Succession: The Complete Series Winactie | DVD Boxset

Op 20 september 2023 brengen Warner Home Video en Day One MPM dan eindelijk het vierde seizoen van de hitserie Succession uit op DVD. Nu Succession na vier seizoenen tot een einde is gekomen, brengen ze de volledige serie ook uit in de vorm van een DVD Boxset. Om dit te vieren mag ik samen met Warner Home Video en Day One MPM een winactie opzetten. Met de Succession: The Complete Series Winactie mag ik drie keer een DVD Boxset weggeven van de serie Succession.

Deze Boxset bevat alle vier de seizoenen van Succession op DVD. Wil je weten hoe je kans maakt op deze fantastische prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Warner Home Video en Day One MPM voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Succession

Succession is een Amerikaanse tragikomedie televisieserie dat bedacht is door seriemaker Jesse Armstrong. Hij fungeert ook als de showrunner van deze serie. De eerste twee seizoenen van Succession leverden de serie 23 Emmynominaties op. Ze wonnen uiteindelijk zeven Emmy’s, waaronder een voor Outstanding Drama Series. Deze prijs was voor het tweede seizoen van Succession. Het derde seizoen heeft ook diverse awards gewonnen, waaronder de SAG-Award voor drama ensemble.

De cast van Succession bestaat uit onder andere Brian CoxJeremy Strong, Sarah Snook, Kieran Culkin, Alan Ruck, Matthew Macfadyen, Nicholas Braun, J. Smith-Cameron, Peter Friedman, David Rasche, Fisher Stevens, Hiam Abbass, Justine Lupe, Dagmara Domińczyk, Arian Moayed, Scott Nicholson, Zoë Winters, Annabelle Dexter-Jones, Juliana Canfield, Jeannie Berlin, Alexander Skarsgård, Cherry Jones, Hope Davis, Justin Kirk en Stephen Root.

De uitvoerend producenten van Succession zijn onder andere Jesse ArmstrongAdam McKayFrank RichKevin MessickJane TranterMark MylodTony RocheScott FergusonJon BrownLucy PrebbleWill Tracy en Will Ferrell. Het verhaal van Succession verkent thema’s van macht en gezinsdynamiek door de ogen van patriarch Logan Roy en zijn vier volwassen kinderen: Kendall, Siobhan, Roman en Connor. In deze serie is er sprake van een constante machtsstrijd – vooral wanneer de familie een toekomst afweegt waarin hun culturele en politieke gewicht ernstig kan worden ingeperkt.

Bekijk hierboven de officiële trailer van het eerste seizoen van Succession.

De voorwaarden van de Succession: The Complete Series Winactie

Bij elke winactie kan er per persoon een keer worden deelgenomen. Het gebruik van dezelfde e-mailadressen onder dezelfde (of een andere) naam kan leiden tot een mislukte deelname aan de winactie. Dit kan ook gebeuren als je meerdere malen deelneemt aan een winactie met hetzelfde e-mailadres en dezelfde naam. Bij de Succession: The Complete Series Winactie kunnen inwoners uit de Benelux meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van deze winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook je e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Succession: The Complete Series Winactie
Bron: HBO Max Nederland, Warner Home Video, Day One MPM, Bol.com, Gary Sanchez Productions, Project Zeus, Hyperobject Industries en Home Box Office (HBO).

Zo doe je mee aan de Succession: The Complete Series Winactie

Je kunt je voor de Succession: The Complete Series Winactie aanmelden tot en met 9 oktober 2023. Om je aan te melden voor de Succession: The Complete Series Winactie moet je het onderstaande formulier invullen. Om deel te nemen aan de Succession: The Complete Series Winactie moet je bepaalde gegevens achterlaten. Zo moet je onder andere je volledige naam, adresgegevens en een e-mailadres achterlaten. De gegevens zullen alleen gebruikt worden om de prijs naar je toe te sturen. Na afloop van de winactie worden deze gegevens weer verwijderd. De correcte adresgegevens moeten ingevuld worden, want anders kan de prijs ook niet verstuurd worden.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.