Superkrachten voor je hoofd Winactie | Gesloten

Op 10 juli 2024 brengt Splendid Film de familiefilm Superkrachten voor je hoofd uit in de Nederlandse bioscopen. Om de bioscooprelease van Superkrachten voor je hoofd te vieren, mag ik een speciale winactie voor de film opzetten. Ditmaal geef ik geen bioscoop vrijkaarten weg, maar het boek waarop de film Superkrachten voor je hoofd gebaseerd is! Met de Superkrachten voor je hoofd Winactie mag ik twee keer het boek Superkrachten voor je hoofd (de Dylan Haegens editie) weggeven. Wil je weten hoe je kans maakt op deze bijzondere prijs? Lees dan snel dit artikel verder en vul het formulier onderaan de winactie in! Mijn dank aan Splendid Film en Media Tornado voor de mogelijkheid tot deze samenwerking.

Over Superkrachten voor je hoofd (2024)

Superkrachten voor je hoofd is een Nederlandse familiefilm uit 2024. De film is geregisseerd door YouTube bekendheid en filmmaker Dylan Haegens. De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van auteur Wouter de Jong. Het boek legt kinderen uit hoe ze om kunnen gaan met moeilijke gebeurtenissen – en in verlenging hun emoties. In 2020 werkte Dylan Haegens samen met zijn vrouw (en mede YouTube bekendheid) Marit Haegens-Brugman aan de Dylan Haegens editie van het boek. Deze editie van het boek werd een groot succes.

Vanwege het succes van de samenwerking, besloten het drietal opnieuw de krachten te bundelen. Samen met partner van De Jong, de welbekende Nederlandse actrice Elise Schaap, bedachten ze het idee voor een film. De Jong werkte samen met Haegens-Brugman aan het scenario van de film. Hierbij hebben ze de boodschap van het (non-fictie) boek in een fictief verhaal vertaald. De cast van de film bestaat uit (o.a.) Finn Vogels, Elise Schaap, Bas Hoeflaak, Dylan Haegens, Jeroen Spitzenberger, Joke Tjalsma, Willie Wartaal en Marit Haegens-Brugman.

Superkrachten voor je hoofd Winactie
Bron: Filmdepot.nl, Splendid Film, Haegens Media en NewBe.

Haegens Media treedt op als creatief coproducent van de film. De film wordt in samenwerking met NewBe geproduceerd. Haegens media is ook verantwoordelijk geweest voor het ontwerp van de filmposter, de visuele effecten van de film, de productiewerkzaamheden en de marketing van Superkrachten voor je hoofd. De distributie van de film ligt in handen van Splendid Film.

Het verhaal van Superkrachten voor je hoofd volgt Lev. Hij is megafan van superheld Healix, die superschurk Snotman altijd op spectaculaire manieren weet te verslaan. In zijn dromen en als hij gamet kan hij alles, maar in het echte leven is Lev onzeker. Hij kan namelijk lastig lopen. Samen met zijn oma die alles durft, gaat hij op avontuur om de enige echte Healix te ontmoeten en zijn superkracht te laten zien aan de wereld tijdens Comic Con.

Bekijk hierboven de officiële trailer van Superkrachten voor je hoofd (2024).

De voorwaarden van de Superkrachten voor je hoofd Winactie

Iedereen kan per winactie eenmaal deelnemen. Spammen of meerdere malen deelnemen aan dezelfde winactie kan leiden tot een mislukte deelname. Bij de Superkrachten voor je hoofd Winactie kunnen inwoners uit de Benelux meedoen. De winnaars van deze winactie zullen via een e-mail op de hoogte gesteld worden van hun winst. De prijs krijg je altijd gratis opgestuurd. De prijs van deze winactie zal via de post naar je toegestuurd worden.

Je hoeft niet 18 jaar of ouder te zijn om mee te doen aan deze winactie, maar onder de 16 jaar moet je wel toestemming van je ouders hebben gekregen om mee te doen. Win je de prijs en ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je ook het e-mailadres van je ouders doorsturen, zodat ik met hun contact kan opnemen over het verzenden van de prijs. Daarnaast is het altijd mogelijk om vragen en opmerkingen te sturen naar het volgende e-mailadres: sebastiaan.khouw@hotmail.com.

Superkrachten voor je hoofd Winactie
Bron: Bol.com, Maven Publishing, Wouter de Jong, Dylan Haegens, Marit Haegens-Brugman en Hein de Kort.

Zo doe je mee aan de Superkrachten voor je hoofd Winactie

Deze winactie voor het boek Superkrachten voor je hoofd is gesloten. Het is niet meer mogelijk om deel te nemen aan deze winactie.

Sebastiaan Khouw

Sebastiaan Khouw is het brein achter SebKijk. Als professioneel recensent en filmjournalist bespreekt hij verschillende vormen van entertainment, kunst en cultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.