakt niet uit of je al jaren een liefhebber bent of geïntrigeerd bent om te beginnen. Bij deze collectie kun je je laten inspireren door de uitgebreide interviews, biografieën, soundtracks, masterclasses en podcasts over de invloedrijke filmmakers van onze tijd. Daarnaast kun je uiteraard de geselecteerde films van deze meesters uit de Cinéart-catalogus kijken.

Lees Verder >
The Undoing Miniserie Giveaway 2020

The Undoing Miniserie Giveaway | Blu-ray

Lees in dit artikel hoe je mee kan doen aan The Undoing Miniserie Giveaway. In samenwerking met Day One MPM & Warner Home Video mag ik een giveaway houden voor de miniserie The Undoing. Mijn dank aan beide voor deze samenwerkingsmogelijkheid. De prijs van deze giveaway is één Blu-ray exemplaar van The Undoing die naar de winnaar toegestuurd zal worden.

Lees Verder >
The Undoing Miniserie 2020

The Undoing Miniserie (2020) – Recensie

The Undoing is een Amerikaanse psychologische thriller miniserie. De miniserie is zesdelig en het scenario is geschreven door David E. Kelley. Het verhaal is een verfilming van de roman You Should Have Known dat geschreven is door schrijfster Jean Hanff Korelitz. De miniserie is geregisseerd door Susanne Bier en de hoofdrollen worden gespeeld door Nicole Kidman, Hugh Grant, Donald Sutherland en Noah Jupe. De miniserie werd veelbesproken toen het oorspronkelijk uitkwam. De zesdelige miniserie ontving veel positieve reacties. Echter ben ik het zelf (grotendeels) niet eens met de lof die de miniserie ontvang. Lees in mijn recensie wat ik vind van de miniserie The Undoing.

Lees Verder >
Wonder Woman 1984 Giveaway

Wonder Woman 1984 Giveaway | 4K Blu-ray & 2D Blu-ray

In samenwerking met Day One MPM & Warner Home Video mag ik een grote Wonder Woman 1984 Giveaway houden. Mijn dank aan beide voor deze samenwerkingsmogelijkheid. Ik mag bij deze giveaway twee normale Blu-ray’s en één 4K Blu-ray Steelbook van Wonder Woman 1984 weggeven. De 4K Blu-ray Steelbook van Wonder Woman 1984 bevat ook nog één 3D Blu-ray en één 2D Blu-ray disc. Naast de Blu-ray’s maakt er ook nog één gelukkige winnaar kans op een sleutelhanger van de superheldin Wonder Woman zelf. Lees in dit artikel hoe je kans kan maken op deze toffe prijs!

Lees Verder >

Dé Beste Plek voor Nederlandse Recensies & Giveaways

Blu-ray & DVD

On Demand

Games

Neem contact op

Klik op de knop hieronder om bij de contact-pagina te komen van deze website. Of stuur hoofdredacteur Seb direct een mail via contact@sebkijk.nl.