Steun Capo di Famiglia III via CineCrowd

Na succesvolle filmfestival tours van Capo di Famiglia I en II, moest er een derde en laatste deel komen over de Italiaans-Nederlandse familie la Rosa. Scriptschrijver en hoofdrolspeler Dirk Gunther Mohr pakte de pen weer op en schreef het script voor Capo di Famiglia III. Een verhaal vol met drama, familieperikelen, machtsspel en liefde. In dit artikel wil ik jullie vertellen over hoe jullie de totstandkoming van deze derde film kunnen steunen.

Met Capo III zetten we de grand finale neer van de trilogie over de familie La Rosa.

Crowdfunding en Capo di Famiglia III

Met Capo di Famiglia III willen de filmmakers de fans een film van hoogwaardige kwaliteit geven, die de kijkers bijna een uur lang aan je stoel gekluisterd zullen houden. Om deze productie mogelijk te maken is het filmmakers team momenteel bezig met een crowdfundingscampagne op Cinecrowd. Ook jullie kunnen de filmmakers steunen door middel van een donatie. 

Speciaal voor Sebkijk hebben de makers een leuke actie bedacht: Krijg de gehele trilogie van Capo di Famiglia op DVD bij een donatie van € 50 of meer. De DVD’s worden gesigneerd door scriptschrijver en acteur Dirk Gunther Mohr. Het gaat hier om een limited edition, dus wees er snel bij! Want op is ook daadwerkelijk op. Ga naar www.cinecrowd.com/capodifamiglia3, steun het project en stuur een mail aan het productieteam capodifam@gmail.com met je contactgegevens.

Over Capo di Famiglia & Capo di Famiglia II

Capo di Famiglia is een korte film die uitkwam in 2017. De film deed het heel erg goed op filmfestivals. Zo werd de film op filmfestivals over de hele wereld vertoond. Deze film werd voor meerdere prijzen genomineerd en won zelfs 14 prijzen. De film deed het zelfs zo goed dat er een vervolg is gemaakt die dit jaar uitkwam. Ik kreeg de mogelijkheid om Capo di Famiglia online te zien. Mijn dank voor deze mogelijkheid. Capo di Famiglia vertelt het verhaal van een Italiaanse familie en de conflicten die uit hun verbondenheid met de maffiawereld voortkomen. Lees hier mijn volledige recensie van Capo di Famiglia.

Capo di Famiglia II is een korte speelfilm die in 2020 is uitgekomen. Dit tweede deel is het vervolg op het succesvolle eerste deel uit 2017. Het eerste deel had de naam Capo di Famiglia en won 14 prijzen. Daarnaast werd het voor meerdere prijzen genomineerd en was de film op film festivals over de hele wereld te zien. Dit tweede deel won zelfs 15 prijzen en ontving ook meerdere nominaties.

Capo di Famiglia II vervolgt het verhaal van de Italiaanse familie la Rosa. Vincent is nu het hoofd van zijn familie. Zijn vader had hem – vlak voor zijn dood – gevraagd deze positie op zich te nemen. Nu hij deze rol op zich heeft genomen maakt hij steeds meer vijanden en vlakt de relatie tot zijn familie ook steeds meer af. Vincent denkt alles onder controle te kunnen houden, maar is dit ook daadwerkelijk echt het geval? Mijn volledige recensie van Capo di Famiglia II is hier te lezen.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.